The badboy with his secret (1...

By Royaldylan

91.2K 3.1K 348

Emily, een rustig meisje dat moet verhuizen naar een studentenhuis omdat het huis waar ze nu woont te ver van... More

The badboy with his secret (One Direction fanfict)
Hoofdstuk 1
Hoofdstuk 2
Hoofdstuk 3
Hoofdstuk 4
Hoofdstuk 5
Hoofdstuk 6
Hoofdstuk 7
Hoofdstuk 8
Hoofdstuk 9
Hoofdstuk 10
Hoofdstuk 11
Hoofdstuk 12
Hoofdstuk 13
Hoofdstuk 14
Hoofdstuk 15
Hoofdstuk 16
Hoofdstuk 17
Hoofdstuk 18
Hoofdstuk 19
Hoofdstuk 20
Hoofdstuk 21
Hoofdstuk 22
Hoofdstuk 23
Hoofdstuk 24
Hoofdstuk 25
Hoofdstuk 26
Hoofdstuk 27
Hoofdstuk 28
Hoofdstuk 29
Hoofdstuk 30
Hoofdstuk 32
A/N
Hoofdstuk 33
Hoofdstuk 34
Hoofdstuk 35

Hoofdstuk 31

1.7K 68 16
By Royaldylan

Emily POV

Ik wakker door het geluid van de wekker dat de hele kamer vult. Kreunend draai ik me om en sla een paar keer op de wekker zodat het piepende geluid ophoud. Zuchtend gooi ik de deken van mijn lichaam af en zwaai mijn benen over het bed heen.

Grace ligt zoals gewoonlijk nog te slapen. Zijn slaapt nog door het geluid van een motorzaag heen.

Ik sta op van het bed en loop naar de badkamer toe. Ik kam mijn haar uit en doet het in een lange vlecht over mijn rechterschouder, ik laat er een paar plukjes aan de voorkant uitvallen die ik vervolgens krul.

Daarna doe ik mijn make-up. Eerst krul ik mijn wimpers, doe er mascara op en trek een dun zwart lijnt met eyeliner. Vervolgens doe ik wat foundation op en een dun laagje rode lippenstift op mijn lippen dat past bij mijn perfect rood gelakte nagels.

Als ik de kamer weer in loop zie ik dat Grace nog steeds ligt te slapen. Op de klok zie ik dat we nog een kwartier hebben voordat iedereen in de eetzaal moet zijn.

Snel maak ik Grace met veel moeite wakker. Ik loop naar de kledingkast toe waar ik een setje kleding uitpak dat ik vervolgens aandoe.(outfit hiernaast).

Ik doe wat parfum op en pak mijn zwarte tas met boeken erin van de stoel, dan loop ik de kamer uit.

Ik loop door de gangen, via de trap naar de eetzaal toe. Aan de tafel waar we altijd zitten zie ik iedereen zitten, behalve Harry. Even vraag ik me af waar hij is, maar natuurlijk weet ik het antwoord al.

‘’Goeiemorgen’’ zeg ik en ga op een stoel aan de tafel naast Megan zitten. Ik pak een broodje uit de broodmand en smeer daar een laag aardbeien jam op.

Terwijl ik die opeet denk ik terug aan gister. 

* Begin flashback *

‘’Wil je mijn vriendin zijn?’’

Harry zijn groene ogen kijken me strak aan, zijn vingers zijn gekruist met die van mij. Met die woorden voel ik mijn hart een klein sprongetje maken.

Droom ik? Is het echt waar dat de jongen van mijn leven me als zijn vriendin vraagt?

Ik knik terwijl ik hem aan blijf kijken. Harry zijn lippen vormen tot een glimlach. Ik voel zijn hand op mijn middel gaan en hij kust me zacht.

De rest van de avond blijven we bij het kampvuur zitten terwijl Harry af en toe kleine kusjes in mijn nek en op mijn wang geeft.

Op dit moment is mijn leven even perfect. Even dat van mijn vader vergeten en alleen Harry en mij.

** Einde flashback **

‘’Emily?’’ hoor ik de stem van Louis die tegenover me aan tafel zit. Ik schrik op uit mijn gedachten en kijk hem aan. Ik zie dat alle ogen op mijn gericht zijn en ik kijk vragend naar Louis.

