Jc was right..

227 6 2
                                    

CHARMENE'S POV STILL.

Andrea.. Ik wist niet wat ik zag, Kian pakte haar hand en nam haar mee naar buiten. Ik liep ze stiekem achterna en zag dat ze op een bankje gingen zitten. Kian deed zn arm om haar heen en toen, toen gebeurde het.. Ze zoende! Mijn hart stopte en ik kon elk moment flauwvallen .. Ik rende naar de deur en hoorde nog iemand me roepen.. Ik rende naar buiten zo snel als ik kon naar huis ! Ik kwam thuis en deed me kleren uit en ging onder de douche staan .. Ik begon te huilen, waarom zij? Waarom? .. Ik heb wel 2 uur onder de douche gestaan tot dat ik oppeens iemand voorzichtig 'Charmene' hoorde zeggen en op de deur klopte .. Ik hoorde dat het Jc was dus ik zei snikkend 'wacht even'. Ik deed mijn pyama aan en deed de deur open ..

JC'S POV.

Daar stond ze dan .. