Message from the hospital.

260 10 0
                                    

3 DAGEN LATER.
JC'S POV.

Ik werd wakker door mijn telefoon die af ging en nam op:
Jc: Hallo met Jc.
Dokter: Hallo, met Meneer Hendriks van het ziekenhuis.. Kent u Charmene Schouwink?
Jc: euhh, ja ze is mijn beste vriendin.. hoezo?
Dokter: Charmene is vanacht aangereden en ligt hier in het ziekenhuis.. Ze ligt in coma!
Jc: wacht vanacht?
Dokter: ja vanacht, ze hebben mij uitgelegd dat de bestuurder het expres heeft gedaan en meteen naar de rechter is genomen..
Jc: ohh oke, kunnen we langskomen??
Dokter: ja maar niet meer dan 4 mensen tegelijk..
Jc: oke bedankt voor het bellen!!
Ik legde me telefoon weg en kleedde me zo snel mogelijk aan.. Ik maakte Sam wakker en hij deed hetzelfde.. Ik klopte op Kian's door en liep naar binnen.. Ik ging naast hem zitten en hij zei: wassupp? 'Kian ik moet je wat vertellen' 'wat is er dan?' Vroeg tie minder blij.. 'Charmene ligt in het ziekenhuis.. Ze is vanacht aangereden!' 'Vanacht?' Vroeg Kian voorzichtig.. 'Ja, ga je aankleden we gaan erheen' 'Oke' kwam er nog net uit zijn mond.. 5 min later zaten we in de auto onderweg naar het ziekenhuis!

KIAN'S POV.

We liepen naar binnen en Jc vroeg waar Charmene lag.. We gingen met de lift en Sam vroeg of ik eerst even alleen naar binnen wou.. Ik kninkte en liep de lift uit door de gang naar Charmene's kamer.. Sam en Jc gingen zitten en knikte dat ik naar binnen kon gaan! Ik deed de deur op en zag haar daar liggen.. Ik pakte een stoel en ging naast haar zitten! Ik pakte haar hand voorzichtig en gaf er een kus op! Er liep een traan over mijn wang, waarom moest haar dat ook gebeuren.. 'Hou vol lieverd! Ik weet dat je sterk genoeg bent..' fluisterde ik.. Naar ongeveer een kwartier kwamen Jc en Sam ook binnen .. Jc gaf haar een kus op haar hoofd en gaf mij een schouder klopje.. Sam pakte ook een stoel en ging zitten.. 'Jc? Hoe is het eigenlijk gebeurd?' Vroeg ik voorzichtig aan Jc.. 'Ik denk dat ze aan het wandelen was en aan het nadenken ..' Zei hij terug.. 'Ja dat weet ik maar, wie heeft haar aangereden?' Zei ik met nog een traan langs me gezicht.. 'Hij heet Mark Dinkers en Kian.. Hij heeft haar expres aangereden zei de dokter..' 'wat? Expres??' Zei ik snel terug.. Jc knikte een keer en Sam begon te stotteren: 'Is euhh die Mark Dinkers niet Anouk's vriendje?' Ik begon te denken en oppeens ging de deur open.. Het was Anouk met tranen in haar ogen , ik stond op en nam haar mee naar de gang.. 'Anouk! Leg het me alsjeblieft uit..' 'Ik euhh ik' 'Anouk alsjeblieft!!' Zei ik smekend. 'Mark heeft haar aangereden omdat ik terug wou want ik miste haar.. Hij wou niet dat ik ging maar ik ging toch en toen ik bij jullie voor de deur was had ik geen lef om naar binnen te gaan en heb op de schuurdak geslapen.. Die ochtend kreeg ik een berichtje van Mark dat tie een half jaar vast zou zitten! Ik ben meteen naar het ziekenhuis gegaan om te vragen of Charmene hier lag en ja nu ben ik hier..' Zei ze huilend! Ik gaf haar een knuffel en nam haar mee naar binnen.. Sam keek op en direct weer neer.. 'Mischien is het beter dat we Charmene en Anouk even alleen laten' zei Jc snel.. Ik gaf Charmene een kus op haar mond en liep naar buiten met Jc en Sam.. Thuis kon ik alleen nog maar aan Charmene denken..

