27

5.1K 169 26
                                    

O šest dní později

Mackenzie

Uběhl skoro týden a dneska je 31.12. takže to znamená Silvestr. Bude rok 2018. Jsem zvědavá, co se mi v novém roce stane. Snad se dočkám od Justina slov miluju tě. To by bylo perfektní.

(pozn.au. budou tam mít Nový rok 2018, protože se snažím vždy hledat fotky mladší Hailey a mladšího Justina. Ne vždy se mi to povede najít nějakou fotku 18 leté Hailey, která by se k části hodila. Ale prostě Justinovi je tady 23 a bude mu 24 takže prostě rok 2018, sice v roce 2018 Hailey nebylo 18 ale to neřešme😂😂. Takže nejedeme podle současnosti ano? Xdd)

Přes ten celý týden se vlastně nic moc nestalo. Den po Štědrým dnu jsme se s Justinem pohádali až tak, že jsme se spolu dva dny nebavili. Šlo o to, jak jsem mu řekla ty dvě slova. Přišel domů trošku opilý a začal mi vyčítat, že jsem mu to neměla říkat a že ho to hrozně sere když jsem mu to řekla. No takže jsme se chytli, ale teď už spolu mluvíme. Měli jsme usmiřovací sex. A teď už jsme zase v pohodě. Justin je na mě hodnej, ale ne tolik jako byl třeba před Štědrým dnem. To byl fakt zlatíčko a moc se mi to jeho chování líbilo. Teď je taky hodnej, ale ne až tak moc a je možná i trošku odtažitý. No já prostě vždycky všechno poseru. Nechápu, že ty slova ze mě takhle nechtěně vyletěla. Takže jsem to zase jako vždy podělala. Kdyby jsem tamto neřekla tak je Justin v pohodě. Snad se to zlepší v tom novým roce.

Ráno jsem byla v kuchyni a dělala lívance. Rebecce jsem dala na dva dny zase volno ať si užije pořádně Silvestra s rodinou. Já vlastně ani nevím, co budeme dělat večer a pak v noci. Jazzy říkala, že bychom mohly jít někam jako naše parta holek oslavovat. Ale obávám se, že to mi Justin nedovolí.

Najednou přišel do kuchyně Justin, usmál se na mě a pozdravil mě. Tak a tady byla ukázka toho, jak je trochu odtažitý. Asi před týdnem by mi dal normálně pusu.

,,Ty děláš lívance?" Usmál se. ,,Jo" přikývla jsem. ,,Tak na to se těším. I když jsem z těch Vánoc pěkně přeslazenej. Budu muset tu svoji postavu zase nějak zpevnit" ,,Prosímtě nic si nepřibral. Vypadáš pořád stejně" zasmála jsem se. ,,Hmm asi máš pravdu. To ty mě vidíš každou noc nahého takže asi máš pravdu" Uchechtl se a já protočila očima. ,,Mimochodem v noci jsi byla zase perfektní. Nečekal jsem, že budeš chtít použít pouta" řekl a kousl se do rtu. ,,Docela jsem se rozjela." ,,No to jo a mega se mi to líbí" usmál se.

,,Hele chtěla bych jít s Jazzy a s kamarádkami někam slavit Nový rok" řekla jsem. ,,Ne" zakroutil hlavou. ,,Justine no tak. Proč?" ,,Vždyť jdeme na tu párty" ,,Na jakou párty?" Zvedla jsem obočí. ,,Já jsem ti to neříkal?" ,,Ne, nic o párty jsi mi neříkal" zakroutila jsem hlavou.

,,Aha no tak ti to řeknu teď" zasmál se a já protočila očima. ,,Skvělý takhle na poslední chvíli" zamumlala jsem. ,,No každý rok máme párty na oslavu nového roku. Náš gang vlastní obrovský klub na konci Chicaga a tak to tam bude jenom pro nás jakože pro náš gang a pak ještě nějaký významný lidi, s kterými máme dobrý vztahy. Se divím, že ti to Jazzy neřekla už tam byla dvakrát. Jaxon tam jde dnes poprvé. Bude se tam hodně pít takže na něj bude muset Pattie dávat pozor" řekl. ,,Já nemám vůbec nic na sebe" Vyhrkla jsem.

,,Máš" ,,Ne nemám." ,,Máš plnou šatnu oblečení" ,,Ale myslím, že tam nemám žádné šaty, které by se hodily na párty nového roku" řekl a on se usmál.

,,Právě proto jsem jedny koupil" řekl. ,,Cože? Ty jsi mi koupil šaty?" Vyhrkla jsem překvapeně. ,,Přesně tak. Viděl jsem je v obchodě a hned si tě v nich představil a neskutečně se k tobě hodí" řekl. ,,Ukaž mi je!" Vypískla jsem šťastně.

Agreed marriage✔️Where stories live. Discover now