AMBER

By pile16

35.2K 6.2K 38K

Eski polis Sinâ,küçük kızı Derin ve güzel doktor Amber'in hikayesi...Kapak için @selinhantol arkadaşımıza çok... More

TANITIM
KARAKTERLER
1.BÖLÜM
2.BÖLÜM
3.BÖLÜM
4.BÖLÜM
5.BÖLÜM
6.BÖLÜM
7.BÖLÜM
8.BÖLÜM
9.BÖLÜM
10.BÖLÜM
11.BÖLÜM
12.BÖLÜM
13.BÖLÜM
14.BÖLÜM
15.BÖLÜM
16.BÖLÜM
17.BÖLÜM
18.BÖLÜM
19.BÖLÜM
20.BÖLÜM
21.BÖLÜM
22.BÖLÜM
23.BÖLÜM
24.BÖLÜM
25.BÖLÜM
26.BÖLÜM
28.BÖLÜM
29.BÖLÜM
30.BÖLÜM
31.BÖLÜM
32.BÖLÜM
33.BÖLÜM
34.BÖLÜM
35.BÖLÜM
36.BÖLÜM
37.BÖLÜM
38.BÖLÜM
39.BÖLÜM
40.BÖLÜM
41.BÖLÜM
42.BÖLÜM
43.BÖLÜM
44.BÖLÜM
45.BÖLÜM
46.BÖLÜM
47.BÖLÜM
48.BÖLÜM
49.BÖLÜM
50.BÖLÜM
51.BÖLÜM
52.BÖLÜM
53.BÖLÜM
54.BÖLÜM
55.BÖLÜM
56.BÖLÜM
57.BÖLÜM
58.BÖLÜM
59.BÖLÜM
60.BÖLÜM
61.BÖLÜM
62.BÖLÜM
63.BÖLÜM
64.BÖLÜM
65.BÖLÜM
66.BÖLÜM
67.BÖLÜM
68.BÖLÜM
69.BÖLÜM
70.BÖLÜM
71.BÖLÜM
72.BÖLÜM
73.BÖLÜM
74.BÖLÜM
75.BÖLÜM
76.BÖLÜM
77.BÖLÜM
78.BÖLÜM
79.BÖLÜM

27.BÖLÜM

410 85 533
By pile16





Amber otele geldiğinde,henüz akşam yemeği saati bitmemişti.Önce odasına çıkıp elini,yüzünü yıkadı hemen.Ardından da üzerini bile değiştirmeye gerek görmeden,soluğu yemek salonunda aldı.Öğlen yediği lahmacunlar yüzünden pek aç olmadığı için,bu kez tercihini 1 kâse mercimek çorbasından yana kullanmıştı.

Küçük bir kap kruton ekmek ve 1 kâse mercimek çorbası yerleştirdiği tepsiyi alarak,havuzu gören bir masaya oturdu.Hava kararmaya başlamıştı.Işıklandırılmış havuz,göze çok hoş görünüyordu.Kruton ekmekleri yavaş yavaş çorbasına ekledi ve içmeye başladı.

Çorba onun için son bir kaç gündür yediği kuru yemeklerin ardından hoş bir değişiklik olmuştu.Bir yandan yerken,bir yandan eve taşınma telaşıyla geçen yoğun günleri düşünüyordu.

Sonra nasıl olduğunu bile anlamadan,Sinâ'nın evinde yediği yemekler doluştu zihnine.İlk yemekte yanlarında Çağrı ve Lâl'de vardı.Onların inanılmaz enerjisi sayesinde yemek çok başarılı geçmiş,hatta gecenin sonunda okul arkadaşı olduklarını öğrenmişlerdi.

İkinci yemekte masada Firuze hanım da olmasına rağmen,biraz gergin olduğunu hatırladı.Çünkü,o yemeğin ardından ilk kez genç adamla atölyede yalnız kalacaktı.

Üçüncü ve son yemekteyse,her şey çok başkaydı.Mutfak masasında onun dışında sadece Derin'le Sinâ vardı.Tam bir aile gibi olmuşlardı.Firuze hanım yemekleri ve sofrayı hazırlamış,sonra da evden çıkmıştı.Daha bir gün önce çekingenliği yüzünden hiç bir şeye dokunamayan Amber,şimdi yemekleri tabaklara servis ediyordu.Servis tamamlandığında,Derin'in bıcır bıcır,neşeli sesi eşliğinde keyifli bir yemek yemişlerdi.

Bu küçük tatil beldesinde tanıştığı insanlar,çok sıcak ve sevgi doluydu.İnsan onlara çok çabuk alışıyordu.

"Acaba şu an baba-kız ne yapıyorlar?"

diye aklından geçirirken telefonu çaldı.Çantasından çıkarıp arayanın kim olduğuna baktığında,yüzüne kocaman bir gülümseme yayılmıştı.

"Merhaba halacım!"

diyerek açtı.

"Sesin çok keyifli geliyor güzelim,işler yolunda demek."

dediğinde,Nevin hanımın gülümsediği,ses tonundan anlaşılıyordu.

