🦊18.BÖLÜM🦊

2.9K 146 305
                                    

Kitabın kapağını değiştirdim bence bu daha güzel, günlerdir kapak yapmaya çalışıyorum olmuyo beni yaptığım uygulamadan atıyo bende rastgele bir fotoğraf alıp yazı ekleyip böyle yaptım 😌

Medya: Serhat Durmuş - Hislerim

İyi okumalar 🍂

Eve girdim "abi" dedim. Hepsinin bakışı bana döndü gülen yüzleri birden soldu...

Hepsi hemen ayağa kalkıp yanıma geldi. Emre abim elimi tuttu. "Gecem noldu sana ha söyle bir tanem" dedi.

Canım çok yanıyordu ağlamaktan konuşamıyodum. Emre abim beni kucağına alıp salona götürdü koltuğa oturttu. "Hadi anlat ne oldu kim sana yaptı bunu" dedi. Rüzgar abim de hazırda bekliyordu sanki söylediğim anda evden çıkıp bana bunu yapanı bulup öldürecek tipi var.

Biraz sakinleştim ve konuştum. "Hani biz Koray ve Uzayla eve geliyoduk ya" dedim bir taraftan da gözümden akan yaşları siliyodum.

Emre abim devam et der gibi kafasını salladı. Bende devam ettim. "Sonra Uzay evine gitti Korayla ben kaldım. Korayın da evinin önüne gelince Koray bana 'evine ben bırakayım sonra ben eve dönerim' dedi. Reddettim. Sonra eve tek başıma gelince köşede 3 tane kız gördüm" dedim.

Hepsi beni dikkatle ve sinirli yüz ifadesiyle dinliyodu. "Sonra o kızlardan biri 'bu o kız değil mi' dedi. Sonra yanıma geldi bana 'sen Gece misin' dedi kafa sallayınca beni dövdüler. Sonra bana 'Doruk senin yüzünden öldü' dediler. En son beni vuran kıza tekme attım geriye sendeledi sonra benim kolumu tutan kızlardan biri 'Kendine gel Gizem patron geliyo' dedi. Sonra patronları geldi bir erkekti 'demek ki kızı buldunuz işini bitirelim kızlar siz ev gidin' dedi. Sonra kızlar gitti cebinden bıçak çıkardı tam bana saplayacakken adam yere yapıştı Koray adamı dövüyordu. Sonra bana 'Gece hemen eve git' dedi bende eve geldim".

Dedim. Emre abim önce derin bir nefes aldı sonra ayağa kalkıp bana bağırmaya başladı.

"NEDEN TEK BAŞINA GELİYORSUN KENDİNİ NE ZAMANDIR KORUYABİLİYOSUN"

ne? Abim bana mı bağırıyo. İyi de ben ne yaptım sanki 'gelin beni dövün' dedim ALLAH ALLAH.

Rüzgar abim devam etti. "Emre abime katılıyorum ya sana BİRŞEY OLSAYDI YA KORAY OLMASAYDI ŞUAN HASTANEDEYDİN" ağlamam artmıştı. Suçlu ben miyim yani.

Emre abim "Gece odana çık ve ben in diyene kadar sakın ÇIKMA" dedi. "Ama benim canım çok acıyor" dedim. Emre abim "BANANE TEK BAŞINA GELMEYE ÇALIŞMASAYDIN BUDA SANA DERS OLSUN" dedi.
Ayağa kalktım. Karnımın ağrısıyla zorla odama çıktım.

Bir daha onunla konuşmuyacam. Bana bağırmasına değil her canım yandığında yanımda olmuştu ama bu sefer banane dedi bu bende bir hasar bırakıcak.

Ağlayarak üstümü değiştirdim. Saçımdaki tokayı çıkardım. Sonra gidip elimi yüzümü yıkadım yüzümü zor yıkadım çünkü yüzümde ağrıyodu.

Sonra odama dönüp yatağa oturdum. Odamın kapısı tıklatıldı cevap vermedim ve üşümediğim halde titriyodum. Odamın kapısı açıldı gelen kişiye bakmadım.

Yanıma oturdu ve konuştu "Gece..." Dedi. Ateş abimdi bu. Elini omzuma koydu "Gece ben senin yanındayım Emre abim ve Rüzgar abim neden bu kadar tepki verdi bilmiyorum ama şimdi Emre abim Rüzgar abim ve babam onları bulmaya gitti". Dedi.

Birşey demedim. Abim gibi 'banane' diyicem artık. Ateş abim "Berkeyi aradım hani o hemşire ya sana bakar dedik hem hastanelik durumunda yok birazdan burda olur sana bakıcak" dedi. Tamam der gibi kafamı salladım.

MAFYA ABİLERİM Where stories live. Discover now