//1//

3.5K 73 2
                                    

Ahoj, jmenuji se Annie Young a jsem zpěvačka. Písničky si píšu sama a musím říct, že jsem v tom vážně dobrá. Zrovna teď sedím u mého stolu v mé vile a píšu písničku, která nese název Light me up. Píšu tam o pocitech dívek, jak se cítí, když je opustí nebo zradí kluk. Sama jsem si tím prošla. Měla jsem tady v New Yorku tři kluky. S jedním jsem se rozešla zrovna nedávno. Stále mě to mrzí a pořád mám v sobě nějaké pocity k němu. Měla jsem ho opravdu moc ráda. Jmenoval se Jack. Byl to brunet s krásně modrýma očima a měl tak 180 centimetrů.

„Annie!" Vběhla ke mě do pokoje Amy a vytrhla mě tak z mého přemýšlení. Pamatujete na Amy? Na moji nejlepší kamarádku. Chodili jsme  spolu na univerzitu. Taky se věnovala zpěvu. Ale nezpívá. Stala se spíš mojí manažerkou. Zařizuje mi různé koncerty a akce, kde jsem vítaná atd.
„Co se děje Amy?" Otočím se židlí k ní a čekám, co z ní vypadne.
„Neuvěříš, kam tě pozvali." Řekla tajemně a přešla k mojí posteli, na kterou si i sedla.
„Tak to už vyklop." Popoženu ji netrpělivě a ona se nadechne.
„Pozvali tě, aby jsi zpívala v baru luxury.!" Vyjekne nadšeně a já vykulím překvapeně oči. Děláte si ze mě srandu. Bar Luxury je nejdražší bar ze všech a jen málo kdo se tam dostane a ještě k tomu, aby tam někdo zpíval.
„To si děláš srandu, panebože!" Vyjeknu a jdu rychle Amy obejmout.
„Jo a ještě něco, chtějí po tobě, aby jsi tam zazpívala tu tvojí novou písničku." Zarazim se.
„Počkej, jak o ni vědí.?" Zeptám se udiveně a Amy odvrátí pohled. Bože můj. Povzdechnu si.
„Kdy tam mám zpívat?"
„Za týden."
„To snad stihnu." Vydechnu a jdu zpátky ke stolu psát.
„Tak dobře, až budeš mít hotový text, tak mi pak zavolej, já seženu kapelu a nějak to dáme dohromady." Usměje se na mě a já kývnu, že rozumím.
Amy opustí můj pokoj a následně celou vilu. A ano správně. Nebydlíme spolu. Amy má vlastní barák asi o ulici dál, takže jsem vždycky dojde, nebo přilítne jak namydlená střela, když něco potřebuje.

Seděla jsem u stolu a psala písničku asi až do 2 do rána, než jsem ji konečně dopsala. Jsem s ní spokojená, je vážně dobrá. Ale taky jsem utahaná jak prase. Na sprchu jsem už kašlala. Vyslíkla jsem se pouze jenom do spodního prádla a ulehla do postele. Ani ne za 5 minut jsem byla tuhá.

Ahoooj lidi, vítám vás u druhého dílo Forbidden love. Omlouvám se za spoždění.

Btw nahoře máte naší hlavní hrdinku Annie Young, ale můžete si tam klidně představovat sebe 😂

To by bylo prozatím všechno a doufám, že si druhý díl užijete, stejně jako já.
Mějte se krásně.

Anett

Falling for youWhere stories live. Discover now