🔥6.BÖLÜM🔥

7.6K 281 355
                                    

Bu bölümü kaydetmeden çıkmışım bölüm silindi 500 kelimeden fazla vardı tekrar yazıyorum neyse iyi okumalar...

Ah hadi ama buda mı burda bu gördüğüm kişi Oğuz sebepsiz yere bana karışan çocuktu yani 1-2 yıl önce falan ama sonra İstanbul'a taşınınca bana karışması kesildi.

Geçmiş...

Okula girmiştim herkes bana bakıyordu neden acaba neyse sınıfa çıktım tam kapıyı açıyodum ki kapının üstünde duran kovadan başıma soğuk su döküldü hemen sınıfa girdim girmez olaydım sınıf kapısının diğer ucuna kadar ip bağlamışlar ayağım takılıp düştüm.

Çok sinirlenmiştim sadece Oğuz gülüyodu öbürleri gülmemek için kendilerini tutuyordu Oğuzun karşısına geçtim yüzüne doğru "SEN Mİ YAPTIN LAN" diye bağırdım o da kafasını aşağı yukarı salladı "benden ne istiyorsun" dedim cevabı "sadece eğleniyorum üstelik sadece ben değil" dedi ve eliyle sınıftakileri gösterdi "onlarda eğleniyo" dedi.

Sinirle yüzüne tokat attım "ben senin eğlence kaynağın değilim Oğuz git başka birini bul" dedim ve sırama oturdum kimse konuşmuyodu banane ya o sözümden sonra benle daha fazla uğraşmaya başladı. Hatta bir keresinde beni şaka olsun diye bayıltıp kaçırmıştı uyandığımda 'şaka" dedi ve gitti.

Sonra da zaten İstanbul'a taşındılar.

Şimdiki Zaman...

Ela Oğuzun benle uğraştığını biliyodu Ela yanıma geldi "noldu kanka niye durdun" dedi ben konuşmayınca baktığım yere baktı ve Oğuzu gördü sonra da "hassiktir" dedi.

Hemen ardından Arda abim geldi "bir sorun mu var kızlar" dedi şimdilik söylemek istemiyordum hem belki huyu değişmiştir abime "hayır sadece etrafa bakıyorum" dedim kafa salladı ve okula girdik.

Müdürün odasına yani Rüzgar abimin odasına girdik ve oturduk Rüzgar abim geldi ve dosyalara baktı sonra da "Ela ile seni aynı sınıfa aldım sınıfınız 11/C bir sorun olduğunda bana geleceksiniz yada Arda'ya Ateşin sınıfı 12/B Ateş bugün gelemedi şirket biraz yoğundu benim yerime o gitti hadi bakalım şimdi sınıfa" dedi ve bizi gönderdi.

Sınıfa çıktık ilk ders Bedendi unutmuşum bizde geri aşağı indik soyunma odasına girdik eşofmanlarımızı giydik ve bahçeye çıktık herkes sıraya dizilmişti yanımıza bir kız geldi "Merhaba siz yeni kişilersiniz galiba" dedi bende "evet ben Gece buda Ela" kız konuştu "bende İlayda neyse sizi sıraya koyacam sınıf listesine göre sıraya gireceksiniz".

Dedi ve bizi sıraya koydu benim yanımda iki erkek vardı ikiside bana bakıyordu Ela'ya baktığımda benden biraz uzaktaydı sağ yanımdaki erkek elini uzattı ve "Merhaba ben Uzay" dedi elini sıktım.

Sol yanımda ki erkekte elini uzatıp konuştu "Bende Koray" elini tuttum "bende Gece" dedim Koray "Gece... güzel isim" dedi. gülümsedim sonra hoca geldi.
.
.
.
.
.
Evet şuanda top sürecektik hoca herkesi 2 kişilik takım yaptı beni Korayla yaptı Elaya baktım bir kızla takım olmuştu.
.
.
.
.
.
Evet şuanda basketbol topunu yere vura vura Korayın olduğu yere sürdüm sonra Koraya pas verdim Koray da topu aldı koşarak zıpladı ve potaya topu attı girdi ellerimizi bir birine çaktık. "Tebrik ederim Gece çok güzel oynadın" dedi bende "benim yaptığım ne sanki sadece topu sana getirdim senin yaptığın şey daha büyük" dedim gülümsedik.
.
.
.
.
Şuan soyunma odasındayız kıyafetlerimizi giydik zaten çoğu kişi okul forması giymiyodu. Sınıfa çıktık cam kenarının en arkadan 3. Sıraya Ela ile ben geçtik. Arkamıza Koray ve Uzay önümüzdeki sırada da iki erkek oturuyodu.

Ders matematik abimin dersi neyse abimi beklerken önümüzdeki erkekler arkalarını döndü biri bana elini uzattı "Merhaba ben Baran" dedi elini sıktım öbürüde elini uzattı "Bende Berk" dedi elini sıktım "Gece" dedim "tanıştığıma memnun oldum Gece" dedi Baran sonra Elaylada tanıştılar.

MAFYA ABİLERİM Where stories live. Discover now