Party

288 10 0
                                    

CHARMENE'S POV STILL.

We kwamen thuis en het eerste van Ricky en Trevor deden was Mario Kart spelen , ughh verslaafden haha ! Ik stond in de keuken met Anouk te bespreken wat we vanavond zouden doen.. Het was echt moeilijk maar uiteindelijk hadden we besloten om naar een feestje te gaan. We vroegen de jongens mee maar alleen Kian, Sam en Jc gingen mee! Ik pakte een appel en liep naar boven om uit te zoeken wat ik aan zal doen.. Toen ik mn appel op had en had gekozen wat ik aan zou doen kwam Kian binnen. Hij lachte naar me en kwam op me aflopen hij legde zijn handen rond mijn middel en drukte zijn lippen tegen de mijne! Hij liep terug naar de deur en deed hem dicht.. Ik wist niet waarom dus ik pakten mijn telefoon en ging op twitter, totdat kian terug kwam en me op bed duwde.. En heftig begon te zoenen, zijn hand ging onder mijn shirt.. Ik wou het niet dus ik duwde hem weg en zei snel dat ik moest douchen voor het feestje ..

ANOUK'S POV.

Ik deed nog wat mascara op en liep naar Charmene's kamer die haar haar in een messy bun deed. Ze had een zwarte ripped jeans aan met daarop een witte blouse met een hele mooie ketting. Ik zelf had een strak donker rood jurkje aan met hakken. We liepen naar beneden en zagen alle drie de jongens omhoog kijken, Charmene liep naar Kian en zei fluisterend : 'Ik heb je schoenen gestolen' , dat was echt zn Charmene actie om iemands schoenen aan te doen. Ook nog van een jongen haha, het waren Kian's converse.. Sam fluisterde in mn oor dat ik er mooi uit zag! Door die zin kreeg ik het helemaal warm van binnen :)

SAM'S POV.

Anouk zag er echt mooi uit ! Ik wou dat ik haar voor me alleen kon hebben.. We waren al een tijdje op het feestje en Jc was aan het dansen met een meisje, Charmene en Kian waren aan het praten met vrienden en ik? Ik zocht Anouk.. Ik had overal gezocht, alleen nog niet boven maar zo was Anouk niet.. Ik moest naar de wc door al die drank dus liep naar boven en duwde de deur open totdat ik Anouk zag zoenen met een andere jongen! Het leek of mijn wereld stil stond, ik rende snel naar beneden en rende de deur uit..

KIAN'S POV.

Charmene en ik waren aan het dansen tot dat ik oppeens Sam uit de deur zag rennen.. Ik trok Charmene mee aan haar arm en rende naar buiten! Ik zag Sam tegen de auto aanzitten en liet Charmene los , ik knipoogde naar haar dat ik even met hem ging praten.. Er kwam geen woord uit Sam's mond dus ik vroeg of tie naar huis wou, hij kninkte en ging staan.. Ik deed de auto open en liep naar Charmene die naar Anouk moest gaan om te zeggen dat we naar huis gingen, ze deed wat ik zei en kwam terug zonder Anouk , ik vroeg waar ze was en ze hield haar schouders op.. 'Ik bel haar wel' zei ze en liep weg.. Sam , Jc en ik zaten in de auto toen Charmene weer kwam en zei dat Anouk zelf wel thuis kwam..
Jc was naar bed gegaan en Sam was al de hele tijd op zijn kamer.. ik wist gewoon dat hij niet sliep ! Charmene wou graag wachten tot Anouk naar huis kwam maar die viel naar een half uur al in slaap, ik tilde haar op en legde haar in mijn bed. Zelf kleedde ik me uit en ging bij haar liggen, ze voelde koud aan..

CHARMENE'S POV.

Ik werd wakker door een deur die open en dicht ging.. Ik keek op de wekker en het was 03:46 , ik probeerde zachtjes bij Kian uit bed te gaan en liep de trap af maar zag niemand.. Ik pakte mijn leren jasje en liep naar buiten! Een eindje verder op zag ik Sam lopen, ik begon op hem af te rennen en liep ondertussen naast hem.. 'Hey' zei ik, 'Hi' zei hij terug terwijl hij me aankeek en weer terug keek.. 'Wat is er nou? En wat doe je zolaat buiten, alleen?' Vroeg ik snel.. Hij stopte en gaf me een knuffel ik knuffelde hem terug en vroeg mijn vraag opnieuw , hij wees naar een bankje in het park waar we inmiddels al helemaal heen waren gelopen.. We gingen zitten en hij begon over Anouk.. Ik was verbaast , zo kende ik Anouk niet.. 'Normaal is ze niet zo' zei ik onzeker. Hij keek me aan en glimlachde , 'waarom lach je?' Hij keek me aan en zei 'je makeup zit overal' ik moest lachen en zei 'ja, Kian heeft me zo in bed gelegd met mn kleren nog aan'. Hij lachte en stond op, 'kom we gaan weer naar huis, ze zullen vast ongerust zijn'.. Ik stond op en liep met hem mee.

KIAN'S POV.

Ik werd wakker en zag dat Charmene er niet meer lag , ik liep naar haar kamer waar ze niet was.. Ik keek overal in het huis behalve bij Jc en Sam .. Ik ging bij Sam kijken maar daar was ze niet en Sam ook niet.. Ik liep naar Jc's kamer waar ze ook niet was.. Ik belde haar maar hoorde haar telefoon beneden afgaan.. Ook belde ik Sam maar die had zn telefoon op zijn kamer liggen.. Ik werd ongerust en maakte Jc wakker die niet wakker wou worden..
Ik liep naar beneden en hoorde de voordeur.. Het was Anouk maar, 'hey wat is er?' Vroeg ze.. Ik zei dat Charmene en Sam weg waren en dat hun telefoons hier lagen.. Ze werd ook ongerust tot dat de deur openging.. Sam kwam binnen en Anouk liep op hem af om hem een knuffel te geven maar Sam duwde haar weg en rende naar boven.. Ze keek me verward aan.. Op dat moment kwam Charmene ook binnen en deed net of alles heel normaal was en ook Charmene wees Anouk's knuffel af 'Nu even niet' zei ze tegen anouk en liep naar mij toen. Ze knuffelde me en gaf me en kus.. Ze vroeg of ik mee ging naar boven en liep zelf al naar boven.. Anouk was naar de keuken gelopen en ik liep ook maar snel de trap op.. Charmene lag in mijn bed en zo te zien had ze een tshirt van mij gepakt die haar veelste groot was, haar kleren lagen door mijn kamer. Ze begon te lachen en zei 'Je hebt net de hele tijd in je onderbroek beneden gestaan' ik lachte en zei 'Ik ben zo het hele huis doorgeweest!! Zelfs achterthuis en voorthuis' , 'Allemaal voor mij' zei ze met een glimlach! Ik kwam bij haar liggen en ze drukte direct haar lichaam tegen de mijne en legde haar hoofd op mijn borstkarst.. Er viel een stilte tot dat ze zuchte en zei 'Sorry Kian.. Sorry voor vanmiddag, we hebben nog maar een dag en ik wil niet te snel gaan..' Ik gaf haar een kus op haar hoofd en vertelde haar dat het mijn schuld was! Ze glimlachte en viel in slaap..


Extra lang stuk voor kerst haha! Hoop dat jullie allemaal een fijne kerst hebben gehad ❤️

De verhuizing.Where stories live. Discover now