//10//

2K 57 5
                                    

Probudím se na lehký šimrání na mém obličeji. Otevřu oči a nade mnou se sklání Payton a šimrá mě svýma vlasama. Usměju se na něj a on na mě taky.
„Dobré ráno spáči." Řekne a dá mi pusu. Trochu mě to zaskočí, ale oplatím mu ji. Přece jenom jeho rty jsou všechno.
„Dobré ráno." Usměju se na něj a probrábnu mu jeho vlasy, který mu padají do obličeje.
Usměje se na mě a sleze ze mě, aby jsem mohla vylézt z postele. Hned jsem přešla ke skříni a vyndala si spodní prádlo a volné dlouhé tričko, který mi je tak ke kolenům.
Převlýknu se otočená zády k Paytonovi. Když si zrovna zapínám podprsenku, kolem pasu se mi obmotají  dvě dlouhé paže. Payton se na mě úplně namáčkl a já cítila teplo, který vydával. Taky jsem ucítila bouli v jeho slipech, která se mi otírala o můj zadek. Zaklonila jsem hlavu nad tím příjemným dotekem.
„Hrozně moc si mi chyběla Annie." Vydechne mi do ucha a já se usměju.
„Taky si mi chyběl." Řeknu a on si mě okamžitě k sobě otočí a přilepí se na moje rty. Začneme se dravě ale zároveň chtivě líbat a mezi našimi jazyky je 3. světová. Přimáčkne mě ke zdi, chytne obě moje ruce a dá mi je nahoru, takže se nemůžu hýbat. On z mých rtů sjede k mému krku, kde mi začne vytvářet znaménko a jelikož nemůžu hýbat rukama a nesáhnout si do jeho vlasů, tak je to pro mě mučící.
Když skončí s děláním znaménka přesune se znova na mé rty, chytne mě pod prdelí a zvedne mě. Já si automaticky obmotám nohy kolem jeho pasu, ruce zasunu do jeho vlasů a dál ho líbám. Přejde se mnou k posteli a schodí mě na ni. Vyhoupne se nade mě začne mi dělat mokrou cestičku k mému podbříšku. Oba jsme jenom ve spodním prádle, takže to budeme mít jednoduchý. Chytne lem mých kalhotek a pomalu mi je stáhne až dolů. Znovu se mi přisaje na rty a dvěma prstama do mě vjede. Vzdychnu do polibku a on se usměje. Začne s nima pomalu pohybovat a mě to dohání k šílenství.
„Paytone přidej." Vzdychnu a on tak udělá. Začne ve mě prstama pohybovat rychleji a přidá i jazyk. Prohla jsem se v zádech nad tou slastí.
„Už budu." Vydechnu a on přestane. Zamračeně se na něj podívám a on se na mě pouze šibalsky usměje. Sundá si slipy a strčí do mě svoje péro. Je větší než si pamatuju. Začne se rychle pohybovat a já se hned do minuty udělám. On se ale dál pohybuje, dokud se neudělá taky. Unaveně se svalí vedle mě na postel a oddychuje stejně jako já.
„Miluju tě Annie, celou tu dobu a nikdy jsem nepřestal." Řekne z ničeho nic Payton a já se na něj otočím.
„Taky tě miluju Paytone." Řeknu a políbím ho.

Tak lidičky je tady další kapitolaa.
Je to trochu 15+ ale snad nevadí.

Jinak ode dneška se v Americe zakazuje tik tok a já jsem brečela, protože už neuvidíme našeho kulíška. Při tom posledním videu, kdy se s náma loučil, tak jsem se normálně rozbrečela.

Alespoň bude aktivní na ig.
Mějte se hezky

Anett

Falling for youWhere stories live. Discover now