//2//

2K 58 5
                                    

„Stejně nechápu, jak si to mohla napsat vlastně za jeden den." Mumlá s plnou pusou Amy a drží v ruce papír s textem k písničce, který jsem dodělala.
„Jo no, když si zavzpomínáš na dobrý časy s přítelem, tak se ti vybaví všechny emoce a jde to rychle." Pokrčím rameny a dám si do pusy poslední kousek čokoládového muffinu.
Sedíme v kavárně, vlastně jako každé ráno, máme to takhle pořád. Všichni nás už tady znají a lidi za pultem vědí, co si dáme, takže nám to vždycky rovnou přinesou.

„Dobře, domluvila jsem nám zkoušku kapely na zítra ve 13:00 v Galeri." Řekne Amy těsně před vchodem do mé vily a já zase pouze kývnu.
„Fajn, tak se tam zítra uvidíme, papa." Rozloučila se rychle se mnou a rozešla se směrem k ní domů.
Šla jsem okamžitě do mého pokoje, sundala ze sebe hadry a ve spodním prádle ulehla do postele. Dneska mám vlastně celý den volnej a to mám málo kdy, takže bych toho měla využít.
Vzala jsem do ruky telefon a najela na zprávy s Jackem. Ano sice jsme se rozešli, ale zůstali jsme kamarády. S výhodami. No to je jedno.

Annie: Ahoj :)
Jack: Nazdárek kotě ;)
Annie: Chceš něco slyšet?
Jack: Já vždycky :)
Annie: Jsem nadržená jak hovado a potřebuju, aby mě někdo udělal <3
Jack: Za 5 minut jsem tam!
Jack leave the chat

A přesně za 5 minut tam byl. Šla jsem mu otevřít, jen v podprsence a v tangách.
Hned jak jsem je otevřela mě sjel pohledem, usmál se a vrhl se na mě. Zavřel nohou dveře a opřel mě o ně. Začal mě líbat tak dravě a chtivě. Oba dva jsme chtěli toho druhýho.
Chytl mě pod zadkem a já jsem automaticky na něj vyskočila, obmotala si nohy kolem jeho pasu a zabořila mu ruce do jeho hebkých vlasů.
Přešel se mnou do ložnice, kde mě svalil na postel a ztrhl ze mě oblečení.
••••••

„Tohle jsem tak zatraceně moc potřebovala." Zamumlám mu do hrudi, na který ležim. On mě jednou rukou objímá kolem pasu a hlavu má podepřenou druhou rukou.
„Jinak v Pátek hraju v baru Luxury." Pochlubim se a on na mě vykulí oči, stejně jako já, když jsem to slyšela poprvý.
„Jako vážně? To se přijdu podívat." Dá mi pusu na čelo a já se usměju. Ani nevim jak se to stalo, ale usnula jsem.

Falling for youDär berättelser lever. Upptäck nu