...

184 5 1
                                    

KIAN'S POV.

Ons dochtertje genaamd Milou was nu ongeveer 2 maanden oud. Charmene en ik genoten van elk klein dingetje wat ze deed! Ik stond de fles van Milou te schudden toen Charmene beneden kwam met Milou op haar arm. Ze gaf Milou over aan mij en liep weer naar boven om zich aan te kleden. Ik deed de tv aan en ging zitten op de bank. Terwijl ik het nieuws zat te kijken gaf ik Milou haar fles. Net toen ze hem op had kwam Charmene beneden. Ze had een bruine trui aan met een kapote spijkerbroek. Ze gaf me een kus en pakte het flesje aan.

CHARMENE'S POV.

Ik deed Milou haar blauwe jasje aan met haar Hello Kitty muts en gaf haar weer over aan Kian zodat ik mijn muts en jas aan kon doen. We liepen naar de auto en Kian zette Milou vast en ging naast me zitten. Hij starte de auto en we ginge onderweg naar Jc's huis waar Ricky, Trevor, Connor, Sam en Anouk ook zouden zijn. Hij legde zijn hand op mijn been terwijl hij met zijn andere hand reed. Ik keek hem aan en glimlachde .. Hij was zo geconcentreerd naar de weg aan het kijken, het was gewoon schattig om te zien.

JC'S POV.

Om half 2 zou iedereen hier zijn, maar het was al half 3 en Kian en Charmene waren er nog niet .. Anouk had Charmene al gebeld maar ze nam niet op. Ik liep ijsberend door de kamer tot dat Ricky's telefoon ging.
R: Hallo met Ricky!
C: Ricky...
R: Charmene waar ben en waarom moet je huilen??
C: Kun je naar het ziekenhuis komen?
R: Ja ik kom er zo snel mogelijk aan..
'Jc pak je autosleutels nu .. We moeten naar het ziekenhuis..' Zei Ricky haastig.. Anouk ging ook mee en derest bleef hier thuis.. Het was helemaal stil in de auto.. Niemand praatte en de radio stond ook uit. Toen we er kwamen parkeerde ik de auto en liep zo snel mogelijk het gebouw in .. Charmene had Ricky een berichtje gedaan waar ze zou zijn.. Ik liep de gang in en zag Charmene tegen de muur zitten met haar hoofd in haar handen..


Ik ga tot hoofdstuk 20 ! Thanks for the support ❤️ love you guys.

De verhuizing.Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz