Κεφάλαιο 19

4.2K 382 42
                                    


Αυτή η εκδρομή ήταν πραγματικά ότι καλύτερο! Δεν έχω νιώσει ποτέ ξανά τόσο ευτυχισμένη! Κάθε λεπτό της μέρας μας είναι τόσο γεμάτο, είδαμε απίστευτα τοπία και ήρθαμε ακόμα πιο κοντά. Μετά από τις δυο πρώτες μέρες που τριγυρνούσαμε συνέχεια για να δούμε όσα περισσότερα μέρη μπορούσαμε, τώρα ήρθε ο καιρός να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε ο ένας τον άλλο.

Ο Άλκης για ακόμα μια φορά με εκπλήσσει με την τρυφερότητα του! Είναι τόσο γλυκός και περιποιητικός μαζί μου. Φροντίζει για κάθε μου επιθυμία πριν καν την εκφράσω. Είναι σαν να ξέρει πάντα τι έχω στο μυαλό μου και ο σκοπός του είναι να με κάνει ευτυχισμένη. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι στάθηκα τόσο τυχερή που τον συνάντησα και μπήκε στη ζωή μου σαν σίφουνας και την άλλαξε.

Αφού περάσαμε ένα χαλαρό πρωινό στην αυλή του σπιτιού συζητώντας και χαϊδολογώντας, μαγειρέψαμε μαζί κάτι πρόχειρο για το μεσημέρι. Ο Άλκης ανέλαβε καθήκοντα sous-chef και έκανε ακριβώς ότι του έλεγα. Πόσο χαιρόμουν που μπορούσαμε να μοιραστούμε ακόμα και αυτές τις μικρές καθημερινές στιγμές με ένα χαμόγελο μόνιμα χαραγμένο στο πρόσωπο μας. Μετά το γεύμα μας πέσαμε για ύπνο και όταν ξύπνησα συνειδητοποίησα ότι παρακοιμήθηκα γιατί έξω είχε σκοτεινιάσει και ο Άλκης δεν ήταν δίπλα μου.

Σηκώνομαι από το κρεβάτι και πηγαίνω στο σαλόνι και μια έκπληξη με περιμένει. Υπάρχουν παντού ροδοπέταλα, αναμμένα αρωματικά κεριά και μικρά ρεσώ που σχηματίζουν μια καρδιά! Το τζάκι καίει στο φουλ και η φλόγα που βγαίνει από τα ξύλα παιχνιδίζει με τον τοίχο. Δεν υπάρχει αυτός ο άνθρωπος, τι σκέφτεται κάθε φορά! Γυρνάω να τον βρω αλλά δεν τον βλέπω πουθενά. Προχωράω κι άλλο και βλέπω σε ένα πιάτο κάτι σοκολατάκια σε σχήμα καρδιάς και δίπλα μια κάρτα που γράφει φάε με. Παίρνω ένα και μέσα έχει φράουλα, την αγαπημένη μου γεύση, όλα τα έχει υπολογίσει.

Ξαφνικά τον νιώθω από πίσω μου να τυλίγει τα χέρια του γύρω από τη μέση μου και να μου αφήνει μικρά φιλιά κατά μήκος του λαιμού.

«Σου αρέσει η έκπληξη μου;»

«Θέλει και ρώτημα; Φυσικά και μου αρέσει για την ακρίβεια με έχεις εντυπωσιάσει.» του λέω και γυρίζω το κεφάλι μου για να μπορώ να αντικρύσω τα υπέροχα του μάτια.

«Και αυτή είναι μόνο η αρχή. Η νύχτα μας τώρα ξεκινάει!»

«Τι έχεις βάλει στο μυαλό σου;»

«Πολλά και διάφορα!» απαντάει λάγνα.

Προσπαθώ να γυρίσω για να είμαστε αντικριστά αλλά δεν με αφήνει.

Μεγάλες ΑγάπεςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα