Be happy.

173 5 1
                                    

EEN JAAR LATER.
KIAN'S POV.

Ik werd wakker en zag de mooiste vrouw naast me liggen met de mooiste buik! Ik glimlachde en gaf haar een kus op haar voorhoofd.. Ze werd wakker en knipperde een paar keer met haar ogen en glimlachde naar me. Ik legde me hand op haar buik en wreef er zachtjes overheen. Ik gaf er een kus op en sloeg de deken van me af.. Ik liep naar de badkamer en deed mn ochtendroutine. Ik liep weer door de kamer naar mijn kledingkast en deed wat kleren aan. Ik trok mn All Stars aan en zag dat Charmene uit bed wou komen, ik liep op haar af en hielp haar. Ze gaf me een kus en deed haar makeup en trok een wit jurkje met een grijs vest erover aan, daaronder had ze grijze slippers aan.. Ik hielp haar de trap af en leidde haar naar de bank. Ik liep naar de keuken en maakte een gezond ontbijt.

CHARMENE'S POV.

We woonde nu in een eigen huisje en waren nog steeds zo verliefd als toen! Door dat ik zwanger ben geraakt hebben we de bruiloft nog verder uitgesteld.. Gewoon omdat we nu te druk zijn ! Kian kwam de woonkamer in met een dienblad waar allemaal lekkere dingen oplagen. We waren wat aan het praten tot dat Kian's telefoon ging..
K: met Kian Lawley!
S: kian.. Kun je alsjeblieft naar het ziekenhuis komen?
K: euh ja ik kom eraan! Kan Charmene ook mee?
S: ja is goed zie je zo..
K: okay tot zo !
'Wie was dat?' vroeg ik aan Kian terwijl ik een stukje watermeloen in mijn mond stopte. 'Sam.. We moeten naar het ziekenhuis komen..' Zei hij terwijl hij zn sleutels pakte.. Ik knikte en stond op met de hulp van Kian en liep naar buiten.. Toen we uiteindelijk bij het ziekenhuis aankwamen kwam Sam al op ons af.. Met tranen in zijn ogen vertelde hij: 'Mijn mooie dochter Maria is geboren!' Kian omhelsde hem en feleiciteerde hem. Ik gaf hem drie kussen op zijn wang en feliciteerde hem.. We waren boven en ik ging eerst alleen naar binnen, ik deed de deur open en zag een trotse mama liggen met een super mooi meisje op haar arm. Anouk keek op en glimlachte ! Ik gaf haar een kus op haar wang en feliciteerde haar.. Ze liet me Maria vast houden en wauw wat een mooi kindje ! 'Weetje Charmene..' Zei Anouk oppeens. 'Nou?' Zei ik terwijl ik nog steeds naaar Maria keek. 'Ik ben je zo dankbaar he! Echt alles wat je voor me hebt gedaan.. Je hebt me laten zien wat goed en slecht is en hoe ik weer blij word.. Na het ongeluk met mijn ouders ben je er altijd voor me geweest! Zelfs was ik een bitch tegen je..' Ik keek op en lachte naar haar! Ik legde Maria in haar bedje en gaf Anouk een lange knuffel ! Ik ging weer naast haar zitten en begon een gesprek over hoe het nou ging! Oppeens voelde ik wat en zag ik een hele grote waterplas onder me.. Anouk pakte me hand en kneep erin.. Ik riep zo hard als ik kon Kian en nog geen half uur later lag ik al in een ziekenhuis bed te persen..


Sorry voor een kort stuk de volgende word langer ❤️

De verhuizing.Where stories live. Discover now