‘’Waar zit je met je gedachten?’’ vraagt hij. Meteen voel ik dat mijn wangen licht beginnen te branden. ‘’Euhm, nergens’’ zeg ik als ik mijn glas vol schenk met gekookt water en er vervolgens een thee zakje in doe.

‘’Je word rood’’ fluistert Megan naast me maar toch hard genoeg zodat de rest het kan horen. Ik zeg niets terwijl ik zwijgend mijn broodje opeet. ‘’Is er iets dat je ons moet vertellen?’’ zegt Megan weer.

‘’Wat vertellen?’’ vraagt Grace die naast me op de lege stoel neerploft en ons vragend aankijkt. ‘’Ik denk dat Emily ons iets moet vertellen’’ zeg Louis met een kleine grijns. 

‘’Shut up’’ mompel ik terwijl ik mijn broodje verder opeet.

------

‘’Dat is zo ontzettend schattig’’ zegt Megan die tegen een kluisje aanleunt. Aan de andere kant staat Grace.

Ik heb ze net het hele verhaal van gister verteld.

‘’Ik weet het’’ zeg ik met een grote glimlach op mijn gezicht terwijl ik al mijn boeken terug stop in mijn tas.

De lange dag school is eindelijk voorbij, de hele dag heb Harry nog niet gezien. 

Ik doe mijn kluisje dicht en loop samen met Megan en Grace naar buiten toe waar de rest op ons staat te wachten. We hebben afgesproken om met elkaar na school wat te drinken bij Starbucks.

‘’He’’ zegt Megan en loopt naar Liam toe die haar zacht op haar lippen kust. Grace loopt naar Niall toe die zijn hand om haar heen slaat en ik ga tussen Liam en Zayn lopen.

Tien minuten later lopen we Starbucks binnen. Het is rustig, er zitten alleen een paar andere leerlingen van de school en wat mensen die net uit hun werk zijn gekomen.

Als iedereen iets besteld heeft gaan we achteraan bij een tafel bij het raam zitten. Ik breng het rietje van mijn mango smootie naar mijn lippen terwijl ik een gesprek begin met Megan, Liam en Zayn.

Ik kijk pas op als ik een bekende stem naast me hoor. Ik kijk recht in een paar bekende groene ogen. Meteen vormen mijn lippen tot een kleine glimlach terwijl hij plaatst neemt op de stoel naast me.

‘’He’’ zegt Harry en buigt zich naar voren om zijn lippen op die van mij te plaatsen. Ik voel zijn grote hand op mijn heup glijden en ik laat mijn hand door zijn bos zacht bruine krullen glijden.

Dan word de kus onderbroken door de Louis’ stem. ‘’Ook hallo’’ zegt hij sarcastisch, ik lach zacht.

------

Ik gooi mijn tas op de stoel neer en plof neer op mijn bed. Ik pak mijn telefoon uit mijn broekzak maar gooi hem meteen weer naast me neer op bed. Het heeft nu geen zin om te vragen hoe het met pap gaat. Tuurlijk gaat het slecht, ik verwacht ook niet anders. 

Nog vijf dagen, nog vijf dagen en dan is hij er niet meer. Dan moeten we afscheid nemen. 

Ik zucht en laat me achterover vallen op het bed met mijn hoofd in het kussen. Ik blijf naar het witte plafond staren en voel een warme traan vanuit mijn ooghoek over mijn wang mijn nek in glijden. 

Ik schrik op als ik mijn bekende ringtone door de kamer hoor gaan. Ik ga rechtop zitten en pak mijn telefoon. Op het scherm zie ik de naam Luke staan, snel neem ik op.

‘’Luke?’’ ‘’lekker enthousiast’’ hoor ik een bekende sarcastische stem aan de andere kant van de lijn. ’’Waarom bel je?’’ vraag ik weer, ’’ik mag mijn kleine zusje toch wel opbellen om te vragen hoe het met haar gaat?’’ 

‘’Ik heb me beter gevoeld. Maar seriuis, wat is de echte reden waarom je belt’’ zeg ik weer.

‘’Ik ben op dit moment op het vliegveld in London’’ hoor ik zijn stem weer. ’’Je bent thuis?’’ vraag ik ongelovig. ‘’Ja voor drie weken en dan ga ik weer terug naar Australië’’

Mijn broer is twee jaar geleden verhuisd naar Australië voor zijn werk. Hij zou er voor 14 maanden blijven, maar toe heeft hij daar iemand ontmoet waar hij ondertussen al bijna een jaar een relatie mee heeft. 

‘’Ik ben hier voor pap, en ook om jullie weer te zien’’ zegt Luke weer. Ik kijk op als ik de deur van mijn kamer open gaat. Ik glimlach als ik Harry zie. Hij gaat naast me op bed zitten en geeft een kus op mijn slaap.

‘’Maar ik moet gaan, de taxi is er’’ zegt Josh weer ‘’is goed, ik zie je zo snel mogelijk’’ ‘’doei klein zusje’’ ‘’doei’’ zeg ik lachend en dan beëindig ik het gesprek.

Ik ontgrendel mijn telefoon en leg hem op het nachtkasje neer. ’’Wie was dat?’’ vraagt Harry, ’’Luke, mijn broer waar ik je wel eens over verteld heb. Hij is vanuit Australië hier naar toe gekomen om de laatste dagen met pap door te brengen’’ mompel ik en leg mijn hoofd op zijn schouder.

Harry zegt niets en slaat zijn armen om mijn lichaam heen en verbergt zijn hoofd in mijn nek. 

Als ik mijn armen om hen heen sla, voel ik zijn lichaam in elkaar krimpen. Ik zie dat hij het wil verbergen maar ik heb het al gezien.

‘’Wat is er?’’ vraag ik als ik me los maak uit zijn greep en hem vragend aankijk. ’’Niets’’ zegt Harry snel, ’’Harry, ik ben niet dom. Laat met het eens zien’’ ik pak de stof van zijn T-shirt vast en schuif het naar boven toe.  

Op de plek onder zijn schouder zit een grote blauwe/paarse plek. ‘’Wat heb je gedaan?’’ vraag ik geschrokken, Harry haalt zijn schouders op ‘’niets, ik ben gevallen’’ zegt hij ‘’’het is niets’’ ‘’het is niets?! Harry dit is wel iets..Ga liggen, ik heb hier iets voor’’ zeg ik en sta op van het bed.

Ik loop naar de badkamer en pak een klein potje uit het medicijnen kastje. Ik loop weer terug de kamer in en ga naast Harry op het bed zitten.

Ik draai de dop eraf en smeer zorgvuldig wat zalf op de grote plek. Terwijl ik dat doe voel ik zijn ogen op mijn gezicht branden. Ik doe alsof ik het niet merk en kijk gefocust naar de plek.

‘’Je bent mooi als je zo seriuis bent’’ zegt Harry met een kleine grijns in zijn stem. Ik glimlach en draai de deksel weer op het potje en zet het vervolgens neer op het nachtkasje naast mijn bed.

‘’Laat het intrekken voor drie minuten en dan moet het met een paar dagen beter gaan’’ zeg ik. Harry gaat rechtop zitten en buigt zich naar voren om zijn lippen zacht op die van mij te plaatsen.

Ik glimlach en buig wat naar voren om hem terug te kussen. Harry legt zijn hand in mijn nek en ik voel zijn tong langs mijn onderlip gaan. Ik open mijn mond en als snel gaat de kus over in een lieve zoen.

Ik zoek Harry’ hand die op mijn heup ligt en pak die vast. Een vertrouwd en warm gevoel borrelt op in mijn maag dat zich verspreid door mijn hele lichaam. 

Harry verbergt zijn gezicht weer in mijn nek en laat daar kleine vochtige kusjes achter.

‘’Ik hou van je’’

‘’Ik hou meer van jou’’

-----------

5 comments as always, love you <3

Continue Reading

You'll Also Like

33.4K 1.3K 26
[UNDER EDITING] (sommige delen zullen worden veranderd en de storyline zal dus niet helemaal kloppen tot ik klaar ben met editen, lezen op eigen ris...
143K 6K 45
Als Demi wakker wordt, weet ze niet waar ze is. Sterker nog, ze weet helemaal niks meer. De jongens van One Direction hebben haar ontvoerd. Ze doet e...
3.7K 292 18
Matthy heeft t moeilijk. Niemand weet t van hem. Niemand weet dat hij eigenlijk autusme heeft. Dat hij sociale angst heeft. Dat hij maar een bepaald...
5.4K 161 46
"Liefde is overschat!" Dat is wat ik altijd riep. Liefde is niks voor mij, dacht ik. Al dat kleffe gedoe, dacht ik. Dacht ik. Hij veranderde alles. (...