//15//

1.7K 51 4
                                    

O týden později

„Paytone, sakra, okamžitě mi to vrať." Zařvu na něj, když mi vzal mobil a začal si číst moje poznámky, které si píšu. Je to vlastně něco jako můj deník.
Payton se se smíchem rozeběhne z mého pokoje a já jak nahajpená utíkám za ním.
„Zamilovala jsem se do kluka, který mě nechce, co mám dělat." Čte se smíchem Payton a zdrhne na zahradu.
„Ty demente, naval to sem!" Zakřičím a skočím mu na záda, on to samozřejmě nečekal a svalí se i se mnou na zem. Překulím ho pod sebe a natáhnu se pro mobil. On samozřejmě dá svojí ruku nad hlavu a jelikož je o několik centimetrů vyšší, tak na něj nedosáhnu.
„Víš, že jsi hrozně hezká?" Řekne z ničeho nic a já se na něj divně podívám. Jako vážně mi řekl, že jsem hezká?
„Jasně, mám na sobě vytahaný oblečení, nejsem namalovaná a na hlavě mám lehký drdol, jo jsem úplně nádherná." Řeknu ironicky a on se roztomile usměje. Nahne se lehce ke mě a já hned pochopím, co chce udělat. Dopřeju mu to a políbím ho na ty jeho skvělý rty. On se okamžitě uvolní a ruku, kterou měl nad hlavou dá lehce dolů. Já toho využiju a rychle mu vytrhnu můj telefon z ruky.
„Haha, mám ho!" Zaraduju se a vstanu.
„Jako vážně?" Zamračí se Payton a já mu pošlu vzdušnou pusu. „To bylo od tebe pěkně hnusný." Zavrčí a já se musím pousmát nad jeho obličejem, který udělal.
„Zvedneš se už konečně z té země?" Zeptám se ho asi po 5 minutách, co se pořád válí.
„Hele a víš, že asi ani ne, je to tady pohodlný." Založí si ruce za hlavu a zavře oči.
„Fajn, jak chceš, ale právě jsem si chtěla dát s někým vanu, tak tam asi budu sama no." Řeknu smutně a otočím se na odchod.
Než se naděju, Payton stojí na nohách a běží ke mě.
„Zamlouvám si hladkou stranu." Plácne mě po prdeli a běží dál do domu a rovnou do koupelny.
„Tak to teda ne." Zašeptám si pro sebe a běžím za ním. Nesnáším, když mám sedět na špuntu.

•••••

„Nemůžu uvěřit, že jsi mě nechal sedět na špuntu. Gentleman vážně, to ti řeknu." Začnu na něj nadávat, když vyjdu z koupelny zabalená jenom v ručníku.
„To máš za to na tý zahradě." Zasměje se a utáhne si ručník, který má kolem pasu.
„Já jsem se jenom snažila získat můj telefon zpátky." Bráním se a přejdu je skříni, odkud si vyndám spodní prádlo, krátký kraťasy a volný dlouhý tričko.
Otočím se k Paytonovi zády a schodím ze sebe ručník. Hned ucítím Paytonův pohled na mým zadku. My holky na to prostě máme instinkt. Ušklíbnu se sama pro sebe a nandám si na sebe oblečení. Potom se otočím čelem k němu a vidím, jak leží na posteli ve slipech a kouká s úšklebkem na mě.
Protočím s úsměvem oči a dojdu k němu. Svalím se na postel vedle něj a on si mě okamžitě přitáhne do objetí.
„Kdy se vrátí rodiče?" Zamumlá mi do vlasů. „Zítra kolem 10 hodiny ráno." Odpovím a víc se k němu natisknu. Jen tak mimochodem, rodiče jely na pracovní cestu.
„Mmm, to mámo skoro ještě celý den barák pro sebe." Zašeptá mi Payton do ucha a mnou projede po celým těle husí kůže.
„A co bys chtěl dělat?" Otočím se čelem k němu.
On se šibalsky usměje a mě hned dojde, na co myslí.
„Ne, znova už to dělat nebudeme."

•••••••

„Panebože, Paytone!" Zakřičím přes celý barák, když už asi po druhý vysypal mouku.
„Promiň?" Usměje se nevině.
„Proto jsem to nechtěla dělat, ty prostě neumíš péct a já tě to už po třetí učit nebudu." Protočím očima a odejdu pro koště, abych ten svinčík mohla uklidit.
„Fajn, tak se budeme koukat na filmy no." Řekne poraženě Payton a já se pro sebe ušklíbnu. Vsadili jsme se totiž, že jestli Payton nedokáže péct, tak se budeme koukat na filmy a žánr budu vybírat já.
„Výborně." Řeknu z vesel, uklidím koště tam, kam patří a hned si běžím sednou na gauč k televizy.
Po chvilce přijde znuděnej Payton a svalí se na pohovku vedle mě. Hned jak uslyší Payton znělku z filmu, zakryje si rukama obličej.
„Neee, Kissing booth ne!" Zakřičí a já se neudržím a začnu se smát jak blázen.

Ahoj lidi, jsem zpět.
Omlouvám se, že jste na novou kapitolu museli čekat tak dlouho, ale prostě teď nemám nějak čas a ani docela náladu na to psát. Snad mě chápete.

Proto bych vám chtěla říct, že si dám na chvilku pauzu od psaní. Vlastně ani nemám nějak nápady, jak by ta knížka měla pokračovat, takže přemýšlím, že bych jí vymazala, ale tak uvidíme🤷🏼‍♀️

Mějte se tady teda zatím krásně a snad mě chápete.

Ahoj

Anett

Falling for youDonde viven las historias. Descúbrelo ahora