ANOUK'S POV.

Daar lag ze dan voor me neus in een ziekenhuisbed.. Het ergste was nog dat het door mij kwam.. Oppeens gingen haar ogen open ik wou een zuster halen tot dat ze zei 'Nee niet doen!' Ik kwam terug bij haar bed staan en ze begon te lachen.. 'Waarom lach je?' vroeg ik verbaast.. 'Je doet net of je me maar een dag kent' zei ze terug kloppend op haar bed dat ik bij haar moest komen liggen.. Daar lagen we dan.. Beste vriendinnen die elkaar altijd hadden beloofd om geen ruzie te krijgen om een jongen.. Ik vertelde haar het verhaal en dat ik veel spijt had! Ze glimlachde en zei dat het al goed was maar dat ik het nooit weer moest doen.. Ik knikte en zei dat ik nu wel echt een zuster moest halen.. Tijdje later toen de zuster was geweest vielen we samen in slaap..

VOLGENDE DAG.
KIAN'S POV.

Het was 9:12 en ik was onderweg naar het ziekenhuis in mijn eentje.. De dokter had gebeld dat Charmene vandaag naar huis mocht en iemand haar op moest komen halen! Ik deed de deur van haar kamer op en zag Charmene en Anouk een spelletje doen zoals ze dat toen ook altijd deden maar dan op de bank.. Charmene zag me en rende naar me toe waardoor ze bijna viel want haar benen waren nog niet sterk genoeg.. Ze sprong in mijn armen en gaf me een zoen.. 'Ik was sterk genoeg' knipoogte ze naar me.. 'Heb je me gehoord?' Vroeg ik verbaasd.. 'Half' glimlachte ze terug.. Anouk pakte Charmene's tas en ik nam Charmene op mijn rug op weg naar de auto..

SAM'S POV.

Ik was boven een video aan het editen tot dat ik oppeens geschreeuw hoorde van beneden: 'CHARMENE IS BACK LOVIESSS!!' Ik rende de trap af en gaf haar een knuffel, een minuut later kwam Jc eraan en gaf haar een knuffel en een zoen op haar hoofd.. Ze plofte op de bank neer en Kian kwam binnen met achter zich Anouk.. 'Sam, kunnen we praten?' Vroeg ze voorzichtig.. 'Euhh..' Ik zag iedereen ons aankijken, Jc die achter me stond en Charmene en Kian die op de bank zaten.. 'Euhh ja' zei ik snel! Ik liep de trap op naar mijn kamer en voelde dat ze me volgde.. Ik ging op bed zitten en ze sloot de deur en ging er tegen aan staan.. Ik keek haar vol verwachting aan.. Ze stond daar gewoon met haar handen te spelen; mijn grote liefde die mijn hart heeft gebroken.. 'En?' Vroeg ik naar een paar minuten.. 'Sorry Sam, sorry dat ik je in de steek heb gelaten.. Sorry dat ik zei dat je een tussenstop was, want dat was je niet.. Je was één van mijn eerste grote liefde..' Zei ze zachtjes.. 'Waarom zei je het dan?' Vroeg ik terwijl ik opstond. 'Ik had drugs gebruikt, hij dwingde me..' Zei ze huilend! Ik liep naar haar toe en gaf haar een knuffel! 'Het is al goed! We gaan dit samen weer opbouwen, oke?' Ze knikte en veegde haar tranen af.. Naar nog een tijdje praten liepde we weer naar beneden en zagen Kian en Charmene samen op de bank slapen.. Ik grinnikte want ik wist dat ze moe waren vooral Kian die had geen oog dicht gedaan vanacht.. Jc was met Dom weg dus ik en Anouk besloten te gaan koken voor ons twee..
Kian kwam de keuken binnen en zei dat Charmene en hij naar het gesprek met de rechter gingen.. Ik wenste ze succes en dekte de tafel romantisch voor Anouk en mij ! We zaten gezellig aan de tafel tot dat de bel ging. Anouk liep naar de deur en deed open, 'wat doe euh jij hier?' Zei ze .. Ze klonk erg verbaast en bang tegelijk..

Thankss ❤️❤️

De verhuizing.Where stories live. Discover now