Μεγάλες Αγάπες

By i_love_to_love_you

377K 30.4K 6.5K

Η Τζένη έχτιζε τοίχους μια ζωή μέχρι να έρθει κάποιος να τους γκρεμίσει. Μπορούν όλα να αλλάξουν από τη μια σ... More

Εισαγωγή - Trailer
Κεφάλαιο 1
Κεφάλαιο 2
Κεφάλαιο 3
Κεφάλαιο 4
Κεφάλαιο 5
Κεφάλαιο 6
Κεφάλαιο 7
Κεφάλαιο 8
Κεφάλαιο 9
Κεφάλαιο 10
Κεφάλαιο 11
Κεφάλαιο 12
Κεφάλαιο 13
Κεφάλαιο 14
Κεφάλαιο 15
Κεφάλαιο 16
Κεφάλαιο 17
Κεφάλαιο 18
Κεφάλαιο 19
Κεφάλαιο 20
Κεφάλαιο 21
Κεφάλαιο 22
Κεφάλαιο 23
Κεφάλαιο 24
Κεφάλαιο 25
Κεφάλαιο 26
Κεφάλαιο 27
Κεφάλαιο 28
Κεφάλαιο 29
Κεφάλαιο 30
Κεφάλαιο 31
Κεφάλαιο 32
Κεφάλαιο 33
Κεφάλαιο 34
Κεφάλαιο 35
Κεφάλαιο 36
Κεφάλαιο 37
Κεφάλαιο 38
Κεφάλαιο 39
Κεφάλαιο 40
Κεφάλαιο 41
Κεφάλαιο 42
Κεφάλαιο 43
Κεφάλαιο 44
Κεφάλαιο 45
Κεφάλαιο 46
Κεφάλαιο 47
Κεφάλαιο 48
Κεφάλαιο 49
Κεφάλαιο 50
Κεφάλαιο 51
Κεφάλαιο 52
Κεφάλαιο 53
Κεφάλαιο 54
Κεφάλαιο 55
Κεφάλαιο 56
Κεφάλαιο 57
Κεφάλαιο 58
Κεφάλαιο 59
Κεφάλαιο 60
Κεφάλαιο 61
Κεφάλαιο 62
Κεφάλαιο 63
Κεφάλαιο 64
Κεφάλαιο 65
Κεφάλαιο 66
Κεφάλαιο 67
Κεφάλαιο 68
Κεφάλαιο 69
Κεφάλαιο 70
Κεφάλαιο 71
Κεφάλαιο 72
Κεφάλαιο 73
Κεφάλαιο 74
Κεφάλαιο 76
Untitled
Κεφάλαιο 77
Κεφάλαιο 78
Κεφάλαιο 79
Κεφάλαιο 80
Κεφάλαιο 81
Επίλογος
Νέα Ιστορία

Κεφάλαιο 75

3.6K 321 133
By i_love_to_love_you


Μετά την αναχώρηση του Κώστα, έμεινα και πάλι μόνη, αυτή τη φορά κάνοντας έναν απολογισμό της σχέσης μας. Είχαμε περάσει καλά μαζί και πραγματικά στενοχωριέμαι που τα πράγματα φτάσανε σε αυτό το σημείο, αλλά πλέον δεν ένιωθα όπως παλιά, αυτό ήταν το μόνο σίγουρο όσο μπερδεμένη κι αν ήμουν γενικότερα. Κι όσο κι αν ο Κώστας θέλει να το αρνείται ούτε εκείνος ήταν όπως πρώτα, η συνήθεια τον τραβούσε περισσότερο σε μένα κι ίσως ο ανταγωνισμός προς το πρόσωπο του Νίκου. Καλύτερα λοιπόν που το τελειώσαμε εδώ, πριν χαλάσουμε εντελώς ότι όμορφο είχαμε ζήσει.

Πηγαίνω στο κρεβάτι μου για να κοιμηθώ μιας και δεν έχω όρεξη να κάνω τίποτα άλλο αυτή την στιγμή ούτε να αφήσω τις σκέψεις μου να κάνουν χορό. Ξαπλώνω και κλείνω το φως, όμως ο ήχος του κινητού μου τραβάει την προσοχή. Λογικά θα είναι η Τζένη που θέλει να συνεχίσουμε τη συζήτηση μας. Της είχα πει ότι θα την πάρω και το ξέχασα εντελώς με όσα συνέβησαν. Παίρνω το κινητό και βλέπω ότι έχω ένα μήνυμα από τον Νίκο. Το ανοίγω με προσμονή μιας και δεν περίμενα να μου στείλει και μάλιστα τόσο αργά. Όλον αυτό τον καιρό ήταν πολύ διακριτικός και σεβάστηκε απόλυτα την επιθυμία μου να μείνω μόνη μου και να σκεφτώ. Η αλήθεια όμως είναι ότι μου έλειψε πολύ και ανυπομονώ να μάθω τα νέα του.

Τι κάνεις όμορφη; Συγγνώμη που σου στέλνω τέτοια ώρα, αλλά τριγυρνάς στο μυαλό μου και δεν μ' αφήνεις να κοιμηθώ. Γιατί η νύχτα να είναι τόσο μεγάλη;

Διαβάζω το μήνυμα του και αναστενάζω σαν ερωτοχτυπημένη! Με σκέφτεται, ενώ θα μπορούσε να είναι έξω και να διασκεδάζει, αυτός σκέφτεται εμένα! Αχ, είμαι τόσο χαρούμενη! Τι να του γράψω όμως τώρα; Δεν είμαι καλή μ' αυτά και φοβάμαι μην τα κάνω θάλασσα. Τρία χρόνια σε σχέση έχω ξεχάσει εντελώς πως είναι να φλερτάρεις. Δεν θα το αναλύσω άλλο, θα του πω ότι νιώθω χωρίς δεύτερη σκέψη και ότι γίνει, εξάλλου ο Νίκος είναι δεν είναι και κανένας άγνωστος.

Κι εγώ έχω την ίδια απορία με σένα. Γιατί ότι μας βασανίζει έρχεται στην επιφάνεια όταν προσπαθούμε να ηρεμήσουμε;

Τι σε βασανίζει; μου στέλνει αμέσως.

Πολλά! Μόλις χώρισα και με τον Κώστα.

Λυπάμαι! Δεν ήθελα να γίνω η αιτία να δημιουργηθούν προβλήματα στην σχέση σας. Δεν έπρεπε ποτέ να αφήσω τον εαυτό μου να παρεκτραπεί.

Όχι, μην το λες αυτό. Χαίρομαι που μου είπες ότι αισθάνεσαι και παρότι δεν ήταν ο σωστός χρόνος δεν έχω μετανιώσει για τίποτα από ότι έγινε μεταξύ μας.

Το εννοείς αυτό που μόλις είπες;

Φυσικά, δεν θα το έλεγα αλλιώς. Έχεις κατακλύσει τις σκέψεις μου και το μυαλό μου εδώ και καιρό κι αυτό δεν αλλάζει. Έκανα πολλές προσπάθειες να το ελέγξω και να επιβληθώ στον εαυτό μου επειδή θεωρούσα ότι δεν ήταν σωστό καθώς βρισκόμουν σε σχέση, αλλά τώρα δεν μπορώ να το κρύβω άλλο.

Ευτυχώς που μιλάμε μέσω μηνυμάτων και μου είναι πιο εύκολο να του ανοίξω την καρδιά μου. Αμφιβάλλω αν θα μπορούσα να κάνω το ίδιο αν τον είχα απέναντι μου να με κοιτάει στα μάτια. Μπορεί να είναι πιο απρόσωπη αυτή η επικοινωνία αλλά κατά έναν τρόπο και πιο απελευθερωτική.

Η απάντηση του έρχεται αμέσως.

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χαρούμενο με κάνεις μ' αυτά σου τα λόγια. Είναι σαν να μου χαρίζεται ξαφνικά ο κόσμος όλος.

Μα τι γλυκός που είναι! Δεν το περίμενα ποτέ από αυτόν! Πάντα οι άνθρωποι μας εκπλήσσουν με το τι κρύβουν μέσα τους, για αυτό καλύτερα να μην βιαζόμαστε να τους βάλουμε σε καλούπια. Ακόμα κι αυτοί που φαίνεται να δείχνουν πιο ασταθείς και που δεν θέλουν να δεθούν με κανέναν μπορεί να έχουν τον λόγο τους.

Χαίρομαι που για μια φορά ευθύνομαι για την χαρά σου, γιατί μέχρι στιγμής έκανα το αντίθετο. Του στέλνω σκεφτόμενη όσα έχει τραβήξει αυτά τα τρία χρόνια που αναγκαζόταν να βάλει σε δεύτερη μοίρα τα αισθήματα του.

Μην το ξαναπείς αυτό. Εσύ πάντα με έκανες χαρούμενο, ακόμα κι όταν ήσουν αλλού. 'Ένα χαμόγελο σου ήταν αρκετό για να μου φτιάξει την μέρα και μόνο που σε είχα δίπλα μου σαν φίλη μου έφτανε.

Αχ, δεν μπορώ με αυτά που διαβάζω, έχει βαλθεί να με κάνει να λιώσω. Θα ήθελα τόσο πολύ να τον είχα εδώ αυτή την στιγμή και να τον γεμίσω στα φιλιά.

Μου έλειψες πολύ! Είναι το μόνο που καταφέρνω να του γράψω.

Κι εσύ όμορφη! Πιο πολύ από όσο μπορείς να φανταστείς!

Θα ήθελα να ήσουν εδώ τώρα!

Η επιθυμία σου μπορεί να γίνει και πραγματικότητα.

Μακάρι!

Καληνύχτα όμορφη!

Καληνύχτα!

Δεν είμαι έτοιμη να σταματήσω να μιλάω μαζί του, θα ήθελα να συνεχίζαμε έτσι όλη την νύχτα, αλλά δεν θέλω να πιέσω καταστάσεις, ήδη κάναμε το πρώτο βήμα. Αφήνω το κινητό στο κομοδίνο μου και πέφτω να κοιμηθώ με ένα χαμόγελο χαραγμένο στα χείλη. Που να φανταστώ όλες αυτές τις εξελίξεις σε μια μόνο νύχτα!

Το πρωί με το που χαράζει ο ήλιος σηκώνομαι από το κρεβάτι γεμάτη ενέργεια, κάτι που είναι περίεργο μιας και δεν είμαι πολύ πρωινός τύπος. Παίρνω χαρούμενη το πρωινό μου κι έχω διάθεση ακόμα και το σπίτι να συμμαζέψω. Τελικά, σίγουρα δεν είμαι καλά, δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια συμπεριφορά. Μόλις βλέπω ότι έχει πάει 10 αποφασίζω να πάρω την Τζένη να της μιλήσω. Δεν μπορώ να περιμένω άλλο θα σκάσω αν δεν το μοιραστώ με κάποιον αυτό που μου συμβαίνει.

«Τι έγινε;» την ακούω να μου απαντάει αγουροξυπνημένη.

«Σε ξύπνησα; Συγγνώμη!»

«Γιατί με παίρνεις στις 8 το πρωί; Στον ύπνο σου με έβλεπες;»

«Αχ, ξέχασα τελείως την διαφορά ώρας! Είσαι τυχερή που δεν σε πήρα με το που ξύπνησα και περίμενα μέχρι τώρα.»

«Έγινε κάτι σοβαρό; Μίλα!» μου λέει πλέον πιο ανήσυχη για το πρωινό μου τηλεφώνημα.

Της λέω τα πάντα χωρίς να παραλείψω το πως νιώθω και περιμένω να ακούσω και την δική της γνώμη με αγωνία.

«Για αυτό δεν με πήρες πουλάκι μου χθες! Που μυαλό να θυμηθείς την φίλη σου; Ο έρωτας σου έχει πάρει ήδη τα μυαλά!»

«Αχ, τι να κάνω;» την ρωτάω.

«Από έμενα περιμένεις απάντηση; Αφού είναι ξεκάθαρο ότι έχεις πάρει πλέον την απόφαση σου. Εγώ το μόνο που έχω να σου πω είναι να το ζήσεις και να μην σκεφτείς τίποτα άλλο. Τον θέλεις και σε θέλει, μην βάζετε από μόνοι σας εμπόδια. Τώρα που είσαι ελεύθερη μπορείς να το χαρείς χωρίς ενοχές.»

«Κι αν με πληγώσει; Αν δεν ταιριάζουμε τελικά;»

«Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρη για κανέναν και για τίποτα, δεν θα μείνεις όμως μια ζωή μόνη σκεφτόμενη έτσι. Μπορείς να τον εμπιστευτείς τον Νίκο, τόσα χρόνια τον ξέρεις.»

«Για αυτό αγχώνομαι.»

«Ξέρεις ότι γίνεσαι υπερβολική τώρα, έτσι; Μην μένεις σε μια ψεύτικη εικόνα, όταν γνωρίζεις τι κρύβεται από πίσω.»

«Έχεις δίκιο! Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια! Και πάλι χίλια συγγνώμη που σε ξύπνησα, θα σε αφήσω όμως να συνεχίσεις τον ύπνο σου. Δώσε τα χαιρετίσματα μου στον Άλκη. Φιλάκια!»

«Φιλάκια τρελή μου! Τα λέμε και περιμένω νεότερα!»

Κλείνω το τηλέφωνο και νιώθω πιο ανακουφισμένη. Θα το ζήσω και όπου βγάλει!


Τα πράγματα φαίνεται να προχωράνε καλώς για τον Νίκο και την Δήμητρα, η οποία δείχνει αποφασισμένη να το ζήσει! Πως σας φάνηκε; Αν θέλετε Vote & Comment!

Continue Reading

You'll Also Like

1.4M 83.8K 81
"ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΜΕΊΝΟΥΜΕ ΜΑΖΊ;!" Φωνάζω σοκαρισμένη. "Μην ανησυχείς κερασάκι. Θα περάσουμε ωραία μόνοι μας στο σπίτι μου για τρεις ολόκληρ...
230K 16.1K 34
Με λένε Αριάνα (Άρια) Τζόνσον. Είμαι χορεύτρια μοντέρνου χορού και πήγα στο πανεπιστήμιο του Λός Άντζελες να σπουδάσω χορό. Ήθελα να μείνω σε ενα δια...
293K 15.4K 41
O Baris και η Ερατώ, δύο νεαροί εκπρόσωποι της πιο διάσημης Αρχιτεκτοκινής εταιρείας στην Ελλάδα, πρέπει να μετακομίσουν στην Τουρκία ώστε να εργαστο...
11.2K 1.4K 24
Αλεκατρίδες. Το αμέντι. Το τρίτο βιβλίο της σειράς.