//13//

1.6K 51 4
                                    

Stojí tam a nevěřícně na mě hledí. Ani se mu nedivím. Být já na jeho místě, tak už dávno omdlím.
„To...jak." Hledá Jasper jakýkoliv slova, ale očividně ztratil řeč.
„To Payton, setkali jsme se v New Yorku a tak jsem společně s ním přiletěla vás navštívit." Ušetřím Jasperovi trápení a vyklopím mu to. Než se naděju, Jasper se vzpamatuje a běží mě obejmout.
„Jsem rád, že jsi doma."
„Já taky." Usměju se na něj a on mi úsměv oplatí.
******
Povídáme si už asi hodinu a já jsem Jasperovi vysvětlila, proč jsem nepřijela dřív a proč jsem je vůbec nekontaktovala. Samozřejmě to pochopil a odpustil mi, jako správný "táta".

„Dobře, chápu, že jsi byla zaneprázdněná kariérou a zapomněla jsi na nás, ale proč jsi nepřišla alespoň na chvilku na naší svatbu?" Zeptá se mě mamka a chytí svého manžela za ruku, který sedí vedle ní a stisk jí opětuje.
„Já bych přišla, kdyby mi přišlo nějaký pozvání. Vaší svatbu bych si nenechala ujít." Řeknu a v hlase mám trochu zklamání smíchaný s naštvaností.
„My jsme ti ale pozvání poslali, jsi přece moje dcera, svatba bez tebe by nebylo ono." Vysvětlí mi mamka a já se zamyslím. Má pravdu. Jsem přece její dcera. Tohle by mi neudělala. V tom případě, kde je ta pozvánka?
Než se stačím zeptat ještě na jednu věc, která mi vrtá hlavou, přeruší mě televize, která je zapnutá a běží v ní zprávy.

Náš slavný zpěvák Payton Moormeier včera vydal videoklip k písničce Habits, které dosáhlo za 24 hodin miliony shlédnutí. Dívky, které se nazývají Paybae se můžou z nového videoklipu zbláznit. Payton se také na internetu svěřil, že za měsíc vydá novou písničku, která nese název "Hard to breathe" . Věříme, že to Payton dotáhne jednou hodně daleko, a teď si pojďme pustit videoklip k písničce Habits, které se stalo hitem.

Dokončí moderátorka svůj proslov s na obrazovce televize se objeví videoklip Paytona.
Celou dobu to pozorně sleduju s vykulenýma očima. V životě bych neřekla, že může být někdo jako on tak moc dobře nadanej.
Payton vedle mě sedí a s úsměvem kouká na televizi. Při pohledu na něj mi proběhne hlavou tolik vzpomínek. Ještě ke všemu text písničky je o nějaký holce, která mu zlomila srdce a já se vsadím, že to jsem já.

Než se naděju, písnička skončí a máma s Jasperem začnou tleskat a při tom se koukají na Paytona. Já tam pouze nehybně sedím vedle něj a koukám na něj. On jakoby to vycítil a otočí se s úsměvem na mě. Neváhám už ani minutu. Rychle se nahnu dopředu a políbím ho. Je nejdřív trochu zaskočený, ale hned se srovná, chytne mě za tvář a polibek mi opětuje. Je mi jedno, že na nás koukají rodiče, Payton je teď důležitější a vždycky bude.
Po chvilce se odtáhnu a pevně ho obejmu.
„Miluju tě Paytone." Zašeptám tak, aby to slyšel jenom on. Jeho stisk ještě víc zesílí a já vím, že tím myslí to samé.

„Co to sakra bylo!"
„Máte nám co vysvětlovat!"

Sakra.

*******************************

Ahoj lidi!!!!
Jsem po dlouhé době zpět i s novou kapitolou.

Jinak co říkáte na videoklip Paytona? Já upřímně si ho pouštím pořád dokola. Nejlepší scéna je, kdy je Payton pod tou vodou, ta je nejvíc sexy🤤

No nic, mějte se krásně!!!

Anett

Falling for youWhere stories live. Discover now