"Evet halacım,bugün tüm eşyalar yerleşti.Küçük bazı eksikler tabi ki var,ama genel olarak ev oturmaya hazır sayılır.Yarın bavulumu toplayıp,eve yerleşmeyi düşünüyorum."

"Öyle mi?Bu güzel haber işte!Çok sevindim güzelim.Lâl hanım,gerçekten de dediğin kadar hızlı ve becerikli biri belli.Bu kadar kısa sürede ev oturmaya hazır hale geldiğine göre."

"Haklısın halacım,çok eli çabuk biri Lâl.Söz ettim mi hatırlayamadım,kafam evin işleriyle çok karışık çünkü.Ama bana harika bir yardımcı da buldu.Adı Kiraz.Ev 2 günde  pırıl pırıl oldu onun sayesinde.Neyse,beni bırakalım artık.Asıl sen nasılsın?"

"Galiba Kiraz'dan bahsetmiştin güzelim.Ama önemli değil.Kafanın karışık olması normal bugünlerde.Bana gelirsek,iyiyim ben merak etme.Bugünü kendime ayırdım ve evde bol bol dinlendim.Yarınsa bir şirket yemeği düzenledik,onunla ilgileneceğim."

"Dinlenmekle iyi yapmışsın halacım,yarınki yemek de çok güzel geçecek,eminim.

diyerek gülümsedi ve devam etti Amber.

"Ben yarın evin kalan ufak tefek eksikleriyle ilgileneceğim.Eve bir televizyon,bir müzik sistemi,bir de bahçedeki salıncağa minder almak istiyorum."

"Ama sen elektronik şeylerden hiç anlamazsın ki bebeğim,çevrende sana yardımcı olabilecek biri var değil mi?"

"Sen beni merak etme halacım.Lâl'in nişanlısı Çağrı var,o olmazsa Sinâ yardım eder."

Sinâ adını duyduğunda şaşırmıştı Nevin hanım.

"Kim bu Sinâ güzelim?Bahsetmemiştin hiç."

diye konuştu.Duyduğu merak,sesine yansımıştı.Amber'in cevabı çabucak geldi.

"Ha şey halacım ya,karşı komşum.Tesadüfe bak ki,hem Çağrı ve Lâl'in çok yakın arkadaşı,hem de benim eski okulumdan.Bana çok yardımcı oldu sağolsun!Evin işlerine dalınca aklımdan çıkmış,sana söz edemedim."

Sinâ'dan söz ederken,sesinin sakin çıkması için özen göstermişti Amber.Halasının genç adama fazla bir anlam yüklemesini istemiyordu.

"Anladım canım,peki.Hiç tanımadığın bir yerde eskilerden birine rastlaman ne hoş.Oraya geldiğimde tanışırız artık."

diyerek gülümsedi Nevin hanım ve ekledi.

"İstersen kapatalım canım.Sen de dinlen,yorulmuşsundur.

"Tamam halacım.Biraz kitap okur,sonra uyurum.İyi geceler."

"İyi geceler bebeğim."

diye karşılık verdiğinde,görüşmeleri bitmişti.Telefonu çantasına atarak,kalan çorbasını bitirdi genç kadın.

Az sonra odasına geri dönmüş,eşyalarını valize doldurmaya başlamıştı.

Fazla eşyası olmayınca,işi çabucak bitti.Yatağına uzanarak televizyon izlemeye karar vermişti.Ancak açıp kanallar arasında gezintiye çıktığında izlemeye değer bir şey bulamadı.Bu nedenle

"En iyisi yine kitap okumak."

diye düşünerek komidinin üzerinde duran kitabına uzandı ve kaldığı yerden okumaya başladı.


Derin ve Sinâ eve döndüklerinde soluğu banyoyada almışlardı.Buradaki işleri bittiğindeyse küçük kız salondaki koltuğa geçmiş,genç adamsa mutfakta yiyecek bir şeyler hazırlamaya başlamıştı.Sos ve makarna hazır olduğunda

"Hadi bebeğim,çabuk gel de soğumasın."

diye seslendi kızına.

Derin babasının dediklerini duyduğu gibi yanına gelmiş,sofradaki yerini almıştı.Neşeyle,konuşa konuşa yemeye başladılar.Küçük kız soslu makarnasına çatalını batırıp ağzına atar atmaz

"Hımmm,eline sağlık babacım.Yine harika olmuş."

diye şakımıştı kıkırdayarak.Sinâ için bu sözler hiç şaşırtıcı değildi.Çünkü Derin,makarnanın her çeşidine,ama özellikle de domates soslu olanına bayılırdı.

"Rica ederim güzelim,afiyet olsun!"

deyip gülümsedi ve yemeğine devam etti.

10-15 dakika sonra yemek bitmiş,baba-kız birlikte sofrayı toplamışlardı.Sinâ hemen çayı demledi.Akşam yemeği sonrası 1-2 fincan çay içmek,en keyif aldığı şeylerdendi.

Derin odasında yapbozla oynuyordu.Genç adam koltuğa uzanarak,kanalları taramaya başladı.Ama izlenecek bir şey bulamamıştı.Televizyonu kapattı.Zaman yine hızla ilerlemiş,neredeyse 9 olmuştu.

