The badboy with his secret (1...

Da Royaldylan

91.2K 3.1K 348

Emily, een rustig meisje dat moet verhuizen naar een studentenhuis omdat het huis waar ze nu woont te ver van... Altro

The badboy with his secret (One Direction fanfict)
Hoofdstuk 1
Hoofdstuk 2
Hoofdstuk 3
Hoofdstuk 4
Hoofdstuk 5
Hoofdstuk 6
Hoofdstuk 7
Hoofdstuk 8
Hoofdstuk 9
Hoofdstuk 10
Hoofdstuk 11
Hoofdstuk 12
Hoofdstuk 13
Hoofdstuk 14
Hoofdstuk 15
Hoofdstuk 16
Hoofdstuk 17
Hoofdstuk 18
Hoofdstuk 19
Hoofdstuk 21
Hoofdstuk 22
Hoofdstuk 23
Hoofdstuk 24
Hoofdstuk 25
Hoofdstuk 26
Hoofdstuk 27
Hoofdstuk 28
Hoofdstuk 29
Hoofdstuk 30
Hoofdstuk 31
Hoofdstuk 32
A/N
Hoofdstuk 33
Hoofdstuk 34
Hoofdstuk 35

Hoofdstuk 20

2.1K 77 10
Da Royaldylan

Emily POV

Vandaag is het Zaterdag en we besloten om naar, volgens Zayn, een goede club te gaan. 

Ik bekijk mezelf in de spiegel. Ik heb een donkere jeans aan met een zilveren truitje dat een beetje ban mijn buik laat zien. Mijn bruine haar heb ik gestijld en als make up heb ik, mascara, een licht lijntje eyeliner en een beetje foundation.

Ik pak mijn zwarte pumps uit de kast en doe die aan. Ik pak mijn jasje van mijn bed, doe dat aan en loop de kamer uit. We hebben met z’n allen in de hal afgesproken en samen naar de club gaan.

Ik loop de trap af en zie iedereen al bij de deur staan, klaar om te vertrekken. Meteen zoek ik de ogen van Harry die bij de deur staat, hij kijkt op van zijn gesprek met Louis.

Als ik bij hem ben voel ik zijn sterke hand om mijn middel en een paar zachte lippen op mijn wang en daarna ontmoeten onze lippen elkaar voor een paar seconden.

Sinds gisteravond heb ik het gevoel dat het nu anders gaat worden. Ondanks dat Harry in een moeilijke situatie zit, heb ik toch het idee dat het langzamerhand serieus tussen ons gaat worden.

Ik zie de niet begrijpende blikken van Niall, Zayn, Liam en vooral van Megan en Grace. Ik heb ze allebei nog niets verteld over Harry en mij en ik denk dat ik ze vanavond een hele uitleg schuldig ben. 

Van Louis krijg ik een kleine glimlach en ik glimlach terug als we de deur uitlopen naar buiten toe. De koude avond wind waait door mijn haar.

We lopen naar de auto van Liam toe en stappen in. Als iedereen in de auto zit sta ik nog alleen buiten. Louis en Zayn zitten in de kattenbak, Liam en Megan zitten voorin en achterin zitten Grace, Niall en Harry.

‘’Waar moet ik zitten?’’ ik kijk moeilijk naar de volgepropte auto, nergens een plekje waar mijn lichaam tussen past.

‘’Hier, zat plek’’ Harry klopt op zijn schoot en kijkt me aan. Even kijk ik naar de schoot van Harry maar klim dan toch over Niall en Grace heen. Ik ga op zijn schoot zitten en rust met mijn rug tegen de deur aan.

Als iedereen zit start Liam de auto en rijden we de straat uit. De weg naar de club toe is een beetje ongemakkelijk maar Harry blijkt er geen probleem van te maken. Dee hele weg legt hij zijn arm rond mijn heup. 

Ik ken Harry nu wat langer dan een maand, als ik samen met hem ben voel ik me altijd veilig en op mijn gemak. 

Als we er zijn parkeert Liam de auto en stap ik als eerst uit gevolgd door de rest. Samen lopen we naar binnen toe. Eerst komen we in een kleine hal waar we een stempel op onze hand krijgen voordat we naar binnen kunnen gaan.

Meteen gaat iedereen een eigen kant op. Louis en Zayn lopen meteen door naar de bar en ook Liam en Megan gaan een eigen kant op. Harry, Niall, Grace en ik lopen met z’n vieren naar de dansvloer toe.

De muziek knalt in mijn oren terwijl ik mijn lichaam om de maat van de muziek beweeg.

Harry en Niall dansen samen en al snel zie ik alleen nog maar een paar benen omdat er zoveel mensen om ons heen zijn gaan staan. Ik draai me om naar Grace ‘’dus, jij en Harry?’’ vraagt ze met een opgetrokken wenkbrauw. 

Een glimlach verschijnt op mijn gezicht als we uit de menigte lopen naar de bar toe, daar neem ik plaats op één van de zwarte barkrukken. We bestellen allebei een shotje.

‘’Wat is er tussen jullie twee?’’ vraagt Grace weer. ‘’We hebben gezoend.. Een paar keer’’ Grace spert haar ogen open. ‘’Waarom heb je niets gezegd?!’’ roept ze, ik haal mijn schouders op ‘’je weet het nu’’ zeg ik met een grijns.

Grace schud lachend haar hoofd. ‘’Op de liefde’’ zegt ze en houd haar shotje omhoog ‘’op liefde’’ zeg ik en houd het kleine glaasje met blauwe vloeistof erin omhoog. Allebei tegelijk gooien we de inhoud achterover. Het brand langs mijn keel en al snel volgt er nog één.

------

‘’He’’ hoor ik een bekende stem achter me zeggen. Ik draai me om en kijk recht in de groene ogen van Harry. Meteen voel ik weer een warm gevoel onder in mijn maag opborrelen. Het gevoel dat alleen Harry me kan geven.

‘’Hi’’ zeg ik en sta op van de kruk. Mijn ogen glijden naar de grote klok die boven de bar aan de muur hangt, bijna half één.

‘’Zullen we naar huis gaan?’’ vraag ik en Harry knikt ‘’laten we de rest zoeken’’ hij pakt mijn hand vast.

Al snel hebben we Louis en Zayn gevonden die aan de andere kant van de bar zaten. Ook vinden we Niall en Grace die samen op de leren bank zitten aan de achterkant van de club.

Ook vinden we Megan en Liam, zoenend bij de wc’s.

Harry besluit om te gaan rijden want hij is dee enige jongen die niet is aangeschoten wat me eigenlijk best verbaast. 

Drie kwartier later sta ik samen met Harry boven aan de trap om afscheid te nemen.

‘’Ik zie je morgen’’ zegt harry en hij trekt me dichter naar hem toe. Ik voel zijn zachte lippen net naast mijn mond. ’’Tot morgen’’ zeg ik, ik buig naar voren toe en plant mijn lippen op die van hem. 

 Ik geef hem een warme glimlach en draai me dan om.

Net als ik weg wil lopen word ik bij mijn hand gepakt. Ik draai me weer om en ontmoet weer de groene ogen van Harry.

‘’Emily, er is nog iets dat ik je moet vertellen. De reden waarom ik die avond chagrijnig was’’ Harry’ stem klinkt seriuis en ik kijk hem vragend aan.

Meteen schieten er allemaal gedachten rond mijn hoofd. Het is zeker iets ergs anders was hij er niet zo gedeprimeerd erover.  

‘’Josh, hij is terug..’’ mompelt hij. Ik blijf hem on gelovig aankijken, Josh is terug. Hij is terug en dat betekend dat ik en vooral Harry weer met hem te maken zou hebben. Nu net dat ik dacht dat alles een beetje perfect liep, is de duivel weer terug.

‘’Het is niets ergs’’ zegt Harry weer, ‘’niets ergs?!’’ ik kijk hem ongelovig aan ‘’Harry, dit is wel erg!’’ ‘’Ik zit al jaren zo, ik bedenk wel iets’’ 

‘’Beloof me dat je jezelf geen pijn doet’’ zeg ik nu wat zachter. Harry glimlacht ‘’ik beloof het, ik zorg ervoor dat jij geen pijn krijgt’’ ik weet dat Harry dat niet eng bedoelt, maar toch gaat er een rilling door mijn lichaam als ik denk aan de gedachten wat Josh mij en Harry aan kan doen.

‘’Ga nu maar slapen, het is laat’’ Harry geeft een korte warme kus op mijn voorhoofd.

‘’Ik denk dat dat nu niet meer gaat lukken’’ mompel ik en kijk naar de schoenen. Hoe kan ik ooit in slaap vallen met de gedachten dat Josh hier ergens rond loopt.

‘’Emily, kijk me aan’’ ik kijk op ‘’er gaat niets gebeuren, ga nou maar rustig slapen en ik zie je morgen’’ zegt Harry zacht. ‘’Oke?’’ hij kijkt me aan en ik knik. 

‘’Slaaplekker’’ zegt Harry en geeft me een laatste kus op mijn lippen voordat hij zich omdraait. Ook ik draai me om en loop naar mijn kamer toe.

First, kijk naar die DAMN groene ogen van Harry ;o 

Second, zet een reactie en zeg wat je er van vond :) 

xx 

Continua a leggere

Ti piacerà anche

33.4K 1.3K 26
[UNDER EDITING] (sommige delen zullen worden veranderd en de storyline zal dus niet helemaal kloppen tot ik klaar ben met editen, lezen op eigen ris...
3.7K 292 18
Matthy heeft t moeilijk. Niemand weet t van hem. Niemand weet dat hij eigenlijk autusme heeft. Dat hij sociale angst heeft. Dat hij maar een bepaald...
16.1K 1K 41
Wat als je kind een nier moet en zijn tweelingbroer de enige is die hem kan geven? Wat als je vriend op zakenreis is en je schoonbroertje aan wordt g...
33.6K 1.5K 36
✵ WATTYS 2019 WINNER - FANTASY ✵ Ze had zich voorbereid op een saai leven, maar toen veranderde alles. ~ ...