Κεφάλαιο 79

3.8K 314 117
                                    


Δήμητρας POV

Όταν καταφέραμε επιτέλους να ξεκολλήσουμε από το σπίτι πήγαμε μια βόλτα στην παραλιακή. Όσην ώρα περπατούσαμε είχε περασμένο το χέρι του γύρω από τον σβέρκο μου για να με έχει δίπλα του και να βλέπουν όλοι ότι είμαστε μαζί. Μου άρεσε που τον αισθανόμουν τόσο κοντά μου και που μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε ελεύθερα έτσι μπροστά στον κόσμο. Ήμασταν απλά δυο ερωτευμένοι άνθρωποι που χαίρονταν τον έρωτα τους και δεν είχαν τίποτα να κρύψουν. Μου ψιθύριζε γλυκόλογα στο αυτί κι εγώ δεν μπορούσα να σταματήσω να έχω ένα χαζοχαρούμενο χαμόγελο στα χείλη.

Κάτσαμε σε μια ταβερνούλα να φάμε και η συζήτηση κυλούσε αδιάκοπα. Με κάθε κουβέντα του, μάθαινα και κάτι καινούργιο για αυτόν, κάτι που μου έκανε εντύπωση αν φανταστείς ότι δεν γνωριστήκαμε τώρα. Τελικά είναι πολύ πιο ευαίσθητος από όσο θέλει να φαίνεται προς τα έξω και χαίρομαι που μου δείχνει επιτέλους αυτήν την πλευρά του.

Στην διάρκεια του γεύματος μας πετύχαμε δυο συμφοιτητές μας που ήρθαν στο ίδιο μαγαζί και απόρησαν που μας είδαν μαζί, αλλά εμείς τους χαιρετίσαμε κανονικά και ο Νίκος δεν παρέλειψε να κάνει γνωστό ότι πλέον είμαστε μαζί. Μου αρέσει που γίνεται κτητικός και χαίρομαι που τον βλέπω πρώτη φορά τόσο χαρούμενο και περήφανο να παρουσιάσει την σχέση του και στους άλλους, που μένω απλά να τον κοιτάω με λατρεία.

«Δεν πιστεύω να σε πείραξε που τους το είπα;» με ρωτάει μόλις φεύγουν από το τραπέζι μας.

«Όχι, βέβαια, αφού είμαστε μαζί. Θα το μάθαιναν αργά ή γρήγορα.»

«Σαν ψέμα μου φαίνεται να το ακούω αυτό από σένα.»

«Καιρός να το πιστέψεις. Τι λες τώρα να πάμε για ένα παγωτό;» τον ρωτάω με νάζι.

«Ότι θέλει η αγάπη μου, δεν χαλάω εγώ χατίρια.» Πληρώνει τον λογαριασμό και φεύγουμε αγκαλιασμένοι.

Οι απρόσμενες όμως συναντήσεις δεν έχουν σταματημό και βλέπουμε μπροστά μας τον Κώστα και παγώνουμε και οι δυο. Μας κοιτάζει με δυο μάτια που πετάνε φλόγες και έρχεται νευριασμένος προς το μέρος μας.

«Ωπ, τι γίνεται εδώ πέρα; Το ζευγαράκι της Αγίας Παρασκευής είπε να κάνει την βολτούλα του; Φτου σας να μην σας ματιάσω βρε παιδιά, ταιριάζετε τόσο πολύ! Μέσα στα μέλια είστε!» μας ειρωνεύεται.

«Κώστα, το ξέρω ότι όλο αυτό είναι άβολο, αλλά δεν υπάρχει λόγος να ξεσπάς έτσι.» του απαντάει ο Νίκος.

Μεγάλες ΑγάπεςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα