Κεφάλαιο 73

3.6K 331 109
                                    


Δεν μπορώ να ξεκολλήσω από πάνω του, με τραβάει σαν να έχει μέλι. Τον αγαπώ αυτόν τον άντρα τόσο πολύ, που μαζί του όλα δείχνουν υπέροχα. Με αυτή την δεύτερη ευκαιρία που μου έδωσε με έκανε την πιο ευτυχισμένη γυναίκα του κόσμου και είμαι πεπεισμένη αυτή τη φορά να μην τα διαλύσω όλα.

Περνάμε όλη την μέρα μας στο κρεβάτι και αποφασίζουμε να βγούμε από το δωμάτιο μόνο όταν ακούμε τον Δημήτρη, που επέστρεψε από την δουλειά του. Ντυνόμαστε και βγαίνουμε πιασμένοι χεράκι χεράκι στο σαλόνι. Το χαμόγελο είναι ζωγραφισμένο ακόμα στα χείλη μας και τα μάτια μας ακτινοβολούν.

«Πολλές χαρές βλέπω σήμερα, οπότε δεν χρειάζεται καν να ρωτήσω, τα ξαναβρήκατε πουλάκια μου! Άντε καιρός ήταν!» μας λέει μόλις μας βλέπει.

«Και το οφείλουμε σε σένα και στην βοήθεια σου. Σ' ευχαριστούμε πάρα πολύ! Δεν θα το ξεχάσω ποτέ.» του λέω και το εννοώ.

«Σιγά, δεν έκανα και τίποτα. Άντε και κουμπάρος τώρα! Δεν πιστεύω να μου φάει άλλος τη θέση.»

«Μην ανησυχείς θα σε έχουμε πρώτο στην λίστα των υποψηφίων. Πάντως σαν μεγαλύτερος πρέπει να πάρεις πρώτος σειρά.» του απαντάει ο Άλκης.

«Δεν πάνε έτσι αυτά τα πράγματα. Εγώ ακόμα δεν έχω βρει την κατάλληλη, εσύ ήσουν πιο τυχερός σ' αυτό το θέμα.»

«Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου χτυπήσει ο έρωτας την πόρτα! Το καλό πράγμα αργεί να γίνει» του λέω κι εγώ και πραγματικά εύχομαι να βρει μια καλή κοπέλα γιατί του αξίζει να είναι ευτυχισμένος.

«Το θέμα είναι να ξεκολλήσει λίγο από την δουλειά του και να ανοίξει τα μάτια του γιατί έτσι όπως πάει θα καλογερέψει!» τον πειράζει ο Άλκης.

«Άσε μας ρε νιάνιαρο που θα μας δώσεις και μαθήματα! Δεν με πήραν και τα χρόνια, 32 είμαι μόνο.»

«Αγόρια δεν σταματάτε, να πάμε να φάμε.» τους διακόπτω και πηγαίνω προς την κουζίνα.

«Πες μου ότι μαγείρεψες!» λέει με προσμονή ο Δημήτρης.

«Δυστυχώς δεν πρόλαβα, ο αδερφός σου με κρατούσε απασχολημένη, αλλά μπορώ να σας φτιάξω τώρα μια γρήγορη μακαρονάδα.»

«Ε, βέβαια, που να σ' αφήσει ο στερημένος!»

«Ζηλεύεις αδερφούλη; Δεν σου κάθεται καμία κι έχεις νευράκια;»

«Βρε άντε από εκεί! Όταν εσύ αγόρι μου πήγαινες, εγώ ερχόμουν. Άντε πήγαινε τώρα να φας την φρουτόκρεμα σου για να μεγαλώσεις.»

Μεγάλες ΑγάπεςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα