Řev

By Aimi25

53.9K 2.9K 116

Krčím se v rohu... Brečím... Celé tělo mi zdobí nespočet šrámů a krvavých čar... Zornice mám hrůzou zúžené... More

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
Přepis a pokračování?

15.

1.7K 105 2
By Aimi25

     ,,Super! Takže vy jste nikdy nebyli ve hře o přežití a já vás mám chránit, navigovat a rozhodovat?!" začnu na ně řvát a vjedu si prsty do vlasů. Mám toho dost. A co mě takhle rozčílilo? Nejen, že Sophie neumí navigovat, taky si místo kompasu a map vzala: kulmu, fén, malovátka a další nepotřebný věci! A ještě ke všemu nemá žádný teplý oblečení. Je večer, je zima a já jsem totálně vynervovaná.

,,Fajn, vezmi si tohle," hodím po ní svojí bundu a dřepnu si. Jak jsem mohla skončit v tak děsném týmu? ,,Podle hvězd jsme na severu. Nevím, jak bez mapy a instrukcí mám najít poklad. Ale zjistím to. Jděte spát, Elliote, hlídej tábor. Hned jsem zpátky. Podám mu druhý nůž a sama se ozbrojená, s baterkou a s blokem s tužkou vyběhnu do lesa. Musím najít cizí tým. 

     Už běžím asi půl hodiny. Setmělo se natolik, že si musím svítit baterkou. I přes to jsem několikrát zakopla, bouchla se, narazila do stromů, byla poštípaná. Konečně objevím oheň. Tábor. Vyhoupnu se na nejbližší strom a schovám se za listí tak, že já na ně vidím a oni mě ne. Je to tým čtvrtý. Nikoho tam neznám. Hlídá jenom jeden človíček. Kluk. To bude skvělé. Slezu ze stromu a zhasnu baterku. Rozcuchám se ještě víc a rozbrečím se: k tomu mi stačí pomyslet na Elliota. Dokulhám do tábora.

,,Po-mozte mi," zasípám a on ke mě přiběhne. ,,Co se ti stalo?" vychrlí hned a já spadnu na zem. Dýchám co nejrychleji. ,,Můj tým, spadl do jámy. Nemám je čím vysvobodit tak jsem běžela pro pomoct," vymyslím si z fleku věrohodně znějící výmluvu. ,,Má-te vodu?"

Rychle doběhne do batohu. Tak co teď? Všimnu si provazu. Jak můžou být tak hloupí a nechávat ho tu jen tak povalovat? Je dostatečně dlouhý na svázání člověka. Z kapsy vytáhnu šátek. Bylo by zlé, kdyby křičel. Tichými kroky se k němu doplížím. Povalím ho na zem a než se stačí vzpamatovat, nasadím mu roubík. Je silnější než jsem myslela. Uhodí mě do čelisti. Zasyčím bolestí a nakopnu ho. Odrazí to a shodí mě na zem. Ruce mi přišpendlí k hlavě. Bezmocně se vrtím. Dám mu hlavičku. A to pořádnou. Jakmile mě pustí, rychle mu svážu ruce a nohy. ,,To bolelo," poznamenám a prohrabu jejich batohy. Najdu klubko provazu, vlajku (to bylo snadné), mapy, poznámky o místech, které už prošly a nápovědy, které našly. Super. 

     Když se dobelhám do tábora, kolem oka mám monokl, roztržený ret, červenou čelist, vyvrtnutý kotník a po celém těle šlehance a škrábance. Elliot sedí u ohně a čte si. Zabolí mě u srdce. Ale už máme dvě vlajky. ,,Jsi v pohodě?" rychle vstane a pomůže mi si sednout. ,,Nesahej na mě," podotknu vyčerpaně. ,,To hodláš být tvrdohlavá i za takový situace?" 

,,J-o."

,,Ošetřím tě. Pokud budeš odporovat, svážu tě," fajn, to znělo jako dvojsmysl. Ušklíbnu se a nechám ho, aby mi prohlídl kotník. Nakonec mi na to přiloží mokrý kapesník, který připevní obvazem. ,,Sundej si tílko." Cooo?

Continue Reading

You'll Also Like

376K 11K 41
Jedenáct let žiju sama s tátou bez mámy, neboť zemřela na rakovinu. Táta od té doby nechce znát žádnou jinou ženu. Ale co se stane, když po letech po...
31.5K 1.6K 41
Příběh je rozepsaný ( kapitoly nevycházejí pravidelně ). začátek: 8.1.2024 V příběhu se nachází návykové látky a sexuální scénky.
28.3K 2.2K 28
Giannina Corsinni za život doopravdy milovala jediného muže. Muže, který nikdy nemohl být její. Přestože ho už léta neviděla a za ty roky poznala muž...
12K 239 59
Noah Lewis, který se ve škole představuje jako nejlepší fotbalista školy a má dvě skupiny lidí - ti, kteří ho milují a ti, kteří ho nenávidí. Do druh...