//19//

1.5K 45 3
                                    

PAYTON'S POV

Tak jo Paytone. To dáš. Notak.
Už asi 10 minut stojím před barákem, kde bydlí Avani.
Konečně se odhodlám a zazvoním. Než stačím stáhnout ruku zpátky, ve dveřích už stojí Avani jenom v krajkovaným spodním prádle.
„Paytone!" Zapiští tak nahlas, až mě zabolí v uších. „Nazdar Avani." Zabručím na ni a založím si ruce na prsou.
„Tak moc jsi mi chyběl!" Přejde ke mě a nalepí se na moje rty. Já ji od sebe okamžitě odstrčím a výhružně se na ni podívám.
„Nesahej na mě Avani!" Zařvu na ni a vejdu bez dovolení k ní domů. Rozhodně to nechci řešit na ulici, kde mě může kdokoliv vidět.
Avani jde za mnou a hned v ten moment, kdy zavře dveře spustím.
„Proč jsi mě sem zavolala?" Zeptám se se skříženýma rukama na prsou a s výhružným výrazem.
„Abychom si spolu užily jako za starých časů, už jsem ti to řekla několikrát." Usměje se na mě a svůdně ke mě příjde. Já ale couvnu.
„To není ten důvod."  Zamračí se.
„A jaký jiný důvod by to asi byl!" Zařve na mě.
„Kdyby jsi se mnou chtěla jenom jednu noc si zašukat, tak mi napíšeš už dřív a ne teď, když jsem s Annie, a ty moc dobře víš, že bych jí nepodvedl, takže to vyklop." Zvednu na ní obočí a ona úplně zrudne vzteky.
„Nevyslovuj její jméno u mě v baráku!" Zavrčí na mě a já se k ní skloním.
„A proč bych neměl." Zašeptám provokativně těsně, před jejím obličejem. „Já budu šukat pouze Annie, pouze nad ní se budu udělávat, pouze její jméno budu vzdychat, a pouze jí budu milovat." Nakloním se k ní blíž. „Ať se ti to líbí, nebo ne." Zašeptám ji do ucha a narovnám se zase zpátky.
„Děláš velikou chybu Paytone." Řekne v klidu a odejde do kuchyně, kde začne vyndavat skleničky. „Moc dobře jsem ti řekla, jak to dopadne, když se se mnou nevyspíš." Pokrčí rameny a nalije do dvou skleniček červený víno. „Jenže ty to neuděláš." Přejdu k ní do kuchyně.
„Jak si tím můžeš být tak jistý?" Podívá se na mě a podá mi skleničku s vínem. „Nemůžu." Pokrčím rameny a napiju se. Ona se na mě zákeřně usměje a položí svojí skleničku s vínem zpátky na linku.
Začne se mi nesmutečně moc motat hlavu, až se musím jednou rukou opřít o zeď, jinak bych spadnul. „Co jsi mi do toho dala?" Zašeptám s těží a podívám se Avani do očí. Ta ke mě přejde, vezme mi z ruky skleničku a položí jí vedle té její na linku. „Říká se tomu LSD, je to účinná droga, může být i smrtelná, ale to jenom při velký dávce." Usměje se na mě a já se narovnám, že jí něco řeknu, ale hned spadnu na sedačku, která je za mnou. Ona si na mě sedne obkročmo a začne mi líbat krk. „Avani přestaň." Snažím se vzpírat, ale je to houby platný. Vůbec nemám sílu. „Pšššt, notak, Payi, užijeme si." Olízne mi ušní lalok a následně se skloní k mým kalhotům, který okamžitě rozepne a sundá i společně se slipama. Chytne můj penis  a začne rukou jezdit nahoru a dolů. I přes mojí nechuť se mi to docela líbí. A za to si chci dát facku. ALE NEMŮŽU.
„Tak moc jsi mi chyběl."  Strčí si mě do pusy a začne sát. Neudržím se a vzdychnu. Ne, Paytone přestaň, máš Annie. Já ale nemůžu nic dělat.  Musím akorát doufat, že se to Annie NIKDY nedozví. Přeci jen, ona mě zdrogovala, kdyby to neudělala, tak mě teď nekouří.
„Už to dál nevydržím." Ihned si sundá kalhotky a dosedne na mě. Vzdychnu, ale hned toho zalituju. „Věděla jsem, že se ti to bude líbit." Pošeptá mi a začne na mě skákat. Já zavřu oči a přeju si, aby toho už nechala.

Falling for youWhere stories live. Discover now