💎15.BÖLÜM💎

3.6K 162 351
                                    

Medya: Duman - Herşeyi yak 🔥

Yeni bölüm geldi 💎

İyi okumalar 🌹

Ağaçta yazan numarayı aradım gördüğüm şey bir şarkı yarışmasıydı ama 2 kişi katılabiliyodu bizim evden birini seçeyim bizimkilerden kimin sesi daha güzel bir türlü seçemiyorum hepsinin sesi çok güzel ama sanki Kaan abimin sesi daha güzel aynen onla yarışmaya katılayım.

Kazanana bir kupa veriyorlarmış yanında da
10.000 TL var para için değil eğlence için katılıyorum

Karşı taraf konuşmayı açınca hemen konuştum herşeyi hallettim ve telefonu kapattım haftaya Cuma günü saat 19:30 da yarışma olacak Kaan abim nasıl tepki verir acaba üstelik hangi şarkıyı söyleyeceğiz.

En iyisi ben eve dönüp birşeyler bulayım parktan çıktım eve doğru gittim yolda da sürekli şarkı düşünüyodum karşıdan karşıya geçmem lazım arabalara kırmızı yansın da geçeyim... Sonunda bize yeşil yandı karşıdan karşıya geçecekken bir araba buraya süratle geliyodu...

Tam bana çarpacakken biri beni hemen geriye çekti arabada karşıdaki ağaca çarptı.

Kim kurtardı beni arkamı döndüm UZAY! "Kanka dikkat etsene yanında olmayabilirdim ya o araba sana çarpsaydı!?" Dedi kızar ses tonunda.

Ben "iyiyim bunu kimseye söyleme sakın dışarıya salmazlar daha" dedim eliyle yüzünü sıvazlayıp "bakarız" dedi ben o bakarızları çok iyi bilirim.

Hemen ağaca çarpan arabanın yanına gittim içinden adamı çıkarıyolardı en sonunda çıktı adam sapasağlam ama araba biraz kötü durumda.

Adam bana doğru gelip "yavrum iyi misin fren tutmadı özür dilerim" dedi. "Yok amca iyiyim ben asıl sen iyi misin" dedim. Akın abide yanımızdaydı bana korkmuşça bakıyodu sonuçta ben ondan sorumluyum bana birşey olsa abilerim ondan bilirler.

Akına gülümsedim. adam "iyiyim bende" dedi sonra kendi kendine konuştu "ben bu arabayı nasıl yaptıracam ya" dedi. "Nasıl yani" dedim.

Adam bana baktı "yok birşey kızım" dedi. Sonra orda durmaya devam ettim adama bana söyle der gibi bakıyodum adam en sonunda pes edip söyledi.

"Durumum pek iyi değil tek gelirim bu arabaydı ama o da şuan kullanılacak halde değil" dedi. Ay çok üzüldüm ya ne yapabilirim bu adama "ben size yardım edebilirim" dedim hemen adamın resmen gözü parladı yazık ya adama.

"Nasıl yardım edeceksin ki" dedi. "O işi bana bırak" dedim.

.
.
.
.

Şuan ne mi yapıyoruz adamın bankasına benim bankamdan para yatırıyoruz benim kartımda yaklaşık 20 bin TL falan vardır hepsini bu adama vericem hem durumu yokmuş hemde zaten para ihtiyacım olursa abilerimden veya babamdan isterim.

Bütün paramı ona verdim adam mutluluktan ağlayacaktı onu mutlu etmek beni daha çok mutlu etti.

Uzay ve Akında bana hayranlıkla bakıyodu yaptığım şey bence çok iyi bir şeydi.

.
.
.
.
.

Uzay evine gitti çarşıya kendine gömlek almak için çıkmış eve giderken de beni kurtardı zaten o adamda bana bir çok kez teşekkür etti ve gitti Akın abi ve bende eve gidiyoruz.

Eve varınca hemen odama çıktım bizim aileden sadece ben evde vardım öbürleri galiba şirkette yakında yeraltına gitmek istiyorum nasıl bir yer göreyim.

Odamda nasıl bir şarkı seçsem diye düşünüyorum tamam Kaan abiminde fikrini alacam ama kabul ederse. Neyse üstün ikna etme taktiklerimi kullanırım artık.

MAFYA ABİLERİM Where stories live. Discover now