⭐7. BÖLÜM ⭐

6.9K 258 239
                                    


Tırla kafa kafaya girdim keşke kask taksaydım en son kafam yere sert bir şekilde çarptım sonra gözlerim kapandı zaten.

Emre'den...

Sabah içimi kaplayan huzursuzluk hissiyle kalktım saat 7 olmak üzereydi. Kalkıp bir bardak su içtim sonra yukarı çıktım Gecenin odasının kapısı açıktı içeriye baktım Gece yoktu.

Hemen odaya girdim etrafa baktım banyonun önünde durdum kapıyı tıklattım yine ses yoktu banyoya girdim Gece burada da değildi.

Kendimi sakinleştirmeye çalışıyodum içimden tamam Emre sakin ol evin bir yerinde duruyodur diyodum hep içimden mutfağa baktım salona baktım bahçeye çıktım belki kardeşlerinden birinin yanında yatıyodur diye odalara bakmaya başladım.

İlk Ateşin odasına girdim Ateşte yok nerde bunlar Arda'nın odasına girdim Arda hafif uykulu her sese uyanır odaya girince uyandı "ne oldu abi" dedi bende "Gece ve Ateşi arıyorum" dedim hemen kalktı.

Beraber aramaya başladık Kaan'ın odasına girdim aradım yoktu Arda'da Rüzgarın odasına gitti son olarak Ela'nın odasına gidecektim kapıyı tıklattım ve içeri girdim Ela uyuyodu Gece burada da yoktu.

Ah nereye gittiniz salona indim ardından Rüzgar ve Arda da geldi Rüzgar "abi Gece ve Ateş'mi kayıp" dedi bende kafamı salladım. Son çare olarak korumaların yanına gittim Gece ve Ateşi görüp görmediklerine dair soru sordum sadece Ateşi gece 4 gibi evden çıkarken görmüşler Geceyi görmemişler...

Rüzgar evden çıktı bahçeye ve çevreye daha dikkatli bakacakmış aklıma gelen 2 şeyi deneyecem.

İlk önce herkesi uyandırıp Gece ve Ateşin gidebileceği yerleri soracaktım yada gittikleri yeri bizimkilerden biriyle paylaşmış olabilirler diye düşündüm.

2. Düşüncem kameralara bakmak...

Arda herkesi uyandırmaya gitti bende beklemeye başladım.

Arda dan...

Şuan tek uyuyanlar Kaan abim ve Ela hemen Kaan abimin yanına gittim. Kaan abimin odasına girdim seslendim "abi , abi kalksana önemli bir şey diyecem" dedim ve sarsmaya başladım.

Arkası bana dönüktü sonra bana dönüp gözlerini açtı "Ne oldu Arda" dedi uykulu sesiyle bende "Gece ve Ateş yok" dedim hemen kalktı "nasıl yoklar lan" dedi bende "bilmiyorum hadi aşağıya in" dedim hemen üzerine bir t-shirt giydi ve aşağı indi.

Sırada Ela var odasına doğru gittim kapıyı tıklattım sonra içeri girdim Ela uyuyodu seslendim "Ela, Ela bi kalksana birşey diyecem" dedim gözlerini açtı "efendim Arda abi"dedi bende "aşağı gelsene konuşacaklarımız var" dedim "tamam geliyorum" dedi bende odadan çıktım aşağı indim.

Yaklaşık 1 dakika sonra Ela'da aşağı indi Emre abim konuşmaya başladı "Gece ve Ateşin nereye gittiğine dair bir bilginiz var mı" Ela konuştu "Gece nerde bilmiyo musunuz!?" Dedi telaşla Emre abim "bilmiyoruz" dedi Kaan abimde yerini bilmeyince mecbur kameralara bakacaz.

Bir süre sonra eve Rüzgar abim girdi "abi bahçeye çevreye falan baktım yoklar" dedi kameralara bakmak için yukarı odaya çıktık.

Emre'den...

Şuan kamera odasındayız kamerayı geriye sardık yani gece saat 3:40'a evin içinde de kameralar var  biraz daha hızlandırdık bir süre sonra Ateş kapıdan çıkıyordu biraz ilerledi sonra gözden kayboldu nereye gidiyor bu.

Sonra evin içindeki kamera bağlandık hızını biraz daha hızlandırdık kamera saati olarak saat 6 olacaktı ki Gece merdivenlerden indi tam kapıdan çıkacaktı ki aklına birşey gelmiş olacak ki tekrar odasına girdi.

MAFYA ABİLERİM Where stories live. Discover now