22

6.2K 177 18
                                    

Část je 15+
Samozřejmě můžou číst i mladší, ale pro jistotu upozorňuji kdyby měl někdo nutkání mě nahlašovat. Ano, už se mi to párkrát stalo u starších příběhů.











O týden později

Mackenzie

Celý týden byl takový zvláštní. S Justinem jsme se skoro vůbec neviděli. On pořád pracoval a řešil různé věci s ostatními gangy a já jsem celý týden chodila do školy. Učitelé se teď před Vánoci zbláznili a tak nám nahrnuli na každý den asi tři testy takže vždy když jsem přišla ze školy tak jsem si lehla do učebnic a učila se. A nebo jsem občas šla s holkama do kavárny a tam jsme se učily všechny.

No a jak jsem říkala tak s Justinem jsme se moc neviděli. Odpoledne když někdy přišel domů dříve tak jsem moc neměla náladu, protože jsem byla otrávená z toho učení. No a vlastně jsme se vždy potkali až v posteli večer. Justin se mi zdál zase hodně odtažitý, ani pusu jsem od něj nedostala za ten týden. A rozhodně jsme se neobjímali v noci. Takže to mě hodně mrzí. Nevím proč je Justin zase takový. Vždyť jsme si nic neudělali. Doufala jsem, že na mě bude hodný přes ten týden kvůli tomu, co jsem mu slíbila. Že mě bude nějak uklidňovat, ale on nic.

Takže se dneška docela bojím. Dneska už to nemám a to znamená jedinou věc. Možná bych mu mohla říct, že to ještě mám ne? Ne to ne, to už by bylo moc dlouhý, to by mu došlo.

Ale zase když o mě ten týden zase nejevil zájem tak třeba na to zapomněl.

Justin že by na něco takového zapomněl? Ten už odpočítává minuty.

No jasně, zase ten otravný hlas v hlavě. Dlouho jsi tu nebyl. Povzdechla jsem si a vstala z postele. Třeba dneska jde zase do práce a tak k tomu nedojde.

Šla jsem do koupelny a tam jsem vykonala ranní hygienu, vzala si z platíčka jeden prášek antikoncepce a pak jsem šla do kuchyně. V kuchyni seděl Justin a dělal něco na mobilu. Když jsem přišla tak se na mě hned podíval.

,,No dobré ráno" usmál se. ,,Dobré" šeptla jsem a nalila si vodu do sklenky. Celou dobu mě pozoroval a když jsem zapila prášek tak se usmál ještě víc.

,,Co je?" Zvedla jsem obočí. ,,Jsem rád, že sis zařídila ty prášky." Řekl a já kývla.

,,Vezmu tě na večeři, co ty na to?" ,,Na večeři?" Usmála jsem se a on přikývl. ,,Takže to bude naše první rande v manželství?" ,,Můžeš to tak brát" zasmál se. ,,Jo! Na to se těším!" Vypískla jsem a objala ho. ,,No já se těším na něco jiného, ale každý máme něco" Uchechtl se a obmotal si kolem mě ruce.

,,Pojď sem" šeptl, vzal mě za zadek a vysadil na sebe takže jsem na něm seděla obkročmo. Začal mě líbat na krku a já se usmála a trochu zaklonila hlavu, aby měl lepší přístup.

Najednou do kuchyně přišla Rebecca. ,,Ježíš! Já se hrozně omlouvám. Už jdu pryč" řekla rychle. ,,Ne Rebecco to je v pohodě. Pojďte" řekla jsem a odtáhla od sebe Justina a on si povzdechl.

Stoupla jsem si a podívala se na Rebeccu. ,,Co tu děláte? Řekla jsem vám ať chodíte na jedenáctou" ,,Slečno už je jedenáct" zasmála se a já se hned podívala na Justinův mobil. ,,Spala si hodně dlouho" Uchechtl se Justin.

,,To je z tý školy. Jsem hrozně unavená. Každý den jsme psali vždy takový tři testy. Učitelé se zbláznili před Vánocemi" protočila jsem očima. ,,Jo moje nejstarší dcera je teď taky na střední v prváku a každý den píšou. Asi chtějí učitelé dohnat nějaký známky, protože bude za chvíli konec pololetí" řekla Rebecca a já kývla.

Agreed marriage✔️Where stories live. Discover now