30

4.4K 165 20
                                    

Mackenzie

Ten chlap nás hned odvezl na letiště a letěli jsme do Ruska. Vždy jsem měla hrozný nutkání utéct, ale nevyšlo by mi to, protože s námi šlo asi dalších 5 bodyguardů.

V letadle nás posadili úplně do zádu a zavázali nám ruce a zalepili pusu páskou. ,,Nechci vás totiž slyšet mluvit" řekl otráveně ten šéf a odešel pryč. Jazzy si o mě opřela hlavu a já se opřela o okno. Hrozně jsem se bála, jak to teď s námi bude. Budeme v Rusku. Justin nás nenajde. Jsme prostě v prdeli.

Netrvalo to dlouho a usnula jsem.

*********
Když jsme přistáli tak nás posadili zase do nějaké dodávky a tentokrát nás uspali nějakou tou hnusnou látkou.

Probudila jsem se na to, že mě někdo hladil po vlasech. ,,Justine" zamumlala jsem. ,,To jsem já Mackenzie" zašeptala Jazzy a já rychle otevřela oči. ,,Hrozně jsi se klepala" řekla a já si normálně sedla. ,,Je mi hrozná zima" zašeptala jsem. ,,Hodili nás do nějakého sklepa, je tu fakt zima. Jsme v Rusku no" řekla a já kývla.

,,Měla jsem krásný sen s Justinem" řekla jsem smutně. ,,Oni nás zachrání, určitě jo" ,,Já se bojím, že ne. Jsme v Rusku a s tím oni určitě nepočítají. Určitě nás hledají někde po Americe" povzdechla jsem si. ,,Já věřím tomu, že nás najdou" vydechla.

Postavila jsem se a šla ke dveřím a začala na ně mlátit. ,,Halooo! Je nám tady zima!" Zařvala jsem. Nic se nedělo, takže jsem si zase sedla na zem a povzdechla si.

Za takových deset minut se otevřely dveře a vešel sem ten šéf a za ním dva chlápci, kteří nesli peřiny a všelijaké oblečení. ,,Takže dámy moje zlatý" zasmál se. ,,Já jedu na tři dny pryč takže teď budete tady. Mým lidem jsem už řekl, že vy tu tři dny budete a nikdo vás odtud nepustí" ,,A co sprcha a záchod?" Zvedla jsem obočí. ,,To si moji kluci už nějak vyřeší. Já už musím jít. Mějte se a nezlobte tu. Pak si spolu užijeme" usmál se a odešel pryč. Zase zamknuli a já si povzdechla a hned si vzala nějaký to oblečení. Vzala jsem si tepláky a mikinu a přehodila si přes sebe jednu slabší deku a Jazzy udělala to stejné.

,,Tři dny budeme mít teda asi klid. Co myslel tím, že si spolu užijeme?" Zeptala se Jazzy. ,,Jazz obávám se, že bude s námi chtít spát" povzdechla jsem si. ,,To nezvládnu" ,,Já taky ne" zamumlala jsem a zachumlala se do deky a myslela na Justina a modlila se ať nás najde.


O jeden den později

,,Já už to nevydržím" zakňučela Jazzy. ,,Já taky ne" povzdechla jsem si a prohrábla si vlasy. Už jsme tu jeden den. Dali nám sem nějaké jídlo a pití, ale nechtějí nás nikam pustit. A my potřebujeme hrozně na záchod.

Přešla jsem ke dveřím a začala na ně zase klepat. ,,Co chcete tentokrát?" Ozval se smích a já protočila očima. ,,Chceme hrozně na záchod." ,,Na malou že jo?" ,,Jo" znova jsem protočila očima.

Otevřely se dveře a hodili sem tři plastové lahve. ,,To je na co?" ,,Váš záchod" zasmál se. ,,Cože? Do tohohle se máme jako vyčůrat?! Do toho se nemůžeme trefit!" Vyhrkla jsem. ,,Váš problém když vám to tam bude smrdět. Chcete na záchod takže máte tam flašky a konec" řekl a já se zamračila.

,,Já se zblázním" povzdechla jsem si a sedla si vedle Jazzy. ,,Já se tam nedokážu trefit. Jemu se to řekne když má penis a teče mu to jedním směrem" zavrčela jsem. ,,Mackenzie, já už to ale fakt nevydržím" povzdechla si. ,,Budeme to muset nějak zkusit" řekla a já kývla.

Tohle bude hnus.

O dva dny později

Probudila jsem se sama od sebe. Nevím kolik je hodin. Myslím si, že je už třeba dávno odpoledne nebo podvečer. Jsme v Rusku a v Chicagu máme o sedm hodin méně. A když teď nevím jestli je noc nebo den tak s Jazzy spíme tak jak bychom asi spaly normálně v Chicagu.

Agreed marriage✔️Where stories live. Discover now