💫3.BÖLÜM💫

15.3K 462 515
                                    

-ama neden,neden Doruk'la görüşmeyeyim.

-Gece sadece sözümü dinle.

Arabadaki herkes susmuştu. Birden neden böyle yaptılar hiçbir fikrim yok ben bunları düşünürken eve gelmiştik.

Arabanın kapısını açıp indim ve eve doğru yürürken arkama baktım Kaan abim korumalarla konuşuyordu Arda ve Ateş abimde peşimden geliyodu.

Eve girdim odama çıktım ve sadece oturdum bunu neden yaptıklarını düşünüyordum. Odamın kapısı tıklatıldı. "Gel" içeri Ateş abim girdi ve yanıma oturdu ve konuştu.

-Gece zamanı geldiğinde neden görüşmemen gerektiğini anlayacaksın ama senden tek istediğim onun numarasını sil ve görüşme.

-Ama n-

-Gece lütfen sadece zamanını bekle

Dedi ve gitti neyse zamanı gelince öğrenim artık hem bugün Ateş abimin doğum günü ben bir duş alayım dedim ve banyoya gittim.

Yazardan...

Gece arkadaşıyla görüşeceğini söyleyince abileride tanışmak istedi ve hazırlanıp kafeye gittiler.

Arda'nın gözü bu çocuğu bir yerden ısırıyordu ve Doruğun kimliğini istedi Doruk verdi ve Telefonu çalınca oradan uzaklaştı.

Arda kimliği incelemeye başladı ve bir taraftanda Ela'ya çaktırmadan kimliğin fotoğrafını çekmeye başladı.

Kimliği biraz daha inceledikten sonra bu kişinin Düşman şirketlerinin çocuğu olduğunu gördü. Arda bütün kardeşlerine kimliği gösterdi ve kısa bir açıklama yaptı Emre ve Rüzgar "biz hallederiz siz gidin" diyince Kaan,Arda ve Ateş ayaklandı.

Kardeşlerini alıp eve gitmeye başladılar. Çünkü Doruk'la bir geçmişleri vardı...

Flaşback...

Arda'dan

Doruk bir depoda sandalyeye bağlıydı ve karşısında biz vardık yani kardeşlerim ve ben Doruk bizim evde koruma olarak çalışıyordu ve işini iyi yapıyordu ondan hiçbir kötülük görmedik.

Tâki o güne kadar dışarı çıkacaktım Doruğu bizim korumalardan biriyle ciddi birşey konuşurken gördüm ne olduğunu dinlemek istedim ve dinledim Doruk konuşuyordu

-Merak etme işimi iyi yapıyorum benden hiç şüphelenmiyolar bile

Korumada

-Zaten şüphelenirlerse sende bende yandık bana senden daha çok güveniyorlar bunun için korumaları işe ben alıyorum mesela bana 'yeni gelecek korumaların belgelerine sen bakacaksın yanlış birşeylerini görürsen işe alma' diyolar ve zaten senin babanın ajanıyım ben bilgileri toplayıp babana gönderiyorum sende gelince işim daha da kolaylaştı.

Ben bunları duyunca tepem attı hemen eve geri döndüm ve kardeşlerime olayı anlattım ve bir plan kurduk.

Plan şu: biz Doruk ve o hain korumadan yalandan yardım ister gibi yapacaz şüphelenmesinler diye yanlarında 2 tane daha koruma isteyecek ve depoya çağıracaktık

Biz 5 kardeş olarak bir depo kiraladık ve içine girdik Doruğu aradım ve

-Doruk sen, Gökhan (Gökhan Doruğun konuştuğu hain koruma) 2 tane daha koruma alıp konum attığım yere gelin acil destek lazım

Dedim ve kapattım sonra konumu atıp beklemeye başladık. 6-7 dakika sonra Doruk gil depoya daldı.

Bizde kapının arkasına geçtik Doruklar içeri girince Emre abim ve Rüzgar abim silahlarını çıkartıp arkasıyla Doruk ve Gökhan'ın boynuna vurup bayılttı.

MAFYA ABİLERİM Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin