23

6.3K 173 33
                                    

Mackenzie

Ráno jsem se probudila sama od sebe, už se mi moc ani spát nechtělo. Otevřela jsem oči a viděla, že ležím na hrudi Justina. Vytáhla jsem ruku z pod peřiny a začala jsem ho jemně hladit po břiše a prohlížela si jeho tetování. Po chvilce jsem otočila hlavu a podívala se na něj. Pořád spal a tak jsem ho začala pozorovat. Je tak krásný a teď jak spí tak je hrozně roztomilý.

,,Hmm, proč mě pozoruješ?" Zamumlal a já zvedla obočí. ,,Jak to víš?" Uchechtla jsem se a on otevřel oči. ,,Prostě to vím. Jsem hezkej, že? Proto mě pozoruješ" zachraptěl a já se usmála. ,,Pravda" šeptla jsem. ,,Taky jsi hezká. Jsi přímo nádherná" našpulil pusu a já ho políbila.

,,Mám tě ráda Justine, hodně ráda" zašeptala jsem. Úsměv z tváře mu zmizel a já si povzdechla. To jsem neměla říkat.

Pomalu jsem se od něj odtáhla, ale on si mě k sobě přitáhl zpátky. ,,Já tě mám taky rád Mackenzie" ,,Ale jako kamarádku s výhodami že?" Zeptala jsem se trochu smutně a on pomalu přikývl. ,,Nebo prostě, já nevím. Máme dobrý vztah teď si myslím. Já sám nevím jak tě mám rád. Hrozně se mi líbíš, jsi nádherná a hodná. Chci tě chránit a jsem extrémně majetnický. Včera jeden číšník tě na té večeři pozoroval. Snažil jsem se na něj nevyjet" řekl a já se usmála. Tohle půjde, on mě taky začne mít rád a možná i milovat. Věřím v to.

,,Tak už to teď nebudeme probírat. Vidím na tobě, že ti to není moc příjemný" řekla jsem a on mě začal hladit po boku. ,,Já vždy když pomyslím na lásku tak se mi před očima objeví moje mamka. Vždy když on ji mlátil tak ona mu říkala, že ho hrozně miluje a ví, že on ji taky miluje a že nechápe proč ji tak ubližuje. Ona ho milovala víc než mě." Řekl ublíženě. ,,Je mi to tak hrozně líto Justine. Určitě tě milovala nejvíc na světě" pohladila jsem ho po tváři. ,,Ne, nebo aspoň mi to nikdy nijak moc nedokazovala. Jako jo když mi on taky ubližoval tak se mě snažila chránit, ale kdyby mě milovala víc tak se mnou uteče někam pryč. A pak se zabila. Nemyslela na mě. Kdyby na mě myslela, tak by se nezabila" řekl a já ho objala. Nejhorší je, že ona vlastně skočila před kulku, která patřila tomu idiotovi. Tohle se Justin nikdy nesmí dozvědět, to by ho zlomilo ještě víc.

,,No nic, tohle ráno bylo na mě nějak moc citlivý" odtáhl se ode mě a já se zasmála. ,,Chceš udělat tu snídani do postele?" Usmál se. ,,Jako tu o kterou jsem tě prosila v komentářích na Instagramu?" Usmála jsem se. ,,Jo přesně tu" kývl. ,,Ani moc nemám hlad. Můžeš někdy jindy" řekla jsem a on přikývl.

,,Jdeš dneska do práce nebo takhle někam?" Zeptala jsem se. ,,Ne, ale musím odpoledne být v pracovně a něco tam vyřešit" řekl a já přikývla. ,,Takže teď se můžeme ještě válet?" ,,Jo to můžeme" zasmál se a já se zachumlala do peřiny a hned jsem pustila televizi. ,,Hmm, myslel jsem, že budeme dělat něco jiného než koukat na televizi" zabručel a zachumlal se ke mě. ,,Takový dva dny nic dělat nebudeme. Docela mě to bolí" řekla jsem se smíchem. ,,Chápu" kývl a začal mě hladit po stehně. Cítila jsem se opravdu nádherně.

*********

Odpoledne chvilku po obědě si Justin zalezl do pracovny a já jsem šla zase do bazénu. Miluju to. Ten bazén je fakt obrovskej a když je tady doma tak proč toho nevyužít. Justin sem skoro vůbec nechodí, což fakt nechápu.

Plavala jsem si v bazénu a najednou se tu objevil Ben. ,,Co tu děláte?" Překvapeně jsem se na něj podívala.

,,Jdu si zaplavat" pokrčil rameny. ,,Cože? Vždyť to nemůžete! Vy tu pracujete sakra!" Zařvala jsem a hned vylezla z bazénu. Chtěla jsem si obmotat kolem sebe ručník, ale on mi to nedovolil.

,,Co děláš doprdele?!" Zařvala jsem když mě přitiskl ke zdi. ,,Když jsem tě viděl na svatbě tak panebože, ty jsi byla tak nádherná. Celou dobu ses mi hrozně líbila. Snažil jsem se chovat profesionálně, ale pak už jsem to nevydržel. Ukázala si mi prsa a prostě jsem z tebe hrozně nadrženej" řekl. ,,Já jsem ti prsa nikdy neukázala! Ty jsi do mě narazil. A nikdy jsem ti nedovolila mi tykat!" Vykřikla jsem. ,,Tak když spolu budeme šukat tak si přece nebudeme vykat ne?" Ušklíbl se a já mu dala facku. ,,Co si to vůbec dovoluješ ty idiote? Vypadni ode mě. Justin tě zabije, je ti to jasný?!" ,,Prosímtě zas tak skvělý vztah nemáte a on by ti určitě neuvěřil. Já pro něj pracuju už přes pět let. Když mu řeknu, že jsi po mě ty vyjela tak si myslím, že uvěří mě" zasmál se. ,,To jsi jen myslíš" zavrčela jsem.

Agreed marriage✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat