Lásky neschopný Badboy

Autorstwa Estakali

148K 4.8K 189

Nemohla jsem se toho pocitu nabažit. Svírala jsem v rukou jeho tričko a on si mě držel u těla jakoby to byl n... Więcej

Badboy
Když si chce hrát, tak si budeme hrát...
Polib mě
Obří ego
Rande
Poď chlastat
Fajn!
Krteček a Poseidon
F.B.I
Můj majetek
Drž hubu Louisi
Květák
...hraju si na špióna
Nikdo není dokonalý
"Chcípni v pekle"
Sázka
doučuju Zayna dějepis
It's me, Mario!
nabourám ti Range Rovera
"Tvůj pokoj?"
"Ty vole! Pěkný trojky"
"Samantha Blacková do ředitelny"
vlepila mu takovou facku, že chytl druhou o stěnu...
Krámy!
Šest měsíců
Močáku neporučíš
budu vypadat jako Obelix!
Epilog
Zaynův osud - Bonusová kapitola

Still better lovestory than Twilight

5.4K 179 11
Autorstwa Estakali

"Co jsi provedla?" založí si ruce na prsou. "Nic" pokrčím rameny a snažím se tvářit co nejvíc nevinně. "Zayne co provedla?" otočí se na Zayna. Taky se na něj otočím a dost důrazně mu naznačuju, že jestli to řekne tak mu urvu hlavu a narvu mu ji do jeho vlastní prdele. Zayn se na mě ušklíbne a nadechne se aby něco řekl. V ten moment po něm vystartuju a zacpu mu pusu rukou. "Jen jsem hrála na mobilu v hodině" Jo, nikdy jsem nebyla dobrá lhářka. "Jo jasně a proto tě učitelka poslala k řediteli" protočí očima. "Zayne, co udělala?" odtáhne mě od něho, abych mu nemohla zakrývat pusu.

"Řekla učitelce, cituji: "To jste F.B.I. nebo co kurva, že mě tady vyslýcháte? Mám kocovinu a chci si sednout. Určitě jste to taky zažila, tak před sedmdesáti lety" ušklíbl se na mě a já měla chuť zahrát si bowling s jeho hlavou. Kluci se rozesmáli a Jack se na mě otočil se zabijáckým pohledem. "Máš zaracha na dva týdny" řekne nekompromisně a mě klesne brada. "Cože?!" vykřiknu zároveň s  Hazzou. "Kdo se mnou bude chlastat a volat Poseidonovi?" nahodí puppy face. 

Já mezitím přemýšlím jak nejlépe zabít Zayna. Prohnat mu kulku hlavou? Málo bolestný. Podříznout ho? Pořád málo. Usekat mu končetiny? Moc sekání. Ha, mám to! Oholím mu hlavu, uříznu mu ptáka, přišiju mu ho na hlavu, hlavu mu useknu, napíchnu na kůl a budu s ní hrát šipky. Jééééj!

"Sam?" vyruší mě Hazzův hlas z mých psycho myšlenek. "Hmm?" zvednu k němu hlavu. "Ukecal jsem to na týden" uculí se na mě. "Díky, díky, díky" obejmu ho. "Umačkáš mě" uchechtne se a já ho pustím. "No já jdu nahoru. Ráda jsem vás poznala kluci." usměju se na Liama a Louise. "Čau Hazz a Naille" mávnu jim. "Doufám že shoříš v pekle Maliku" usměju se přeslazeně a jdu ke schodům. "Takovou radost bych ti neudělal" zakřičí na mě z obýváku. Protočím oči a vyběhnu schody nahoru. Zavřu se v pokoji a zapnu notebook. Přihlásím se na Face book a hned na mě vykoukne žádost o přátelství od Chloe Lewottové. Na profilovce je fotka tý milý holčiny co se mi představila ve škole. Žádost bez zaváhání přijmu. Po pěti minutách mi cinkne zpráva.

Chloe: Ahoj :)

Sam: Ahoj, omlovám se že jsem tak zdrhla, ale Zayn by mě zabil :D

Chloe: V pohodě, viděla jsem tu vaši honičku :D Co jsi mu vlastně udělala?

Sam: Cucflek velkej jako antarktida, když jsme měli jít k řediteli. Kdybys viděla ten ředitelův pohled xD

Chloe: :'-D Vy spolu chodíte?

Sam: Chraň bože, NE! Jsme něco jako kamarádi, asi...

Chloe: Kamarádi s výhodama? 

: Ne, pokusím se ti vysvětlit náš  "vztah"

Chloe: Okay

Sam: On se mě snažil dostat do postele, já ho neměla ráda ale něco mě k němu táhlo. No, když jsme venku kouřili tak se z toho jaksi stala líbačka. On mě pozval na rande a u toho říkal takový sračky jako: Nechci tě jen do postele, ty jsi jiná a chci tě víc poznat. A já souhlasila. během toho rande měl nějakou blbou poznámku tak jsem ho poslala do prdele. Pak jsme se nějak usmířili a já šla na párty. Na tý párty se objevil i Zayn a já byla tak zlitá že jsem se s ním vyspala. Po tom jsme se zase pohádali a pak jsme se líbali na chodbě.

Chloe: Ty vole... Well, still better lovestory than Twilight 

Sam: xDDD 

Chloe: Nechceš zajít na kafe, nebo tak něco?

Sam: Sorry, brácha mi dal zaracha, protože zkurvenej pan Malik se prořekl, že jsem byla u ředitele. :(

Chloe: Bastard 

Sam: Jop 

Chloe: No, já už musím. Čau :)

Sam: Ahoj :)

"Tak bastard jo?" ozve se za mnou a já sebou trhnu až málem spadnu za židle. "Kurva! Přestaň mě lekat" chytnu se za srdce. "Co tu vůbec chceš, Zayne?" vypnu fb, zaklapnu notebook a otočím se na něj. Zayn se usměje a nakloní se blíž ke mě. "Tohle" zašeptá a otře svoje rty o mé. Zase kompletně zamrznu. To je tak úžasnej pocit cítit zase jeho rty na mých. Nejsem schopná cokoliv udělat. Prostě jsem se úplně zasekla. Zayn se odtáhne a podívá se mi do očí. "Všechno v pořádku?" zeptá se. "Víc než to" usměju se a přitáhnu si ho za zátylek ke rtům. 

Zayn se do polibku usměje a můj obličej vezme do svých velkých teplých dlaní.  Není to jako ve škole, nebo na párty. Je to pomalý, jemný a nádherný. Mám pocit že jsem v nebi. Nerozumím sama sobě, nemám ho ráda, ale zároveň ho mám ráda.Něco měk němu táhne...

Jednu ruku mám na jeho zátylku a druhou ho hladím ve vlasech. Odtáhneme se když nám dojde vzduch. Zrychleně dýchám, srdce mi buší jako po maratonu a tisknu se k Zaynovi. Hlavu mám zavrtanou v jeho hrudi a poslouchám tlukot jeho srdce. On má hlavu opřenou o tu moji. Přeju si aby tahle bezstarostná chvíle neskončila. 

Bohužel, skončila když Hazza otevřel dveře. "Ehm, Sam?" houkne ode dveří. "Hmm" zamrmlám do Zaynovi hrudi. "Jdeš s náma na jídlo?" zeptá se. "Jo" řeknu a odtáhnu se od Zayna. "Jen se převlíknu" oznámím a vyženu je oba z mého pokoje. Hazza se naštěstí neptal na nic ohledně mě a Zayna, za to jsem mu vděčná. Zavřu za nimi dveře a ze skříně vytáhnu světlý, obtažený džíny. Místo bráchova trička si vezmu černý tričko s Batman znakem. Učešu si vlasy, protože mi je Zayn rozcuchal. Seběhnu schody dolů a kluci už čekají u dveří. Nazuju si černý Vans a obleču koženku, venku je docela chladno. 

Došli jsme do Nando's. Naill nechtěl jít nikam jinam, tak jsme se podvolili. Sedli jsme si do boxu v rohu restaurace. Po levý straně stolu seděl Hazza s Louisem, po pravý straně seděl Jack s Liamem a já seděla se Zaynem. Naill seděl naproti nám, zády k restauraci. Naill, Jack a Loui šli pro jídlo. Zayn mě pod stolem chytil za ruku. Musela jsem se usmát, je to takový malý, roztomilý gesto. Bože, ale když nad tím uvažuju tak je to divný. Vždyť spolu ani nechodíme.

"Lidi?" ozval se Liam a vyrušil mě z přemýšlení. Páni, dneska nějak moc přemýšlím. Zvedla jsem hlavu a podívala se na něj a pak na Hazzu. Oba na mě a Zayna tak divně koukali. "Co je mezi váma dvěma?" zeptá se Hazza. Jo, docela mě to zaskočilo. Zayn mi pod stolem stisknul ruku. Zvedla jsem k němu pohled. "Nic" odpovím aniž bych z něj spustila pohled. Zaynovi se v očích mihne... bolest? "Jo, jasně. Proto se držíte pod stolem za ruce" zaironizuje Liam. Sklopím pohled k našim propleteným rukám a znovu se usměju sama pro sebe. "Přesně o tomhle mluvím. Takže co mezi váma je?" poukáže Liam na můj úsměv. "Já nevím" pípnu a pohladím Zayna palcem po ruce. 

