//27//

1.2K 39 8
                                    

„Děláte si sakra prdel!" Zařve na nás Amy a já rychle seskočím z linky. Payton si rukama zakryje svýho kamaráda a já se schovám za Paytona. „Panebože." Protočí očima a otočí se, abychom se mohli obléknout. Rychle se oblékneme a Amy se zase otočí z pátky. „Tohle už z hlavy nikdy nedostanu." Pronese vyděšeně a já se musím zasmát. Pohled na ní je vtipný.
„Proč?" Zeptá se a prohlédne si nás. Payton pokrčí rameny. „Měl jsem na Annie chuť." Já se na něj vykuleně podívám a praštím ho jemně do ruky. Zasměje se a já se lehce zčervenám. „No to je jedno, já to raději řešit nebudu, ale prosím, příště to dělejte v pokoji, protože na tý lince se sakra vyrábí JÍDLO!" To poslední slovo vykřikne z plných plic, až oba sebou cukneme. „Dobře promiň, bože." Zvedne ruce nad hlavu Payton a někam odejde. Dost možná se šel do koupelny dodělat. No, raději to řešit nebudu.
Podívám se na Amy, která mě pozorně pozoruje. „Co?" Lehce se ošiji pod jejím pohledem, je mi to celkem nepříjemné. Pomalu přejde ke mě, až se zastaví těsně u mě a potichu řekne větu, které se docela leknu. „Potkala jsem Jacka."

„Počkej...cože?" Vykřiknu po chvíli, než mi to dojde. Amy mě rychle napomene rukou, abych tak neřvala. Asi kvůli Paytonovi.
„Jo...potkala jsem ho na plese, dali jsme se trochu do řeči." Pokrčí rameny a nervózně se zasměje. Já se na ní vykuleně podívám. „Ty jsi s ním mluvila, děláš si srandu? Víš moc dobře co mi udělal." Procedím skrz zuby. „Jo vím, ale stejně si s ním i po vašem rozchodu spala a udržovala kontakt. To jsem nikdy nepochopila." Řekne a já zesmutním. „Protože jsem musela." Zašeptám a Amy se zamračí. „Cože?" Zeptá se a já jen mávnu rukou. „Ale nic, neřeš to, jdu se vykoupat a spát. Dobrou." Obejmu ji a vydám se nahoru do koupelny. Jenže náš pán Payton se ještě neuráčil z tý koupelny vypadnout. A taky se zapomněl zamknout.

Otevřu dveře zrovna ve chvíli, kdy se Payton no.....udělal.
„AAAA" zaječíme s Paytonem nastejno. Rychle vstoupím do koupelny a zamknu dveře, pro případ, kdyby se Amy přišla zeptat, co se stalo a nepotřebuju, aby mi očumovala mého kluka. Už před tím v kuchyni mi to dost vadilo.
„Proč mě vždycky lidi načapou, když si dělám dobře?" Zanadává Payton a rozhodí rozčíleně rukama.
„To bych taky ráda věděla" Zasměju se a přejdu k němu. Zajiskří mu v očích a když jsem u něj, přitáhne si mě k sobě a naléhavě mě políbí. Já se nebráním, protože jeho rtům nejde neodolat. Avšak po nějakém čase se stejně musíme odtrhnout, kvůli nedostatku kyslíku.
Svléknu ze sebe oblečení a vstoupím do sprchy. Zapnu vodu a nechám teplé kapičky bloudit po mém těle. Po chvilce se kolem mého pasu obmotají Paytonovy ruce a já se na něj otočím. Stojíme v tváří v tvář naproti sobě a oba dva se na sebe šťastně a zamilovaně koukáme. Začne se pomalu přibližovat a já ho napodobuju. „Miluju tě." Zašeptá Payton těsně před tím, než spojí naše rty v jedno. Líbáme se ve sprše pod proudem teplé vody, a tohle byla nejšťastnější chvíle mého života.

******

Je asi něco kolem půl noci a já s Paytonem ležíme v posteli. Payton teda už spí, ale já stále nemohu usnout. Pořád musím myslet na Jacka. Bojím se, co mi udělá, když jsem porušila zákaz. Po chvilce mi to už nedá a já mu jdu napsat.

 Po chvilce mi to už nedá a já mu jdu napsat

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Tak tohle je v háji

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.


Tak tohle je v háji. Posrala jsem to. Jack se nebude určitě chtít jenom sejít. Znám ho až moc dobře. Tohle jsem vážně posrala.
„Lásko?" Ozve se vedle mě rozespale Payton a já na něj upřu pohled.
„Proč nespíš, vždyť je za chvilku čtvrt na jednu ráno." Koukne na mě a já se usměju. Vypnu telefon, položím ho na noční stolek vedle postele a lehnu si na Paytonovu hruď.
„Miluju tě." Zašeptám mu do hrudi a usnu.

Taaaak lidi, jsem zpátky!!!!
A docela dost mě zajímají vaše myšlenky, co si o tomhle myslíte. Co Annie porušila a co po ní bude Jack chtít. Svoje myšlenky mi prosím napište do komentářů, docela mě to zajímá :)

No nic, to by bylo vše a u další kapitol AHOJ!

Anett

Falling for youKde žijí příběhy. Začni objevovat