5

5.3K 177 26
                                    

O jeden den později

Mackenzie

Dneska je sobota. A to znamená jednu věc. Dnes je nejhorší den mého života. Dnes mám svatbu s tím idiotem. V noci jsem nemohla vůbec spát samozřejmě. Poslední dobou hrozně blbě spím. Ale prostě to je tím, že mám v hlavě pořád nějaké myšlenky a nemůžu usnout.

Včera večer jsem měla mít nějakou oslavu nebo asi rozlučku se svobodou. Měla tam být moje matka, matka Justina a jeho sestra a sestřenice a pak dvě moje sestřenice. Ale já jsem to odmítla. Nechtěla jsem nic slavit. Stejně oba dva naše gangy ví, že je to dohodnuté tak proč proboha něco slavit? Justin ten prý měl nějakou oslavu, ale je mi to jedno. On bude mít pořád svobodu tak nevím s čím se jako loučil. Já už žádnou svobodu mít nebudu. Nikdy.

,,Mackenzie vstávej a jdi se osprchovat. Za chvíli přijdou nějaký holky, co ti udělají vlasy a make-up a pomůžou ti do šatů" vešla mi do pokoje matka s matkou Justina a za nima byla i Jazzy. Moje matka se nějak seznámila s tou jeho a zdá se mi, že si rozumí. To je opravdu skvělý.

,,No jo" protočila jsem očima a pomalu se postavila. ,,Jazzy zůstaneš tady prosím?" Zeptala jsem se jí a ona se na mě překvapeně podívala. ,,No jasně" usmála se a šla ke mě.

,,Můžete jít prosím?" Povzdechla jsem si když ty dvě na mě pořád koukaly. ,,Za půl hodiny přijdeme. Tak se rychle osprchuj" řekla matka a pak konečně odešly.

,,Jsi smutná, že?" Zeptala se. ,,Já to nedám. Tvůj brácha je i docela hrubý. Nebo jakoby prostě je zlej" zašeptala jsem. ,,Je po mém tátovi. On musí být, protože kdyby náhodou teď táta umřel tak musí převzít gang a musí být vůdce pro všechny. A nesmí ukázat nějaké emoce" řekla a já kývla.

,,Mám zkažený život. Chtěla jsem mít nějaký krásný vztah s tím, koho budu milovat a ne tohle" ,,U nás to takhle je. Já už jsem s tím smířená. Já mám narozeniny za dva měsíce a tuším, že mě to bude taky za chvíli čekat" řekla. ,,To tě obdivuju, že jsi s tím smířená" vydechla jsem.

,,Jdu se teda osprchovat" řekla jsem a pomalu jsem se rozešla do koupelny. Vlezla jsem do sprchy a začala se mýt a rovnou i hlavu. Celou sprchu jsem probrečela.

Zabalila jsem se do ručníků a šla jsem zase do pokoje, kde byla Jazzy na mobilu. ,,Ty jsi plakala?" Zeptala se když se na mě podívala. ,,Jsem oteklá?" Povzdechla jsem si. ,,Jo" kývla. ,,Sakra" promnula jsem si obličej. ,,Ale ty holky to zvládnou zamaskovat. Jenom už se snaží nebrečet. Táta mi říkal, že tu je zase hodně lidí, kteří si myslí, že se vy dva milujete. Takže by jste zase měli dělat, že jste šťastní" řekla. ,,To půjde fakt těžce" zašeptala jsem.

Vzala jsem si kalhotky, Jazzy se otočila a já si je v rychlosti oblékla a pak jsem si dala jenom staré tričko. V šatech samozřejmě podprsenku mít nebudu.

Za chviličku sem přišlo pět holek. Jedna se ujala mých vlasů, druhá manikúry, třetí pedikúry, čtvrtá líčení a pátá tak nějak všem pomáhala. Bylo to hustý, jak všech pět o mě pečovalo.

Za takové dvě hodiny jsem byla hotová a teď už jenom šaty. Všechny mi do nich pomohly a pak mi to vzadu upnuly a zapnuly. Šaty měly obrovskou vlečku a i závoj. A pak mi pomohly na jednu nohu ještě nasadit podvazek.

,,Dokud nás smrt nerozdělí" zašeptala jsem s pohledem na ten závoj. Na závoji bylo tohle vyšité a já nějak nechápala proč to tam vůbec je. (Pro ty, kdo neví jaké šaty Hailey měla na svatbě, tak na závoji měla nápis Till death do us part)

Agreed marriage✔️Where stories live. Discover now