//28//

1.1K 41 3
                                    

Probudím se a druhá půlka vedle mě je prázdná. Zamračím se a vstanu z postele. Dojdu dolů do kuchyně, kde sedí Payton na gauči a kouká se na televizy a Amy je v kuchyni a něco tam vaří.
„Dobré ráno?" Pozdravím je nejistě a tak se taky připomenu. Payton se na mě rychle otočí, usměje se, vstane a přejde ke mě. „Spíš dobré odpoledne lásko." Zasměje se a dá mi pusu. „Jak dlouho jsem spala?" Zeptám se zmateně a on se podívá na hodinky. „Řekněme, že jsi šla spát tak ve čtvrt na jednu ráno, tak přesně 12 hodin." Pokrčí rameny a já na něj vykulím oči. Ne proto, že bych spala 12 hodin, to je u mě normální, ale kvůli tomu, že mám v jednu sraz s Jackem v parku, a tam to je tak 30 minut.
„Doprdele." Rozeběhnu se zpátky nahoru a hned zaletím do koupelny, kde si začnu dělat ranní hygienu. „Annie, co se děje." Vejde do koupelny vyděšený Payton, ale já ho ignoruju, obejdu ho a jdu rychle do pokoje ke skříni, ze který vyhrabu nějaký džíny a svetr. Rychle si to na sebe obléknu a vlasy si dám do lehkého drdolu. Potom seběhnu zpátky dolů, kde se rychle obuju boty a vezmu bundu. „Hele lidi, já teď někam musím, v kolik se vrátím, to nevím." Přejdu k Paytonovi a dám mu pusu na rozloučenou. „Počkej." Chytne mě za ruku, když jsem se chystala otevřít dveře. „Kam jdeš?" Zněl celkem smutně. Nechci mu lhát, ale taky mu nechci říkat pravdu. Proto řeknu jen „Věř mi." A potom následně odejdu.

******

Do parku přijdu akorát ve 13:00 a jdu k jedný lavičce, kam jsme si vždycky s Jackem sedávali. Čekám tam dobrých pět minut, než se přede mnou objeví postava. Zvednu svůj zrak a uvidím tam člověka, na kterého jsem čekala.
„Nazdárek Annie." Usměje se sladce a já z něho zase dostanu husinu. On to očividně uvidí a usměje se ještě víc. „Ale notak, neboj, já ti nechci ublížit." Řekne trochu jemně a já se lehce uvolnim. „Co se jít projít?" Navrhne a já pouze přikývnu. Rozejdeme se a oba dva jsme potichu. „Ztratila jsi řeč nebo co. Od začátku jsi nepromluvila ani jedno slovo." Prolomí to ticho a já se na něj podívám. Z hluboka se nadechnu a konečně se odvážím zeptat. „Jacku, co po mě chceš?" Zastavím se a on tak učiní taky. „Já co po tobě chci?" Přikývnu a on se ke mě nakloní blíž. „Já chci, aby jsi se vysrala na toho tvýho nevlastního bratříčka a byla se mnou." Procedí skrz zuby a já se zamračím. „Já nikdy nebudu s tebou. Smiř se s tím, že ti už nikdy patřit nebudu." Otočím se k odchodu, ale on mě silně chytne za předloktí a přitáhne si mě k sobě tak prudce, že skončím na jeho hrudi. „Porušila jsi pravidlo princezno." Připomene mi a podívá se mi zpříma do očí. „Já na ty tvoje blbý pravidla už nehraju. Nejsem žádný tvůj majetek a nikdy jsem nebyla, abych tě poslouchala." Plivnu mu do tváře a on se usměje. „Drsná." Řekne a nahne se k mému uchu „to se mi líbí." Zašeptá mi to tím svým drsným hlasem, pod kterým se mi vždycky podlamovali kolena, ale dneska ne. Už ne, už nikdy.
„Dej mi už konečně pokoj." Lehce vykřiknu a on se naštve. Nemá totiž rád, když na něj někdo řve. „Tak poslouchej holčičko, máš na výběr. Buď teď půjdeš se mnou a uděláš co ti řeknu. Nebo ublížím jednomu z tvých přátel." Řekne výhružně a já na něj vykulím oči. „To bys neudělal." Řeknu vystrašeně a on se usměje. „Vypadám snad, že žertuju?" Ukáže na sebe a já zavřu oči. Kam jsem se to zase dostala.
Po chvilce je otevřu a vyrovnaně se na něj podívám. „Když udělám to, co po mě budeš chtít, necháš moje kamarády na pokoji?" Ujistím se pro jistotu a on přikývne. „Fajn, v tom případě mi řekni, co mám udělat." Usměje se a spokojeně ke mě přejde. „Věděl jsem, že se takhle rozhodneš." Chytne mě za ruku a začne mě někam odvádět.

*****
„Děláš si prdel, tohle neudělám nikdy v životě!" Vykřiknu rozčíleně a on si založí ruce na hrudi. „Víš moc dobře jaká je druhá možnost." Pokrčí rameny a já poraženě vydechnu. „Fajn, tak ať už to mám zasebou."

POHLED 3 OSOBY

Jack přejde k Annie a schodí ji na postel. Sundá jí džíny i se spodním prádlem a to samé udělá i sobě. Pomalu se do ní dostane a pomalu přidává na intenzitě. Zatím co on si to užívá, Annie tam leží bezbranná a ubrečená. Dělá to všechno kvůli kamarádům. Kvůli Paytonovi. Hlavou se jí šíří ty nejhorší myšlenky. Až to Payton zjistí, jak to snese, jak to bude  s nima dál? Na žádnou otázku nezná odpověď. Proto tam jen tak leží a modlí se, aby to  co nejdříve skončilo a ona mohla zpátky domů za člověkem, kterého miluje.

******
POHLED ANNIE

Jack mě odveze autem a zastaví před Amy barákem. „Tak zase příště puso." Mrkne na mě a já se na něj výhružně podívám. „Žádný příště nebude, udělala jsem co jsi chtěl, tak mi dej už pokoj." Zařvu na něj, vystoupím z auta a prásknu dveřma. Běžím k baráku, a když už mám kliku skoro na dosah, ozve se znova Jack. „Pamatuj, že já jsem ještě neskončil." Řekne v klidu a následně uslyším jen zapištění pneumatik o silnici a auto, jak se Jack rychle rozjede pryč.

Falling for youWhere stories live. Discover now