//26//

1.3K 42 11
                                    

Dozpívá poslední slovo a usměje se na mě. Sálem se okamžitě ozve tleskání a křik lidí. Já na nic nečekám, vyběhnu na podium za Paytonem a vášnivě ho políbím. Ozve se ještě větší hluk, než byl do teď a já jsem upřímně málem ohluchla. Odtáhnu se od Paytona, když nám dojde kyslík a vzájemně se na sebe zamilovaně usmějeme.
„Páni, tak to jsem nečekal" Zasměje se za náma pán, který se jmenuje Daniel, podle jeho jmenovky na saku. Oba se na něj otočíme a Payton mě chytí kolem pasu. „Annie, máte také nějakou písničku, kterou by jste nám chtěla zazpívat?" Zeptá se a podá mi mikrofon. „Upřímně....mám jich několik, ale s jednou bych se chtěla podělit, kterou jsem napsala ještě na New Yorské univerzitě, kde jsem studovala." Usměju se na lidi a oni začnou zase hulákat.
Nikdo nic už neřekne, já přejdu k mikrofonu a začnu zpívat písničku, která patří jak jinak Paytonovi.



Dozpívám jí a podívám se na lidi. Většina z nich brečí...včetně Paytona, který stojí vedle mě a po tváři mu teče slza. Nechtěla jsem ho rozbrečet, to rozhodně ne. Jenom jsem chtěla, aby věděl, jak jsem se cítila, když jsem odjela a když jsem zjistila, že chodí s Avani. Najednou se otočí a rychle odběhne pryč z podia. „Paytone!" Zakřičím na něj a vydám se za ním.
Kvůli šatům nemůžu moc rychle běhat, takže spíše tak cupitám. Payton rozrazí dveře a vyjde ven. Tam se konečně zastaví a já ho doběhnu.
„Paytone, promiň, já jsem nechtěla." Omluvím se mu, ale on má však stále zrak zabodnutý do země. „Proč?" Hlesne potichu a já se na něj nechápavě podívám. „Proč jsi to zazpívala?" Konečně se na mě otočí a já uvidím, jak má celou tvář mokrou od slz. „Já nevím, prostě jsem s tím musela ven." Podívám se mu do očí a on mě smutně pozoruje. V následující vteřině mě objímá a brečí mi na rameno. „Promiň, já se strašně moc omlouvám, omlouvám se, nechtěl jsem ti takhle ublížit." Vzlyká mi stále do ramene a já ho ještě silněji obejmu. „Notak, to nic, už je to dávno." Utěšuji ho a on se ode mě odtáhne. Já na nic potom nečekám a něžně a láskyplně ho políbím. „Pojedeme domů, ano?" Navrhnu, když se odtáhneme. On pouze přikývne, vytáhne mobil a jde zavolat taxíka. Já mezi tím vytáhnu svůj mobil a napíšu Amy, že jedeme domů, aby nás potom nehledala.

Ani ne po 10 minutách u nás zastavuje taxík, a my do něj okamžitě nastoupíme. „Dobrý den, prosím Villova 1027." Nadiktuje Payton adresu a řidič přikývne a rozjede se. Cesta ubíhala mlčky a než jsme se nadáli, stáli jsme před Amy vilou.
„Děkujeme." Zaplatí mu Payton a vystoupí z auta, stejně jako já.
Vejdeme dovnitř a okamžitě jdu do kuchyně, kde si dám vařit vodu na čaj. Musím uznat, že je venku hrozná zima.
Než se však voda uvaří, rychle doběhnu do mého pokoje, kde se převléknu do tepláků a volného trička. Ještě si rozpustím vlasy a odlíčím se. Když seběhnu zpátky do kuchyně, voda už je uvařená a já si zaliju čaj.
Ani vlastně nevím, kde je Payton. Hned jak jsme přišli někam odběhl.  Než však na něj stačím zakřičet, kolem mého pasu se omotají ruce. Payton si položí hlavu na moje rameno a políbí mě na krk. Potichu zavzdychám, protože to je neskutečně příjemný. „Něco mi dlužíš." Zavrní mi do ucha a já se otočím a šibalsky se usměju. „Vážně? A co? O ničem nevím." Mrknu na něj a on se na mě co nejtěsněji natiskne. „Myslím, že po tom incidentu na plese si zasloužím rozptýlení." To mi stačí k tomu, abych celá zvlhla. Rychle mu rozepnu košili a sundám ji. „Nějaká nedočkavá." Zasměje se Payton a sundá mi tepláky i s kalhotkami, na kterých je mokrý flek. To Paytona očividně vzruší, protože se mu ihned postaví. Rychle si sundá kalhoty i se slipama, vyhoupne si mě na linku a silně ho do mě vrazí. Oba dva vzdycháme na celý barák a užíváme si jeden druhého. Miluju ho tak strašně moc. Teda do té doby, než zjistím, co mi udělal.

POHLED 3 OSOBY

Zatím co dva milenci si užívají společných chvílí. Dívka v Severní Karolíně plánuje dokonalý plán, který zničí jejich milostný vztah. Annie s Paytonem o tom nemají ani ponětí. Avšak nastanou zlé časy, až Annie zjistí, kdo za tím vším stojí.

Falling for youWhere stories live. Discover now