Ohh no..

159 8 3
                                    

CHARMENE'S POV.

Ik zag Ricky staan en stond snel op.. 'Charmene wat is er gebeurd?' Zei die terwijl hij mij tegen zn borst duwde.. 'K-kian had een auto onge-eluk' zei ik terwijl er tranen over mn wangen liepen.. 'Is hij oke?' 'Is Milou oke?'.. Ik keek naar beneden maar antwoordde niet.. 'Charmene geef antwoord!!' Zei Jc dwingend.. 'Ik weet het niet, echt niet..' Ze knikde alle drie begrijpelijk en gingen zitten ..
Tijdje later kwam de dokter en vertelde dat alles goed was en dat we bij ze op de kamer mochte ! 'Ga jij maar eerst' zei Anouk tegen mij..

KIAN'S POV.

Ik zag Milou naast me liggen in een klein bedje en begon me zorgen te maken om Charmene tot dat de deur los ging.. Ze liep voorzichtig op me af en ging naast me liggen.. Ik sloeg een arm om haar heen en gaf haar een kus op haar hoofd. We lagen zo 5 min naast elkaar totdat de dokter weer binnen kwam. Charmene stond snel op en schudde de dokters zijn hand. De dokter vertelde dat alles met Milou goed was en dat ze weer mee mocht naar huis, ik moest nog een nachtje blijven omdat ze me nog wouden onderzoeken..

Paar uur later..

CHARMENE'S POV.

Ik trok Milou haar jasje aan en zag Kian naar ons kijken .. Ik keek terug en zei dat ik trots op hem was ! 'Ik ook op jou lieverd !' Zei hij glimlachend. Ik gaf hem een kus en liep naar buiten.. Omdat iedereen alweer naar huis was gegaan moest ik lopend naar huis, gelukkig is het maar een kwartier lopen.

SAM'S POV.

Anouk en ik zijn direct naar huis gegaan.. Toen we thuis kwamen ging Anohk douchen, dat was 3 uur geleden en ze is nu nog boven. Ik belde Charmene op om te vragen wat ik moest doen..
C: Hii met Charmene Lawley.
S: Hey! Uhm ik had een vraagje..
C: En je vraag is ?
S: Anouk zit nu al drie uur boven.. En ik weet niet wat ik moet doen ..
C: Ik denk dat ze geschrokken is van het 'ongeluk'.. Haar ouders zijn er ook aan overleden..
S: Ja dat weet ik.. Maar wat moet ik doen ?
C: Ga naar haar toe met wat lekkers en knuffel haar enzo en kijk dan een film!
S: Oke dankje ! Hou je me op de hoogte?
C: Ja zou ik doen ! Doei Sam..

KIAN'S POV.

'Kian Lawley, waarom doe je dit je vrouw aan?' Vroeg de dokter.. 'Het is beter zo, straks verlies ik haar en mn dochter ..' Zei ik terwijl ik naar mn benen keek.. 'Als je liegt heb je alleen nog meer problemen Kian..' Zei hij zelfverzekerd. 'Dankje dat je voor me loog !' Zei ik snel..

THANKYOU! ILOVEYOU! HAVEANICEDAY! BEHAPPY!
BLAHBLAHBLAH!

Kamu telah mencapai bab terakhir yang dipublikasikan.

⏰ Terakhir diperbarui: Mar 13, 2015 ⏰

Tambahkan cerita ini ke Perpustakaan untuk mendapatkan notifikasi saat ada bab baru!

De verhuizing.Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang