👻17.BÖLÜM👻

3.2K 152 471
                                    

Medya: Duman - Sen Ben

İlk bölümleri görünce utanıyorum çünkü çok kötüler vqjsjwhmxhqvdhkqbd

İyi okumalar 🍂

En son yere düştüm gözlerim kapandı.

Emre'den

Gece iyi olmadığını söyledi ve bayıldı hemen yanına gittik. Arda arabayı getirmeye gitti bende Gecenin gözlerini açması için uğraşıyorum ama yok açmıyo.

En sonunda Arda arabayı getirdi. Hemen bindik ve hastaneye gitmeye başladık. En son hastaneye geldik yanımıza sedye getirdiler Geceyi sedyeye bıraktım alıp götürdüler.

Bizde odanın önünde bekleme başladık bir taraftan da bu konu hakkında tartışıyoduk "birden ne oldu da bayıldı" gibi konuşmalar dönüyordu.

1 saat geçti demek ki önemli birşey umarım kötü birşeyi yoktur. Doktor odadan çıktı yanımıza geldi "ne oldu doktor neyi var" dedi babam.

Doktor açıkladı "gıda zehirlenmesi yaşamış midesini yıkadık şimdi iyi kendine gelince çıkabilirsiniz" dedi "tamam" dedik ve gitti.

Ama nasıl gıda zehirlenmesi yaşadı ki ne yemiş olabilir acaba marketten falan tarihi geçmiş birşey mi alıp yedi.

Odaya girdik Gece uyuyodu. Yanına gittim elimi saçlarında gezdirdim. Bir süre orda bekledik. Sonra yavaş yavaş gözlerini açtı "nasılsın Gece" dedik.

"Sadece midem biraz bulanıyor" dedi.

Kendine gelince eve gittik.

Şuan evdeyiz salonda oturuyoruz "acaba neyden gıda zehirlenmesi yaşadı, Gece sen tarihi geçmiş birşey mi yedin?" dedim.

"Hayır abi marketten aldığım herşeyin tarihinde bakarım ama en son sizin yaptığınız yemekten sonra böyle oldum" dedi. Nasıl yani biz mi suçluyuz şimdi.

"Nasıl yani ne hissettin" dedi Kaan. "Ya şimdi acıktım sizin yaptığınız yemeği yedim ama tadı garip geliyodu" dedi. Ben devam ettim "tadı kötüyse yemeseydin!" Diye kızdım. Ya neden kızdım ki şimdi kızın nerden aklına gelebilirdi ki resmen kendi suçumuzu Geceye atıyodum.

"Abi ben nerden bilebilirim üstelik ilk defa yemek yaptığınızı söyleseydiniz emin ol yemezdim" dedi Gece.

"Ya birden sinirlendim üzgünüm neyse sen devam et" dedim devam etti.

"Sonra yemeği yedikten sonra odama çıktım midem bulanmaya başım dönmeye başladı sonra da aşağı inip sana iyi olmadığımı söyledim sonrasını biliyosunuz" dedi.

Ama ben emin değilim biri yemeğe birşey katmış olabilir mi acaba "bekleyin gelicem" diyip çalışma odama çıktım.

Mutfağın kamerasına bağlanıp ne olduğuna bakıcam kamerayı açtım zamanı bizim mutfakta yemeği dolaba koyduğumuz zamana sardım ve izlemeye başladım ama tabiki hızlandırarak izliyorum yoksa saatlerce başında bekleyemem.

En son biz mutfaktaydık yemeği yapıp dolaba koyuyoruz sonra bizimkilerle iyi iş çıkardık diyip el çakıştık sonra mutfaktan çıktık biraz daha hızlandırdım.

Hizmetliler mutfağa giriyo yemek yapıyolar böyle bir süre ne yaptıklarına baktım birşey yapmıyolardı bir süre sonra Gece mutfağa giriyo etrafa bakıyo ve dolaptan yaptığımız yemeği çıkarıyor ısıttıktan sonra tabağa koyup mutfaktan çıkıyor.

Yok hizmetliler de birşey yapmamış demek ki suç bizde aşağı indim.

Bizimkilerin yanına oturdum "suçlu biziz" dedim.

MAFYA ABİLERİM Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon