🌠12.BÖLÜM🌠

3.9K 183 258
                                    

Öncelikle bir duyuru yapmak istiyorum bölüm bu aralar gelmeyebilir sınavlarım yaklaşıyor sürekli ders çalışıyorum elimden geldiğince de Wattpad'dan kitap yazıyorum bunun için bölümler geç gelebilir Wattpad'dan kitap okumaya devam edeceğim sadece yazmak için çok zamanım gidiyo neyse okumaya geçebilirsiniz 😇
________________________________________________________

Yeni bölüm geldi 🍀

İyi okumalar 🍂

"Baba"

Dedim titreyen sesimle. Babam hemen koşup bana sarıldı "ne kadar büyümüşsün sen" dedi bir taraftan sarılıyor bir taraftan yanağımı alnımı öpüyodu bende hemen ona sıkıca sarıldım babam burda.

Mutluluktan gözlerimden yaşlar gelmeye başladı. Babam benden ayrılınca abilerimle sarılmaya başladı abilerimde özlemiş belli.

Hepimiz salona geçtik ben "ama sen ölmüştün" dedim. babam "ben ölmedim sadece ölmüş gibi gösterildim hem sen nerden biliyosun" dedi.

Ben "bana bir video gelmişti onda sende annemde kafanızdan vuruluyodunuz" dedim. babam "annenin vurulduğu kısım... Doğru annen kafasından vurularak öldü ben karnımdan vuruldum benim sahneyle oynamışlar" dedi.

Keşke annemde burda olsaydı ben "bunca yıldır neredeydin" dedim babam "o şerefsizler sizin peşinizdeydi onları engelliyodum başınıza gelen herşeyden haberim var"dedi ben "onlar kim yani bizim peşimizde olanlar" dedim.

Emre abime baktığımda babama bakıp kaşını aşağı yukarı kaldırıp indiriyodu bunun anlamı söyleme demek oluyo. babam "sen bilmiyo musun" dedi ben "neyi" dedim babam "boşver" dedi.

Dayanamayıp "neden hep böyle şeylerde boşver diyosunuz söyleyin işte" dedim Emre abim "daha sırası değil Gece"  dedi daha neyin sırasından bahsediyorlar anlamadım odama çıkmak için ayağa kalktım.

Sonra aklıma gelen şeyle Emre abime seslendim

Ben: "Emre abi"

Emre: efendim Gece

Ben: hani ben size rüyamı anlattım ya bir sahneyi atlamıştım

Emre: hangi sahne

Ben: rüyamda depoya gitmeden önce senin odamdan çıkarken çekmecede silah görüyodum.

Abilerime baktığımda hepsi dikkatle beni dinlemeye başladı bende devam ettim.

Ben: işte bende rüyam gerçek mi diye senin odana gittim gerçekten silah var orda abi siz ne yapıyorsunuz o silahla

Emre: Gece odama neden girdin benim çalışma odama bunlar dışında kimse giremez sen kesinlikle giremezsin bir daha girersen bu kadar nazik konuşmam

Dedi bunlar dışında derken öbür abilerimden bahsediyodu

Ben: ay yedik odanı sanki ne yaptık al kafana sür odanı sadece silahı sorduk

Dedim ve merdivenlerden çıkıp kendi odama girdim

Te ALLAH'ım odanı ne yapacam ben sadece rüyamı test ettim. Ne yapsam acaba Ela'da yok bari kitap okuyayım dedim ve kitaplığımdan Karantina kitabını aldım ve yatağa geçip okumaya başladım.

(Karantina okumayanlara kesinlikle öneriyorum okuyun)

Emre'den

Geceye kızdım odama girmemesi lazımdı silahıda görmüş zaten mafya olduğumuzu öğrenirse yüzümüze bakmaz ama biz alıştıra alıştıra söyleyecez.

MAFYA ABİLERİM Where stories live. Discover now