17

5.8K 174 31
                                    

Justin

Ráno jsem se probudil na nějaké divné zvuky. Pomalu jsem otevřel oči a podíval se na stranu postele, kde seděla Mackenzie.

,,Dobré ráno" zamumlal jsem. ,,Dobré" zašeptala. Mackenzie se zapřela rukama o postel a pak se postavila a na to hned bolestně zakřičela a spadla na zem.

,,Mackenzie do háje! Co blbneš?!" Vyletěl jsem z postele a hned ji zvedl a položil zpátky do postele. ,,To je snad jasný, že rozhodně dneska se nepostavíš. Stehno je citlivý ještě" řekl jsem. ,,Musím se jít osprchovat, jsem celá ulepená z tý krve a prostě fuj" povzdechla si. ,,Nevím jestli je sprcha dobrý nápad. Vždyť tam musíš stát. Jedině kdybych tam byl s tebou a držel tě" řekl jsem a ona se na mě rychle překvapeně podívala. ,,Dělal jsem si srandu. V klidu. Hele napustím ti vanu jo?" ,,Děkuji" pousmála se. ,,Tak tady počkej, jdu do koupelny dolů, kde je ta největší vana" řekl jsem. ,,Nikam neodejdu" uchechtla se a já se usmál a odešel jsem dolů.

Napustil jsem vanu a dal do ní i pěnu. Pak jsem zase šel nahoru, vzal Mackenzie do náruče a šel s ní dolů do koupelny.

,,Posadím tě na tu skříňku jo?" Řekl jsem a ona přikývla. Posadil jsem ji na skříňku u umyvadla. ,,Zvládnu se sama svléknout" řekla a já zvedl obočí. ,,Triko asi zvládneš, ale ty kalhotky to teda nevím" řekl jsem. ,,To zvládnu taky" řekla a sundala si triko. Podíval jsem se na její prsa a kousl se do rtu.

,,Nekoukej tak na mě" zavrčela naštvaně a já se zasmál. Díval jsem se jak se snaží nadzvednout, aby si mohla sundat kalhotky, ale nešlo ji to. ,,No tak, pomůžu ti" řekl jsem a ona si povzdechla a přikývla.

Opatrně jsem ji nadzvedl a sundal kalhotky. Neříkám, že mě to nevzrušovala. Začínal jsem zase tvrdnout.

Vzal jsem ji do náruče a položil do vany. ,,Ty tady budeš?" Zeptala se když jsem si sedl na stoličku. ,,Radši jo. Kdyby jsi chtěla něco podat nebo tak" řekl jsem.

,,Máš obrovský kruhy pod očima" řekla. ,,V noci jsem moc nespal" zamumlal jsem a hned na to si zívl. ,,Jak to?" ,,Nějak jsem nemohl. Myslel jsem na ty zasraný rusáky" řekl jsem. ,,Nejhorší je, že to byly Rusáci a ne Asijci. Myslel jsem, že se ti Asijci něco pokusí udělat. Rusáci mají problém jenom s naším gangem a s gangem tvého otce žádný problémy neměli. Asijci zabili tvoje rodiče a tak jsem myslel, že půjdou po tobě. A oni po tobě jdou, hledají tě, ale teď po tobě jdou i Rusáci takže prostě teď tě budu hlídat fakt hodně" řekl jsem. ,,Proč jdou po mě?" Zašeptala. ,,Nevím, tvůj otec v tom dopise psal, že to byli Asijci a že na tebe mám dávat pozor. Myslím si, že chtějí získat území a tak zabili vůdce, manželku vůdce a jdou po jediný dceři" řekl jsem s povzdechem. ,,Já ti věřím, že mě ochráníš" chytila mě za ruku a já se na ní podíval.

,,Ochráním tě. Musím" řekl jsem a hladil ji po ruce.

,,Když jsi včera byla pryč s těma holkama tak jsem volal mému pilotovi. Do té Itálie bychom mohli už za tři dny jestli ti to nevadí. To už budeš mít nohu v pohodě doufám" řekl jsem. ,,Fakt? Panebože to by bylo úžasný" řekla šťastně. ,,Ty jsi nikdy nebyla v Itálii?" Zeptal jsem se. ,,Ne, hrozně tam chci. Mám italské kořeny a prostě jak od mala na mě Maria mluví italsky tak to prostě miluju" řekla s úsměvem.

,,Užiješ si to tam, určitě" řekl jsem. ,,A pak až přijedeme z Itálie tak musíme udělat vánoční stromeček. Vždyť Vánoce jsou za necelé tři týdny" řekla. ,,Vánoční stromeček? Ten jsem nikdy neměl" řekl jsem. ,,Cože? Nikdy? Jak to?" Vyhrkla. ,,No já vždy chodím na Štědrý večer k tátovi a Pattie. A nějak jsem nepotřeboval mít vánoční stromek" ,,Tak tenhle rok ho budeš mít. My už jsme ho vždy doma měli už na díkůvzdání. Sice byl umělý, ale měli jsme ho" zasmála se. ,,Tak Jazzy ho taky ozdobila už na díkůvzdání, to je pravda. Já to nějak neřeším" řekl jsem a ona protočila očima.

Agreed marriage✔️Where stories live. Discover now