"Kelebek birazdan uyumak için hazırlanır."

diye aklından geçerken,banyodan su sesi duyuldu.Küçük kız dişlerini fırçalıyordu.Çok geçmeden de

"Hadi Pinokyo'yu okuyalım babacım,benim uykum geldi."

diyen sesi geldi.Sinâ hemen koltuktan kalkıp kelebeğin odasına gitmiş,kitapların içinden Pinokyo'yu seçerek okumaya başlamıştı.Aradan 10 dakika geçtiğinde küçük kız uykuya dalmıştı.Çok masum görünüyordu.Saçlarına minicik bir öpücük kondurduktan sonra,

"İyi geceler bebeğim."

diye mırıldanarak odadan çıktı ve çayını almak üzere mutfağa geçti.Bir yandan da,küçük kızı konusunda ne kadar şanslı olduğunu düşünüyordu.

Gerçekten de Derin ona sorun çıkarmamak için elinden geleni yapıyor,babasının ona dediklerini hiç mızmızlanmadan yerine getiriyordu.Küçük bir kalbin sizi böyle karşılıksız ve sınırsız sevmesinin tarifi imkânsızdı.

Bu sırada çayını doldurmuş,salona gelmişti.Pencereden bakınca,gökyüzünün yıldızlarla dolu olduğunu görüp bahçeye çıkmaya karar verdi.Böylesine güzel,yıldızlı bir geceyi evde geçirmek yazık olurdu.

Dışarı çıkarak bahçedeki salıncağa oturduğunda,yıldızları izlemeye başladı.Ancak bu kez aklında Nil değil,bugün evine Derin'le birlikte ellerinde bir poşet dolusu lahmacun ve ayranla gittiklerinde onlara kapıyı açan şaşkın,ama aynı zamanda mutlu Amber vardı.Anlaşılan genç kadın,onu düşündüğünden fazla etkilemişti

Önce onu düşünüyor olmaktan biraz rahatsızlık duysa da,Nil'le yaptıkları son konuşmayı hatırlayınca rahatladı.Hala Nil dışında bir kadını düşünme fikri ona tuhaf geliyordu.Fakat karısı sözlerinde haklıydı.Belki de artık,hayatında yeni bir sayfa açmanın vakti çoktan gelmişti.

Tabi bunun için asla acele etmeyecek,hem kendine,hem de Amber'e zaman tanıyacaktı.Çünkü hissediyordu,Nil'in bahsettiği acı,genç kadının ailesini kaybetmesi değildi.O gece gözlerde taze bir acının izleri vardı ve olanları anlatmak,biriyle paylaşmak Amber için hiç kolay değildi.Önce Sinâ'ya güvenmesi gerekiyordu.


Herkese iyi akşamlar 🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️Taptaze bir bölüm getirdim size😊😊😊Umarım keyifle okuduğunuz bir bölüm olmuştur🙏🙏🙏Bol bol yorum yapmayı ve ⭐️⭐️⭐️basmayı unutmayın olur mu 🙈🙈🙈çok sevgi♥️♥️♥️bol öpücük 😘😘😘


Bölüm mavi_leyal ,geceninellitonu_ ,selfinaz52 ,selinyilmaz113565 ,papatyahikayeleri ,Papatyajuly ,phyloo24 ,Levonia_ ,Sevval___67 ,Mutlu_Bir_Hayat ,SudeKaya314 ,LYASALD ,Sibeltnrkl ,OzgeYildirim8 ,mislinakisa ,Senaristcimiz ,KubraKksal0 ,paragonahope ,ayparcasi_ ,blue00moon ,flamingosever28 ,mnexkaracaa ,serseri_arduc ,shiansra ,hantolxlove ,narsuyum ,yourfaceismyoxygen ,TwoBestFriend_ ,Mermaidbaby4 ,EsraSolmaz0 ,vuslat_tuna ,AcelyaTunclar6 ,lillyangelina ,birayfa ,KbraBaykat3 ,yaghazask97 ,gokceguc ,Antisirma ,BurcuAley ,Suzerayyildiz ,5_Bookstagram_5 ,bookwormslibrary ,thejara ,BirnurCrt ,mervegoktaas ,black_stars15 ,Alselzede başta olmak üzere tüm takipçilerime hediyemdir

Continue Reading

You'll Also Like

473K 54.8K 33
alfa jungkook, en yakın arkadaşının kardeşi olan omega taehyung'a deliler gibi aşıktı.
5.2K 861 29
Rabia Hakkın yanında durmuş hakkını aramak için baka şehire gitmişti ama bilmediği bir şey vardı bu yabancı yerde kaderin onun için hazırladığı başka...
16.9K 4K 29
Uzun zamandır ilk defa böyle bir duygu kaplamıştı bütün benliğini. Sorgulayacağı olsa kalakalırdı. Zaman ve mekanın dışına çıkmıştı çoktan. Saatlerce...
92.2K 3.9K 21
Yabani dizisinden tanıdığımız Asi ve Alaz'ın muhtemelen hiç yazılmayacak anlarına dair tek veya birkaç bölümden oluşacak hikayelerdir.