//16//

1.6K 66 2
                                    

„Bože Annie, vypni to už!" Zařve rozčíleně Payton a já se na podlaze válím smíchy. Pustila jsem totiž ještě Kissing Booth 2 a jelikož Payton nesnáší romantický filmy, tak je to velmi vtipné.
„Ale notak, vždyť je to hezký."  Provokuju ho a usmívám se na něj. On na mě hodí pohled typu to myslíš vážně a já pod tím pohledem znova vybuchnu smíchy. On pokroutí očima, vstane z pohovky a odejde z místnosti pryč. Mě trvá asi dalších 5 minut, než se uklidním.
Když jsem už v pohodě, vypnu televizi a jdu nahoru do pokoje za Paytonem. Otevřu dveře od pokoje, ale Payton tu nikde není. Zamračím se a najednou uslyším kytaru. Vyjdu z pokoje a jdu za zvukem.
Zastavím se u posledních dveří na konci chodby a opatrně otevřu dveře. To co uvidím, my vyrazí dech. Za počítačem sedí Payton v ruce elektrickou kytaru, kterou má napojenou na počítač a hraje na ní. Kolem sebe má taky bicí, piano, obyčejnou kytaru a různé další věci.
„Jo, to bylo sakra dobrý, vlastně jsem vám chtěl ukázat i tohle." Říká Payton a já vůbec nechápu, ke komu mluví. Najednou si všimnu mobilu, který má opřený o počítač. Sice jsem daleko, ale uvidím, jak na mobilu pořád něco skáče a po stranách lítají srdíčka, takže usoudím, že vysílá živě. Využívám toho, že si mě Payton nevšiml a tak stojím mezi dveřma a s radostí ho pozoruju.

Stojím tady už asi skoro 10 minut a on si mě pořád nevšiml. Už ani nehraje na nástroje, ale čte různé otázky od lidí. Nějak to moc nevnímám, dokud Payton nepřečte otázku, po který nastražím uši.

PAYTON POV.

„Máš holku, jestli ano, jak se jmenuje a kolik bys chtěl mít dětí a holčičku nebo kluka?" Přečtu otázku od jedný holčiny a musím se pousmát. Tolik otázek v jedný větě.
„No...ano, holku mám, ale jméno vám říkat nebudu, nepotřebuju víc pozornosti novinářů, než mám teď." Zasměju se a pokračuju. „A, chtěl bych syna, bylo by dobrý, kdyby pokračoval v mých stopách, ale kdybych měl dceru, tak si taky stěžovat nebudu, vždyť to budou moje děti a já je budu milovat, ať budou jakýkoliv." Dořeknu a podívám se na mobil, kde všichni píšou a jméno mojí holky. Vlastně, ani nevím, jestli je Annie moje holka. Ano, máme se rádi a spali jsme spolu a neřekli jsme si, že by jsme spolu chodily.
„Kdy by jsi chtěl děti?" Přečtu další otázku a já se musím zasmát. Teď mi s těma dětma určitě nedají pokoj.
„Myslím, že se teď budu ještě nějaký ten čas věnovat naplno té hudbě, ale tak nějak za nějaký ten čas bych chtěl založit rodinu. Ale tak, je mi 21 let, času je ještě dost." Mávnu nad tím rukou a dál to neřeším.
Po nějaký době tam lidi přestali psát otázky, a tak jsem se s nima rozloučil a vysílání vypl.
„Takže syna jo?" Ozve se okamžitě za mnou a já se leknutím rychle otočím. Na mojí posteli sedí Annie a se založenýma rukama mě s úsměvem pozoruje.
„Sakra, jak dlouho tam jsi?!" Zařvu trošku na ní, protože jsem pořád v šoku a přejdu k ní.
„Vlastně, řekněme, že skoro od začátku streamu." Usměje se na mě a natáhne se na postel.
„A to jsi tady byla celou tu dobu a poslouchala všechno, co jsem řekl?" Zeptám se znova jako idiot, protože je to asi samozřejmý, že mě poslouchala, když seděla na posteli hned za mnou.
„Přestaň to už rozebírat a lehni si už vedle mě." Zasměje se a poplácá rukou na místo vedle sebe. Já na nic už nečekám a lehám si vedle ní. Ona se hlavu okamžitě položí na mojí hruď a já ji obejmu kolem pasu.
„Myslel jsi to vážně?" Zeptá se po chvíle ticha Annie a já se nechápavě zamračím.
„To s těma dětma." Upřesní a já si to uvědomím. Ona to vlastně slyšela.
„No jo, myslel, jednou bych chtěl děti." Usměju se na ni a ona mi úsměv oplatí. Po chvilce ale zmizí z její tváře a zase nahodí vážnej a zároveň smutný výraz.
„Ale co, když to nebudu já, s kým budeš mít děti?" Zašeptá a já si okamžitě sednu a chytnu její tvář do mých dlaní.
„Teď mě moc dobře poslouchej Annie ano. Já tě miluju a udělám cokoliv, aby jsme spolu byli co nejdéle a by jsme spolu měli děti. Já je chci jedině s tebou, s nikým jiným. Čekal jsem 4 roky, než jsem tě konečně zase potkal a mohl políbit. Ani si neumíš představit, jak moc jsi mi chyběla. Každý den jsem na tebe myslel a přemýšlel, jak se asi máš, co děláš, jestli máš kluka, nebudu lhát, docela jsem byl nasranej, když jsem si představoval, jak to děláš s někým jiným. Ale teď už tě mám zpátky u sebe a nehodlám tě už nikdy opustit." Řeknu jí a při tom jí celou dobu koukám do očí.
Uvidím, jak jí z oka steče slza a já ji palcem setřu. Kouknu se jí znova do očí a následně ji jemně a zároveň vášnivě políbím. Dávám do toho všechny moje emoce k ní a vím, že ona dělá totéž.
Když se po chvilce odtáhneme, okamžitě mi skočí kolem krku a pevně mě obejme. Já ji pevně stisknu kolem pasu a hlavu zabořim, do jejího záhybu, mezi ramenem a krkem.
„Miluju tě." Zašeptá a já slyším, jak se jí třese hlas z pláče.

Falling for youWhere stories live. Discover now