🌼4.BÖLÜM🌼

12K 351 270
                                    

Vurulana baktığımda bunun ben ve Murat olduğunu gördüm gözlerim kararmaya başlamıştı gözlerim kapanmadan nerden vurulduğuma baktım.

Karnımdan Vurulmuşum sonra dengemi kaybedip yere düştüm abilerim benim vurulduğumu görünce bana doğru koşmaya başladı sonrası karanlık zaten.

Birkaç saat önce...
Murat'dan...

O Doruk denen şerefsiz beni ailemle tehdit etti neymiş efendim eğer Geceyi bir şekilde ikna edip dışarı çıkartmazsan küçük kardeşinden başlarım işkence ede ede bütün aileni öldürürüm ne yapacaksa artık Gece'yi merak edip sordum

-Gece'den ne istiyosun?

-Onun abilerinin mafya olduğunu biliyosundur değil mi?

Evet onların mafya olduğunu biliyordum çünkü Kaan'ın en yakın arkadaşıyım ve bana söyledi ama ben Kaan'a ihanet edemem ama etmezsem ailem ölecek

-Evet biliyorum

-Gece'den ne istiyorum onu söyleyeyim kısaca intikam alacam.

Aslında söyleyeceğini düşünmüyodum ama söyledi hem Gece'ye ne yapacaktı.

-Gece'ye ne yapacaktın?

-Geceyi alıp kaçıracaktım ve işkence ederek öldürecektim.

Lan bu kim ki geceden ne istiyo

-neden Gece

-Onlar benim amcamı öldürdü bende onların kardeşini öldürüp canlarını yakacam amcam her zaman bana yakın oldu babam gibiydi ama onlar amcamı elimden aldı bende intikam yemini ettim.

Off yapmak istemiyorum bu işin içinde ya ailem yada Gece ölecekti çok zor bir karar ama Gece'yi seçmek zorundayım kabul ettim ve akşamki parti için hazırlanmaya başladım.
.
.
.
.
.
Şuan partideyim Gece bir koltukta oturuyo ve bana tedirginlikle bakıyo en sonunda rahatsız olmuş olacak ki kola doldurmaya gitti sonra eve girdi bende peşinden gittim odasına çıktı kapıyı kapatmasını engelledim bana şaşırmışçasına bakıyordu galiba odaya kadar geleceğimi tahmin etmemişti.

Bir şekilde dışarı çıkarmam lazımdı bende benle sevgili olur diye düşündüm çıkma teklifi ettim ama hemen ardından kabul etmez diye Ela ile tehdit ettim.

Ama kabul etmedi tam tersi beni şikayet etmeye gitti bende peşinden gittim evin kapısında ne yapacağını izlemeye başladım Rüzgar abisinin yanında gitti birşeyler söyledi ve başka bir yere gittiler.

Geri döndüklerinde etrafa baktılar Gece beni gördü ve eliyle beni işaret etti Rüzgar ve Emre bana doğru gelmeye başladı korkmadım değil sonuçta koskoca Mafyalar Rüzgar beni yakamdan tuttu ve ön bahçeye götürdü baya bir bağırdı hatta Gece,Kaan ve Ateş geldi kendimi çok mahcup hissettim en yakın arkadaşıma böyle ihanet etmek istemezdim ama konu ailemdi sonra bana yumruk atmaya başladılar.

Gözümü dışarıya çevirdiğimde Doruk ve 2 kişi daha gördüm o an mantıklı düşünemiyodum ama aklıma şu geldi belki ıslık çalarsam beni kurtarırlar ah saçma ama bir şansımı deneyeyim dedim ve ıslık çaldım.

Doruk silahını çıkarttı tetiği çekti ve 2 el ateş edip hemen mekanı terk ettiler vurulana baktığımda bir ben birde gece vurulmuştu ben bacağımdan vuruldum ama Gece ona ne olacak o karnından vurulmuştu ben her şekilde iyileşirdim ama o...

Abileri beni bırakıp direk Gece'ye koştular Gece çoktan yere düştü bende hemen ardından sonrası karanlık...

Rüzgardan...

MAFYA ABİLERİM Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora