🥑19.BÖLÜM🥑

2.8K 147 257
                                    

Medya: Tuğkan - Kusura bakma. Bilenler var mı? Çok güzel şarkı 💖✨

İyi okumalar 🌕✨

En son araba bize çarptı...

Refleksle gözlerimi kapattım araba biraz savrulduktan sonra gözlerimi açtım kendimi kontrol ettim tamam bende birşey yok.

Nerde olduğumuza baktım araba gittiğimiz yolun kenarına kadar sürüklenmiş...

Koray birden "GECE" diyip arkasını döndü. Korkmuşa benziyodu. "Gece iyi misin birşeyin yok değil mi" dedi. "Ha, evet evet iyiyim sen iyi misin" dedim.

"Beni boşver" dedi. O sırada Uzay arkasını döndü "abi varya ağzım direksiyona girdi tadı çok kötüydü hem birden ne oldu" dedi.

Güldüm "Uzay bir araba bize çarptı biraz yana savrulduk ve herkes iyi" dedim. Sonra hepimiz arabadan indik.

O sırada bize çarpan arabadan 2 kişi indi galiba karı kocalardı hemen yanımıza geldiler "çocuklar iyi misiniz birden direksiyonun ayarını veremedim size çarptım iyi misiniz" dedi o adam.

Korayda "biz iyiyiz siz iyi misiniz" dedi. "Bende iyiyim arabanız kötü görünüyor yaptırabilirim" dedi. Arkamızı dönüp arabaya baktık evet biraz kötü durumda. Koray "hayır hayır ben yaptırırım sorun değil" dedi.

O sırada bize doğru gelen trafik polisini gördüm kazayı görmüş olmalı... Yanımıza geldi.

"Kazayı gördüm, bunlar size çarptı" dedi sonra ehliyet ruhsat falan istedi Koray şimdi bittin oğlum. İlk önce bize çarpan kişi ehliyetini verdi polis onunkine baktı sonra bizim ehliyetimizi istedi.

Koray ne birşey dedi ne de birşey verdi. Polis "hadisene" dedi. Koray "benim... ehliyetim yok" dedi.

Polis "sana ceza yazacağım ehliyetin olsaydı haklı çıkardın her ne kadar haklı olursan ol ama ehliyetin yok her türlü haksızsın" dedi. Sonra yanımıza başka trafik polisleri geldi.

Bir kağıt alıp ceza yazdılar sonra Koraya verdiler kağıda baktık para cezası 17.500 TL...

Üstelik araba sahibi Korayın babası olduğu için hem Koraya hemde Korayın babasına para cezası kesildi. babasına da 10.000 TL ceza kesildi yani 27.500 TL ah Koray ne yaptın. Üstelik polisler Korayın babasına mesaj atacağını söylediler.

Sonra herkes işine döndü polisler gitti bize çarpanlar gitti yine biz kaldık. Koray bana döndü "şimdi abinler kaza yaptığımızı öğrenirse ben fena dayak yerim üstelik senle beni pekte görüştürmezler bunun için abinlerden bu kazayı saklamanı istiyorum" dedi. Kabul ettim söylemem niye söyleyeyim ki.

Arabada hasar olsada hâlâ kullanılabilir haldeydi. Binecektik ama polisler tam gözden kaybolsun sonra binip gideriz.

Polisler uzaklaştıktan sonra arabaya bindik ve hemen eve doğru gitmeye başladık. Korayın evine gelince arabadan indik.

Eve girdik. Salonda oturduk umarım abimlerin kulağına gitmez...

.
.
.
.

Koray ve Uzay PlayStation oynuyorlardı bende izliyordum çünkü canım oynamak istemiyordu oynamam için çok ısrar ettiler ama kabul etmedim.

Üstelik karnım da ağrımaya başladı dün karnıma tekme yediğimden oldu galiba belki geçer diye bir süre bekledim ama geçmiyo iki elimi de karnıma sardım ağrısı artmaya başlayınca Koraya seslendim.

"Koray..." Sesim biraz kısık çıkmıştı. Koray hemen bana döndü elimi karnımda görünce oyunu bırakıp hemen yanıma geldi. Uzayda ardından geldi.

MAFYA ABİLERİM Where stories live. Discover now