Naši konverzaci přeruší naši donašeči jídla a.k.a Naill, Jack a Loui. "Hej Sam, támhle ten tejpek ti dal číslo" ukáže Loui za sebe na docela pěknýho kluka a podá mi lísteček. Zayn něco zavrčí když si ho od Louiho vezmu a rozpojím naše propletené ruce. Podívám se co je na něm napsaný: "Zavolej mi krásko. 56* *** *** - Danny".  Pffff, nezavolám. Podívám se na toho Dannyho a před jeho očima ten lísteček roztrhnu. Dannymu klesne brada a já se ušklíbnu. Lísteček někam zahodím a znovu si propletu ruce se Zaynem.

"Proč si to udělala?" nadzvedne obočí Jack. "Není můj typ" zalžu a vezmu si hranolky z tý kupy jídla. Liam a Hazza se culí jako děti. "Kecáš, vždycky jsi chodila s takovýma klukama" zavrtí hlavou. "Prostě nemám zájem" zavrčím, pustím Zaynovu ruku a vytáhnu si z kapsy mobil. Odemknu ho a najedu na Twitter. Tweetnu: "Sourozenci jsou strašně otravní" a označím tam Jackův účet. Zayn se mi dívá přes rameno a chechtá se. Mobil schovám zpátky do kapsy a chytnu Zayna za ruku.

...

Všichni sedíme u televize a sledujeme Toy Story. Ano, sledujeme animovanou pohádku. A hádejte kdo ji vybral. Liam. Kdo by to do něj řekl, že? Kluci sedí na gauči a já sedím se Zaynem v křesle. Spíš Zayn sedí na křesle a já sedím na Zaynovi. Jsem o něj opřená zády a nohy mám nějak zkroucený. Dokonalej pocit, být v jeho náruči. Takovej pocit bezpečí jsem ještě nikdy nezažila.

Ráno

Probudí mě budík. Šáhnu po mobilu a budík vypnu. Pak mi to dojde. Já jsem usnula dole. Znovu kouknu na  mobil a zjistím, že mám nepřečtenou zprávu. Odemknu mobil a zjistím další zajímavou věc. Na tapetě mám fotku mě a Zayna na gauči. A já mu spím v náruči. Usměju se pro sama sebe a otevřu zprávu. Od koho je? Od Zaynieho. Nejen že nás vyfotil když jsem spala, on mi tu fotku nastavil jako tapetu a uložil mi jeho číslo pod jménem: Zaynie. 

Zaynie: Dobré ráno, krásko. Včera jsi mi usnula v náruči, což bylo mimochodem strašně roztomilý, tak jsem tě přenesl do postele. Líbí se ti nová tapeta?

: Dobré ráno, Zaynie. Vážně? Nemohl jsi to uložit nějak jinak? :D Samozřejmě že se mi líbí nová tapeta. Jsem na ní já :D

Zaynie: Narcis... Mohl jsem ti to uložit jako sexouš, ale to jsem zavrhl protože by jsi mě zabila. 

: Jako sexouš, huh? A já jsem narcis? Vážně?

HI GUYS, DOUFÁM ŽE SE VÁM TAHLE ČÁST LÍBILA. MĚ OSOBNĚ STRAŠNĚ BAVILO JÍ PSÁT. ALE PŘÍJDE MI TO MOC SLADKÝ. CO MYSLÍTE?

                                                                         Estakali 

Czytaj Dalej

To Też Polubisz

21.6K 1.2K 28
Nedokázala jsem mu odpovědět. Stála jsem tam jak přikovaná, po břicho ve vodě a jen jsem skenovala jeho obličej, dokud se mé oči nestřetly s těmi jeh...
4.8K 265 18
Mladá dívka zahalená prací, aniž by měla čas na osobní život dostane pracovní nabídku, která se jen tak neodmítá. Jde o pozici překládající mluvčí je...
36.7K 1.4K 48
,,Jsou příběhy, které dokáže napsat jenom sám život."
R&S Autorstwa Potejtou

Dla nastolatków

49.5K 2.7K 39
,,A víš, co je nejvtipnější, Sebastiane? Že si mě tehdy musel srazit k zemi, aby jste si mě všimli." Příběh vyprávěný z pohledu sedmnáctileté student...