21

5.2K 177 33
                                    

Mackenzie

Ráno jsem se probudila na svůj budík. Dnes musím jít na gynekologii. Vůbec se mi tam nechce. Je to prej nějaká doktorka, která taky patří do mafie a tak tam k ní chodí všechny ženy a dívky z našeho světa. Jazzy už tam taky byla na kontrole a říkala, že je to docela milá ženská tak snad to bude v pohodě. Já jdu taky na kontrolu a hlavně už si musím říct o antikoncepci. Dneska by mi mělo začít moje období a co jsem tak četla, tak by se měla antikoncepce poprvé vzít hned první den menstruace. Takže začnu už dneska.

Položila jsem mobil zpátky na stolek a podívala se na Justina, který mi ležel na hrudi a spokojeně oddechoval. Nemělo by to být opačně? Proč mi on leží na hrudi? Ale zase celou noc se ke mě pořád tulil. Líbilo se mi to, ne že ne. Bylo to roztomilý. Jsem jenom zvědavá, jaký bude až se probudí.

Pomalu jsem ho od sebe odtáhla a on se zachumlal do peřiny a spal dál. Vstala jsem z postele, vzala si mobil a šla do koupelny. Tam jsem zjistila, že jsem to fakt dostala takže jsem se osprchovala a vzala si tampon. Trochu jsem se namalovala a vydala jsem se do šatny. Vzala jsem si uplé jeansy, triko, pohodlný svetr a přehodila si přes sebe ještě kabát. Vlasy jsem si dala do drdolu a vzala jsem si menší kabelku. Potichu jsem vešla do ložnice a oddechla si, že Justin ještě spí. Teď se mi s ním ještě mluvit nechce. Hodila jsem si do kabelky peněženku a klíče a mohla jsem jít.

Rebecce jsem dneska řekla ať přijde na 11, aby uvařila oběd a aby mohla ráno zůstat s rodinou. Ben ten už seděl na barové židličce. To ne, doufala jsem, že tam pojedu sama.

,,Dobré ráno slečno Mackenzie" usmál se. ,,No dobré" zamumlala jsem. ,,Kam máte namířeno? Kam vás odvezu?" ,,Vy mě nikam odvážet nebudete. Já to zvládnu" ,,To ale nejde. Víte, že vás musím hlídat" ,,Jedu na gynekologii a tam opravdu nepotřebuji hlídat. Beru si auto se sledovacím zařízením tak si zapněte mobil a dívejte se, že fakt jedu tam" řekla jsem a šla jsem rychle do garáže. Odemkla jsem auto a nastoupila jsem. Zadala jsem do navigace adresu té ordinace a jela jsem.

Za takových 15 jsem tam dojela takže jsem hned vystoupila a šla dovnitř. Seděla tam jenom jedna těhotná žena takže jsem si sedla vedle ní. Naštěstí tu nebudu čekat tak dlouho.

Za chvíli vylezla z ordinace další těhotná žena a šla ta druhá. Nebo vlastně ta co vylezla nebyla ani moc žena. Byla tak v mém věku a už byla těhotná. Tak teď bych teda nezvládla být matkou.

Patnáct minut jsem strávila na Instagramu a pak jsem byla na řadě.

,,Dobrý den" pozdravila jsem sestřičku i doktorku. ,,Dobrý den slečno Bieber. Vy jste tu poprvé že ano?" Usmála se. ,,Ano, ano jsem" kývla jsem.

,,Už jste někdy byla na gynekologii?" ,,No vlastně ještě ne. Nějak jsem neměla důvod." ,,A teď jdete na kontrolu že?" ,,Ano a chtěla bych antikoncepci prosím" ,,Samozřejmě, to hned vyřídím až vás zkontroluji. Měla jste už pohlavní styk?" ,,Ne ještě ne" ,,Dobře tak to vás zkontroluji pomocí ultrazvuku. Lehněte si na tohle lehátko" ukázala a já si tam teda lehla. ,,A čím mě budete vyšetřovat až budu mít ten styk za sebou?" ,,No kdyby jste měla podezření na těhotenství tak taky ultrazvukem, ale jinak další kontroly by byly pomocí takového mikroskopu, který zavedu dovnitř. Budu mít lepší možnost zkontrolovat, že jste v pořádku" řekla a já se na ní překvapeně podívala. ,,Dobře" šeptla jsem. ,,Ale nebojte. Nic to není. Až za vámi bude pohlavní styk tak si zavolejte a já vás zkontroluji zevnitř. Jinak normálně se na prohlídky chodí jednou za rok. Ale musím zkontrolovat vás vevnitř hned po pohlavním styku" řekla a já přikývla. Doktorka mě zkontrolovala tím ultrazvukem a pak jsme si sedly k jejímu stolu.

Agreed marriage✔️Where stories live. Discover now