🍉16.BÖLÜM🍉

3.4K 148 268
                                    

Dün bir yazı paylaşmıştım 'uzun süre bölüm gelmeyecek' diye ama ben kafamı dağıtmak için yazmaya karar verdim bölüm saçma olmuş olabilir çünkü bu durumdaki kafayla yazınca ne olduğu benim için önemli olmuyo.

Ve en çokta bu kişilere teşekkür ederim.

floweraleyna

laydagunesk

Plttirem23

Bu üç kişiye çok teşekkür ederim aslında herkese teşekkür ederim ama bu 3 kişi (özellikle Aleyna, sağolsun sürekli durumumu sorup duruyodu) daha çok destek oldular sizleri seviyorum🖤🌹

İyi okumalar 🍂

Emre abim "Ateş... Ateş uyan abicim" diyodu.

Ne oldu birden bire...

Emre abim etrafına baktı eliyle bir yeri gösterdi "Gece şu taksiyi durdur" dedi gösterdiği yere baktım hemen taksinin yanına doğru gidip durdurdum.

Emre abim Ateş abimi kucağına almış taksiye doğru geliyordu hemen arkaya yerleşti şimdi bunu düşünmenin sırası değil ama şimdi öne binersem yanımda erkek olacağı için abim kızacak kesin hemen arkaya abimin yanına bindim.

Abim taksiciye "en yakın hastaneye" dedi. Taksici sürmeye başladı kısa süre sonra geldik hemen indik taksinin parasını ödeyip hemen abimle beraber hastaneye girdik.

Biri yanımıza sedye getirdi abim Ateş abimi yatırdı hemşire de götürdü bir taraftan da bize soru soruyordu "ne oldu" dedi Emre abim "birden bayıldı bizde anlamadık hemen hastaneye getirdik" dedi kadın başını sallayıp Ateş abimle beraber normal odaya girdiler.

Doktor da girdi bizde beklemeye başladık ne oldu acaba telefonum çaldı elime aldım 'Rüzgar abim" dedim. Emre abim telefonu elimden aldı ve açtı.

"Efendim Rüzgar" dedi abim. "Hı yok hastanedeyiz" dedi acaba Rüzgar abim ne diyo "yok yok gelmeyin"
"Tamam abim hadi doktor çıktı kapatıyorum" dedi ve kapattı.

Doktor yanımıza geldi "Hastanın yakınlarısınız galiba" dedi. Emre abim "evet abisiyim" dedi.

Doktor konuştu "Merak edilecek birşey yok sadece kolundan uyku ilacı verilmiş hemşire hanım bana birden bayıldığına dair bilgi verdi yani kısacası biri iğne ile uyutucu vermiş kötü bir durum yok uyandığında çıkabilirsiniz" dedi ve gitti hemşire de odadan çıktı.

Abimle bende hemen odaya girdik "kim yapmış olabilir" dedi Emre abim.

Tabi ya "o dışarıda kavga ettiğimiz kişi yaptı kesin" dedim. Emre abim "aynen onu bulucam" dedi.

Sonra Ateş abime baktım ellerini gözlerine koydu sonra gözlerini açtı "noldu lan niye burdayım" dedi güldüm "abi en son dışarıda bayılmıştın" dedim.

Ateş abim "tabi ya o kavga ettiğimiz şerefsiz geldi koluma iğne sokacaktı engelleyecektim ama çoktan soktu koluma" dedi sonra Ateş abim yataktan kalktı Emre abim "merak etme onu bulucam" dedi sonra hastaneden çıkıp eve gitmeye başladık ama taksi tutup gittik aslında korumaların gelmesini isterdik ama şimdi yarım saat nerde bekleyelim.

Taksi tuttuk ve bindik evi tarif ettik ve şuan eve gidiyoruz. Ve sonunda eve geldik abim parayı ödedi ve evin kapısı çaldık hava çok karardı.

Hemen kapı açıldı açan kişiler Arda abim Kaan abim ve Rüzgar abim lan çocuk ölmedi ama sonuçta kardeşleri.

"Ne oldu Ateş iyi misin....." Vb. Bir sürü cümle yağdırdılar salona geçtik.

MAFYA ABİLERİM Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin