Κεφάλαιο 10

6.1K 453 64
  • Αφιερωμένο στον/ην angel_st4
                                    

Μετά την έξοδο μας γυρίσαμε στο σπίτι μου όπου και κοιμήθηκε για δεύτερο βράδυ στη σειρά. Έκανα μια προσπάθεια να τον διώξω με μισή καρδιά αλλά ούτε που μου έδωσε σημασία. Πλέον με έχει καταλάβει και έπαιρνε εκείνος τα ηνία πριν με πιάσουν οι ανασφάλειες μου. Όσο και να ήθελα να κρατήσω κάποιες αποστάσεις για το καλό και των δυο μας, εκείνος δε μ'άφηνε και εισέβαλλε στoν προσωπικό μου χώρο, στην καθημερινότητα μου και το σημαντικότερο στην καρδιά και το μυαλό μου, και πώς να το πολεμήσεις αυτό.

Το επόμενο πρωί πήγαμε μαζί στη σχολή και μάλιστα μου κρατούσε το χέρι σ'όλη τη διαδρομή. Πρώτη μας είδε η Δήμητρα που έτρεξε κατευθείαν πάνω μας και άρχισε να τσιρίζει και να χτυπάει παλαμάκια.

«Αχ, πόσο χαίρομαι για εσάς τους δυο! Είσαστε πολύ ταιριαστό ζευγάρι! Μπράβο!» και με πήρε στην αγκαλιά της και με έσφιξε τόσο δυνατά που ήμουν σίγουρη ότι θα με σκάσει.

«Ευχαριστούμε, μπορείς όμως να μην φωνάζεις, μόνο που δεν έβγαλες την ντουντούκα για να το ανακοινώσεις στους πάντες.»

«Τι έγινε μωρό μου, δε θέλεις να μαθευτεί η σχέση μας; Φοβάσαι μη χάσεις τους θαυμαστές σου;»

«Ναι, το βρήκες, ένα είδωλο δεν ανήκει ποτέ σε κανέναν παρά μόνο στο κοινό του.» του απαντάω και του βγάζω τη γλώσσα.

«Δεν ήξερα ότι τα είχα με μια σταρ, συγγνώμη παράλειψη μου. Θα μείνω κρυμμένος στο παρασκήνιο και θα σε θαυμάζω από μακριά.»

«Τι έχασα παιδιά; Προς τι η αναστάτωση;» ρωτάει ο Κώστας που πλησιάζει με την υπόλοιπη παρέα.

«Ο Άλκης και η Τζένη είναι πλέον ζευγάρι!» δηλώνει η Δήμητρα.

«Μπράβο ρε εσείς! Το τύλιξες Τζενάκι το γκομενάκι. Ετοιμάσου να γίνεις η πιο μισητή από το γυναικείο πληθυσμό.»

«Τι βλακείες της λες της κοπέλας!» τον επιπλήττει η Δήμητρα.

«Καλά δεν μπορούμε να κάνουμε μια πλακίτσα. Αν και δεν είναι μυστικό ότι ο Άλκης μας έχει κάψει καρδιές με το που πάτησε το πόδι του.»

Όντως ο Κώστας έχει δίκιο, όλες τον βλέπουν σαν ξερολούκουμο και τώρα θα μπω κι εγώ στο στόχαστρο τους. Αυτή η σκέψη με τρομάζει και δε ξέρω τι να περιμένω από εδώ και πέρα. Δε σκοπεύω όμως να αφήσω τίποτα να μου χαλάσει την διάθεση. Ο Άλκης διάλεξε εμένα και όσες έχουν πρόβλημα ξυδάκι! Μετά τα πειράγματα, μπαίνουμε στην τάξη και αρχίζει ακόμα μια βδομάδα παραδόσεων. Νιώθω αρκετά βλέμματα πάνω μας και καταλαβαίνω ότι θα πρέπει να συνηθίσουμε την προσοχή μέχρι να βρουν κάτι καινούργιο να ασχοληθούν.

Μεγάλες ΑγάπεςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα