Μεγάλες Αγάπες

By i_love_to_love_you

377K 30.4K 6.5K

Η Τζένη έχτιζε τοίχους μια ζωή μέχρι να έρθει κάποιος να τους γκρεμίσει. Μπορούν όλα να αλλάξουν από τη μια σ... More

Εισαγωγή - Trailer
Κεφάλαιο 1
Κεφάλαιο 2
Κεφάλαιο 3
Κεφάλαιο 4
Κεφάλαιο 5
Κεφάλαιο 6
Κεφάλαιο 7
Κεφάλαιο 8
Κεφάλαιο 9
Κεφάλαιο 10
Κεφάλαιο 11
Κεφάλαιο 12
Κεφάλαιο 13
Κεφάλαιο 14
Κεφάλαιο 15
Κεφάλαιο 16
Κεφάλαιο 17
Κεφάλαιο 18
Κεφάλαιο 19
Κεφάλαιο 20
Κεφάλαιο 21
Κεφάλαιο 22
Κεφάλαιο 23
Κεφάλαιο 24
Κεφάλαιο 25
Κεφάλαιο 26
Κεφάλαιο 27
Κεφάλαιο 28
Κεφάλαιο 29
Κεφάλαιο 30
Κεφάλαιο 31
Κεφάλαιο 32
Κεφάλαιο 33
Κεφάλαιο 34
Κεφάλαιο 35
Κεφάλαιο 36
Κεφάλαιο 37
Κεφάλαιο 38
Κεφάλαιο 39
Κεφάλαιο 40
Κεφάλαιο 41
Κεφάλαιο 42
Κεφάλαιο 43
Κεφάλαιο 44
Κεφάλαιο 45
Κεφάλαιο 46
Κεφάλαιο 47
Κεφάλαιο 48
Κεφάλαιο 49
Κεφάλαιο 50
Κεφάλαιο 51
Κεφάλαιο 52
Κεφάλαιο 53
Κεφάλαιο 54
Κεφάλαιο 55
Κεφάλαιο 56
Κεφάλαιο 57
Κεφάλαιο 58
Κεφάλαιο 59
Κεφάλαιο 60
Κεφάλαιο 61
Κεφάλαιο 62
Κεφάλαιο 63
Κεφάλαιο 64
Κεφάλαιο 65
Κεφάλαιο 66
Κεφάλαιο 67
Κεφάλαιο 69
Κεφάλαιο 70
Κεφάλαιο 71
Κεφάλαιο 72
Κεφάλαιο 73
Κεφάλαιο 74
Κεφάλαιο 75
Κεφάλαιο 76
Untitled
Κεφάλαιο 77
Κεφάλαιο 78
Κεφάλαιο 79
Κεφάλαιο 80
Κεφάλαιο 81
Επίλογος
Νέα Ιστορία

Κεφάλαιο 68

3K 323 78
By i_love_to_love_you

Και τρίτο για σήμερα! ;)

Μόλις βλέπω στο κινητό μου να με καλεί ο Άλκης πηδάω από την χαρά μου. Παρότι είναι αξημέρωτα εμένα δεν με έπαιρνε ο ύπνος και συνέχιζα να του στέλνω μηνύματα και φαίνεται αυτή τη φορά θα εδέησε να τα διαβάσει. Πριν προλάβει να πει κουβέντα τον παίρνω μονότερμα για να μην μου το κλείσει αλλά όταν ακούω μια άγνωστη φωνή απογοητεύομαι και μετά ανησυχώ μήπως του συνέβη κάτι. Θυμάμαι ότι δεν είχε καλές σχέσεις με τον αδερφό του και ο νους μου αμέσως πήγε στο κακό. Ευτυχώς δεν ήταν τίποτα τέτοιο και απλά ήθελε να μου πει που βρίσκεται ο Άλκης. Εικόνισμα θα τον κάνω για την βοήθεια του! Χάρη σ' αυτόν ξέρω που να πάω πλέον και μου δίνεται η ευκαιρία να βάλω τα πράγματα στη θέση τους.

Χωρίς να καθυστερώ λεπτό ανοίγω τον υπολογιστή για να κλείσω εισιτήριο και να κανονίσω τις λεπτομέρειες του ταξιδιού μου. Ετοιμάζω μια μικρή βαλίτσα και περιμένω με ανυπομονησία να περάσει η ώρα για να βρεθώ κοντά στον Άλκη. Σε όλο το ταξίδι η αγωνία με τρώει και κάνω πρόβα στα λόγια που θα του πω. Θέλω τόσο πολύ να με πιστέψει και να με συγχωρέσει για τα λάθη μου, αλλά φοβάμαι πως δεν θα το κάνει και πανικοβάλλομαι περισσότερο για την επερχόμενη συνάντηση μας.

Όταν φτάνω επιτέλους, νιώθω σαν να έχουν περάσει ολόκληρες μέρες αντί για μερικές ώρες. Ακολουθώ τις οδηγίες του Δημήτρη για να βρω το σπίτι του και χτυπάω το κουδούνι κάνοντας το σταυρό μου όλα να πάνε καλά.

«Τι έγινε ρε μαλάκα, ξέχασες τα κλειδιά σου;» τον ακούω να φωνάζει από μέσα και μετά από ένα λεπτό ανοίγει την πόρτα.

Μόλις με βλέπει τα μάτια του πετάγονται έξω από την έκπληξη και το στόμα του μένει ανοιχτό για ώρα.

«Τι κάνεις εσύ εδώ;» με ρωτάει όταν συνέρχεται.

«Άλκη πρέπει να μιλήσουμε! Έφυγες τόσο ξαφνικά και δεν μου έδωσες την ευκαιρία να σου εξηγήσω. Σε παρακαλώ άκουσε με πρώτα και μετά αποφάσισε.» τον ικετεύω.

«Δεν έχω να ακούσω τίποτα. Κακώς ήρθες μέχρι εδώ, τζάμπα τα έξοδα!» μου λέει και πάει να μου κλείσει την πόρτα στην μούρη, αλλά δεν τον αφήνω και μπαίνω μέσα προχωρώντας προς το σαλόνι.

«Δεν πρόκειται να το κουνήσω από εδώ πέρα αν δεν σου μιλήσω. Έχουμε αφήσει κάτι στη μέση εμείς οι δύο και δεν φεύγω μέχρι να το λύσουμε.» του λέω με πείσμα.

«Σωστά, όντως έχουμε αφήσει κάτι στη μέση, για αυτό άσε με να πάρω τον λόγο. Από ότι φαίνεται δεν κατάλαβες το μήνυμα που ήθελα να περάσω, παρότι ήταν πολύ ξεκάθαρο κατά την γνώμη μου. Για να μην έχεις απορίες λοιπόν θα στο κάνω και πιο λιανά. Χω-ρι-σα-με! Δεν θέλω να με ενοχλήσεις ποτέ ξανά. Δεν σου ζητάω και τίποτα δύσκολο, ίσα ίσα σου ανοίγω και τον δρόμο. Και τώρα που το ξεκαθαρίσαμε κι αυτό, άντε στο καλό.»

«Δεν έχεις το δικαίωμα να πετάς αυτή τη λέξη και μετά να με διώχνεις έτσι. Είμαστε μαζί σχεδόν ένα χρόνο, έχουμε περάσει τόσα πράγματα αυτό το διάστημα, έγινες μέλος της οικογένειας μου. Ξεχνάς μήπως τη συζήτηση σου με τους γονείς μου;»

«Εγώ τα θυμάμαι όλα μια χαρά, εσύ φαίνεται ότι δεν τους έδωσες καμία σημασία και έκανες τα δικά σου. Από την πρώτη στιγμή ήσουν μαγκωμένη στην πρόταση μου, αλλά τώρα εξηγούνται όλα. Πως να σκεφτείς την δέσμευση μαζί μου όταν είχες τον Αλεξίου να σε περιμένει;»

«Δεν υπάρχει Αλεξίου για μένα ούτε κανένας άλλος. Εσύ είσαι ο μόνος άντρας που αγάπησα και θα αγαπώ για πάντα. Μου έχεις κλέψει την καρδιά και αυτό δεν αλλάζει.»

«Ω, μην μου τα λες αυτά, συγκινούμαι! Ένα δάκρυ ετοιμάζεται να κυλίσει στο μάγουλο μου.» μου λέει ειρωνικά.

«Άλκη, μην με εκνευρίζεις. Ήρθα να σου πω ορισμένα πράγματα και θα στα πω είτε θέλεις είτε όχι. Είμαι αποφασισμένη, για αυτό μην με καθυστερείς.»

«Άμα βιάζεσαι σήκω και φύγε, η πόρτα είναι ανοιχτή και τα σκυλιά δεμένα.»

«Δεν το εννοούσα έτσι και το ξέρεις, απλά θέλω να βάλω πίσω μας όλες τις παρεξηγήσεις που μας χώρισαν.»

«Εδώ κάνεις λάθος, δεν μας χώρισε καμία παρεξήγηση, σε είδα καθαρά να φιλιέσαι με τον Αλεξίου και όχι μόνο. Μήπως θα μου πεις ότι το βίντεο δεν ήταν αληθινό, αλλά μοντάζ;»

Ώστε βίντεο του έδειξε η Εφούλα και φυσικά τη σκηνή που την βόλευε.

«Όχι, δεν ήταν μοντάζ, αλλά δεν ήταν αυτό που νομίζεις.»

«Μην μου αρχίζεις μ' αυτή την ατάκα, δεν μπορώ καθόλου να παίζουν με την νοημοσύνη μου. Μήπως θέλεις να με πείσεις ότι σου έδινε το φιλί της ζωής και παράλληλα είπε να σε ελαφρώσει από τα ρούχα που φοράς;»

«Όχι, όλα ήταν βάση σχεδίου, ενός ανόητου σχεδίου που παρεκτράπηκε μ' αυτό το φιλί που όμως δεν προχώρησε παρακάτω.»

«Αυτό άμα θέλουμε το πιστεύουμε και τι σχέδιο και χαζομάρες μου λες;»

«Κι όμως μπορώ να στο αποδείξω. Έχω την μαρτυρία της Έφης που το συζητάει με τον Αλεξίου.»

«Τι δουλειά είχε η Έφη μαζί του και γιατί να συζητάνε για αυτό το θέμα;»

«Αυτοί οι δυο τα είχανε και συνεργάζονταν τόσο καιρό από την χαμένη εργασία, μέχρι το βίντεο που σου έδειξε δήθεν τυχαία η Έφη.»

Βγάζω το κινητό μου και του το δείχνω μπας και με πιστέψει.

«Ωραία λοιπόν, τι θέλεις να σου πω συγχαρητήρια που δεν του κάθισες αλλά μόνο του τρίφτηκες; Συγχαρητήρια λοιπόν!» μου λέει ψυχρά.

«Όλα έγιναν γιατί είχα την φαεινή ιδέα να τον ξεσκεπάσω. Όταν κατάλαβα τα ψέματα του και ότι ο μόνος λόγος που με ήθελε στο εργαστήριο ήταν για να με ρίξει, αποφάσισα να παίξω το παιχνίδι του για να τον καταγράψω και να τον καταγγείλω. Το βίντεο ήταν από εκείνη τη μέρα, μόλις τον είχα κάνει να μου παραδεχθεί ότι με έβλεπε ερωτικά και για να μην χαλάσω την κάλυψη μου αναγκάστηκα να τον αφήσω να με φιλήσει αλλά μέχρι εκεί. Μετά από αυτό έφυγα τρέχοντας από το γραφείο του και μόλις βρήκα την ευκαιρία έφυγα κρυφά κι από το εργαστήριο του και δεν ξαναπάτησα εκεί παρά μόνο προχθές με την Δήμητρα για να του αποκαλύψω την ηχογράφηση και ότι θα κινηθώ νομικά εναντίον του. Εκεί βέβαια μας περίμενε μια έκπληξη, η Έφη επί τω έργω και άκουσες και μόνος σου τι λέγανε.»

«Και για να έχουμε καλό ρώτημα, πότε κατάλαβες τα ψέματα του;»

«Μόλις γυρίσαμε από τις διακοπές και έλειπαν οι διδακτορικοί επειδή τους είχε δώσει ο ίδιος άδεια, ενώ σε μένα είπε ότι αυτοί το ζήτησαν.»

«Ώστε για αυτό δεν ήθελες να βγούμε με την Μαρία, κι άλλα ψέματα λοιπόν. Το ξέρεις ότι έχουν μαζευτεί πάρα πολλά;»

«Φοβόμουν ότι δεν θα εγκρίνεις το σχέδιο μου για αυτό δεν σου μίλησα.»

«Σπουδαίο σχέδιο, να το χαίρεσαι, διάνοια είσαι! Χαραμίζεσαι βρε στο Χημικό, πήγαινε κατευθείαν στην αστυνομία, με τέτοιες ικανότητες όλο και κάποια δύσκολη υπόθεση θα έχουν να σου αναθέσουν.»

«Τώρα το καταλαβαίνω πόσο ηλίθια φέρθηκα κι αν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω θα παραιτούμουν από την αρχή και δεν θα έμπλεκα σε βαθιά νερά, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να το κάνω. Με πιστεύεις όμως όταν σου λέω ότι δεν ήθελα τίποτα από όσα έγιναν;»

«Μπορεί να μην τα ήθελες αλλά τα άφησες να γίνουν οπότε είναι το ίδιο.»

«Συγχώρεσε με σε παρακαλώ! Είμαι μια ανόητη που τα έκανε μαντάρα αλλά σ' αγαπώ πιο πολύ και από τη ζωή μου.»

«Θα προτιμούσα να μου το δείξεις με πράξεις και όχι με λόγια, εκεί όλοι είμαστε καλοί.»

«Πες μου τι θέλεις να κάνω και θα το κάνω.»

«Τώρα είναι αργά, όχι μόνο φιλιόσουν με τον Αλεξίου αλλά έχεις χάσει την εμπιστοσύνη μου με τα τόσα ψέματα που μου έχεις αραδιάσει. Πως να ξέρω από εδώ και πέρα αν θα μου λες αλήθεια ή όχι, αν κανένα άλλο φαεινό σχέδιο μπει στο μυαλό σου; Ποιος μου εγγυάται για όλα αυτά;»

«Εγώ, μπορώ να σου ορκιστώ σε ότι έχω ιερό ότι δεν θα σου κρύψω τίποτα από εδώ και πέρα, θα σου λέω πάντα την αλήθεια και δεν θα ξαναπάρω πρωτοβουλίες από μόνη μου.» του λέω εννοώντας την κάθε μου λέξη και ελπίζοντας να με πιστέψει.

«Με έκανες ήδη μια φορά κομμάτια, δεν μπορώ να πάρω το ίδιο ρίσκο για δεύτερη φορά.» μου λέει άψυχα και για ακόμα μια φορά ανοίγει την πόρτα να φύγει, αφήνοντας με να κλαίω στο πάτωμα.

Δεν θα τα παρατήσω όμως τόσο εύκολα, θα ήμουν χαζή αν πίστευα ότι θα τα ξεχνούσε όλα με την πρώτη. Θα μείνω εδώ και θα τον κάνω να δει ότι τον αγαπώ αληθινά. Θα περιμένω μέχρι να γυρίσει, δεν έχει να πάει και πουθενά αλλού σε μια ξένη χώρα. Είμαι αποφασισμένη να τον κερδίσω ξανά και θα το κάνω!


Έγινε και η συνάντηση, αλλά ο Άλκης δεν δείχνει έτοιμος να την συγχωρέσει και να την εμπιστευτεί ξανά! Πως σας φάνηκε η συμπεριφορά του; Αν θέλετε Vote & Comment!

Continue Reading

You'll Also Like

22.5K 2.6K 29
- Θα σου αλλάξω την ζωή, πίστεψέ με! είπε με απόλυτη σιγουριά. - Ναι. Κάπου εδώ πρέπει να σε ενημερώσω για το ότι δεν μου αρέσουν οι αλλαγές. Καθόλο...
277K 23.9K 45
Ένας άνδρας και μια γυναίκα καλούνται να παίξουν ένα παιχνίδι... και οι δυο πιόνια... δεν γνωρίζουν καν τους κανόνες... Εκείνη έχει σκοπό μόνο να τον...
164K 19.5K 111
*11ο βιβλίο * Πέντε νέοι... Πέντε φίλοι... Ο Λεωνιδας(γιος του Ιασωνα και της Λυδιας από το βιβλίο «Εσυ και εγώ»), Ο Σάββας και ο Γρηγορης (τα δυδιμα...
15.3K 777 38
"μπορώ να σε εμπιστευτω;" 'αυτό θα κριθεί από εσένα... ' Ή ανάσα του χτύπησε τον λαιμό μου... ' λοιπόν Amelia... Τι λες; ' "είμαι μέσα...!''