Encyklopedie mimozemských byt...

By sveta_oakenshield

28.7K 650 101

Cokoli jste kdy chtěli vědět o mimozemšťanech, najdete zde. Mám tu profily mně známých ras, jejich zvyky, úmy... More

Úvod
Malí Šedí
Filmy a seriály
Vysocí Bílí
Dulce
Drakoniáni
Slavní ufologové, záhadologové a konspirátoři
Siriané ze Sirius B
Siriané ze Sirius A
...
Roswell
Vegané
Lyřané
Plejáďané
Nordikové a Prokyoňané
Annunaki
Podivný případ Jacka Robertsona
Křišťálové lebky
Telosiané
Oblast 51
Agartha
Tau Cetiáni
Andromeďané
Alfa Centauřané
Billy Meier
Arkturiáni
Venušané a Rasa Ramay
...
Bitva o Los Angeles
Blue Book
Ruský Roswell
Implantáty
...

Reptiliáni

2.6K 33 4
By sveta_oakenshield

Typičtí reptiliáni jsou popisováni jako 180 až 240 cm vysoké, dvounohé bytosti, které mají šupinatou, zelenou pokožku, vydávají nepříjemný zápach, mají velké oči, obvykle žluté nebo zlaté s vertikálními zornicemi. Někdy jsou spojovány s mýty o starých astronautech, kteří údajně přišli na Zem osídlit planetu a slíbili, že se jednoho dne vrátí.
Velikostně se blíží Vysokým bílým. Reptiliáni jsou původními obyvateli této planety a nyní přesunuli svůj život do podzemí či do utajených amerických základen (které jsou minochodem také z větší části podzemní). Reptiliáni sehráli roli při vytváření lidstva, takže jsme vlastně jejich potomky. Ti původní, pozemští, pracují bok po boku s lidmi a dalšími mimozemšťany. S velkou pravděpodobností se mohou pohybovat i ve vašem okolí, aniž byste o tom věděli. Dokonce i Obama má ve své ochrance jednoho z nich (údajně).
Tato rasa je nejvíce zodpovědná za tzv. mrzačení dobytka, díky kterému získává biologický materiál. Takto mrzačí i lidi. To kvůli jejich DNA.
Pokud se o tuto rasu zajímáte trochu víc, možná jste slyšeli o Dulce v Novém Mexiku, což je obrovská biogenetická laboratoř, kde spolu s lidmi právě reptiliáni spolupracují na pokusech s nedobrovolně vězněnými lidskými oběťmi. O Dulce článek ještě napíšu.

Hlavní zájmy reptiliánů:
Pozemští: Manipulují s elitou, ovlivňují systém náboženské víry a mění historii lidské civilizace.
Mimozemští: Přispívají k systémovým globálním problémům, skrytému zneužívání lidských práv, korupci v elitě, mají kontrolu nad médii, rozvrací náboženské dogma, pěstují násilí a přispívají k historické amnestii lidstva.

Podle teorie pole Knight-Jadczykové, původní motto pro lidstvo je: „Vědomosti ochraňují; ignorance ohrožuje." Což lze chápat tak, že zveřejňování a sdílení těchto poznatků samo o sobě může zmařit plán Reptiliánů, který závisí na klamání, utajování a tajných dohodách o genocidě mezi Šedými/Reptiliány a vládou Spojených států a nevyhnutelně povede k poznání účasti na mezinárodních válečných zločinech vydírané elity. Vědomí lidstva o reptiliánské hrozbě a jeho aktivní účast při vytváření trvalého, mírového světa až planeta přejde z třetí hustoty do čtvrté hustoty, jsou také velmi důležité, jak uvádí teorie pole.

Legendy o humanoidech podobných ještěrům jsou známy z celého světa.

______________
Díky za přečtení a votes ^^ v příští kapitole budu psát o základně v Dulce, zmíněné v této kapitole :)

Continue Reading

You'll Also Like

2.6K 146 10
Nemůžeš vymyslet žádné originální jméno? Nechceš mít neoriginální Kate a Jacka? Tak se inspiruj v této knížce! ⚠️ Pokud nějaké jméno použijte, zanech...
10.2K 646 37
• Zkus si to precist •
8.2K 61 40
Učební texty k přijímačkám z biologie. Obsahuje tři hlavní kapitoly - obecná biologie, biologie člověka a genetika. V budoucnu se možná objeví další...
306K 9.6K 82
Příručka pro začátečníky. Kdo znáte TikTok, možná znáte také trend, který se na něm rozmohl v posledních měsících - výměnu realit. Lidé často tzv...