💥10. BÖLÜM💥

4.3K 191 238
                                    

Baya olaylı bir bölüm oldu Kaos severiz diyenlere gelsin 😈

İyi okumalar 🌹

Şimdi ne diyecektim...

Gece hâlâ cevap bekliyordu. Yanıma geldi "hadi abi konuşsana" dedi bende "Gece, lütfen bize biraz zaman ver zamanı geldiğinde herşeyi açıklayacaz zaten" dedim Gece "ama ben şimdi açıklamanızı istiyorum" dedi kabul etmedim.

Ama biliyordum ki Gece cevabı alana kadar peşimi bırakmayacak "o zaman sana küstüm" dedi ve tekrar odasına çıktı. ah hadi ama neyse ben bir şekilde gönlünü alırım.

Sonra telefonum çaldı Muhammed arıyodu ben onu doruğa ne oldu bilgi alsın diye göndermiştim şimdi arıyo açtım.

E- ne oldu Muhammed

M- Doruğun öldüğü bilgisine ulaştık son kamera kayıtlarına bakılırsa gömüldüğüne dair görüntüler var

E- kesin öldü mü

M- evet

E- süper, şimdi geri dönebilirsin

M- tamam ama bir haber daha vermem lazım

E- söyle

M- Doruk ölmeden önce 'ben ölsem bile peşinizi bırakmayacam' demişti biz yine de önlem alalım çevresi geniş herşey yapabilir

E- tamam onu halledicem

Dedim ve kapattım sonra bizimkilere "Doruk ölmüş" dedim hepsi çok sevindi.

Ertesi gün

Gece'den...

Dün Abilerim bana ne sakladıklarını söylemediler bende onlara küstüm ama eninde sonunda öğrenecem şuan çantamı ayarlıyorum okula gidecem.

Çantamıda hazırlayıp aşağı indim yine aynı kişilerdik Ateş abim Rüzgar abim Arda abim Ela ve ben Emre abim ve Kaan abim şirkette galiba

Masaya oturdum ve kahvaltımızı yapmaya başladık. yaptıktan sonra evden çıktık okula geldik arabadan indik. Okula girdik Rüzgar abim hepimize
"iyi dersler" diyip sınıflarımıza gönderdi.

Sınıfa girdik yerime oturdum yanımda oturan Koray "naber Gece" dedi "iyidir senden" dedim "bende iyi" dedi. Arkamda oturan Uzaylada selamlaştıktan sonra hoca geldi dersimizi işledik.

Teneffüste...

Şuan Ela ve ben kantine iniyoruz Ela'yı bir masaya yönlendirdim ve bende kantin sırasına girdim 2 tane tavuk dürüm ve ayran aldım biri Ela'ya biri bana.

Masaya gidecekken biri bana çarptı bana "önüne baksana lan" dedi bende "yanlız sen bana çarptın" dedim. O da "yalan atma" diyip eliyle omzumu itti.

Peki sen kaşındın şimdi karşımdaki kız olsa direk saçını yolacam ama erkek eh bari yumruk atayım dedim elimi sıktım ve yüzüne yumruk attım tabi yumruk ona gelmedi karşımdaki erkek biraz sağa kayınca oradan geçen bir erkeğin yüzüne geldi yumruğum.

Bana karışan çocuk aradan kaynayıp gitti en son kantinden çıktı Ela'ya baktığımda bana arkası dönük telefona bakıyodu beni hâlâ sırada sanıyo vurduğum çocuğa baktım.

Bana kötü kötü bakıyodu sonra "ne yaptığını sanıyorsun" dedi yüzündeki damardan sinirlendiği belli oluyodu bende "bana bak ben başkasına vuracaktım kısmet sanaymış" dedim bana bağırdı "LAN SEN BENLE DALGA MI GEÇİYOSUN" diye bağırdı bende ona bağırdım "BANA BAĞIRMA LAN" dedim.

MAFYA ABİLERİM Donde viven las historias. Descúbrelo ahora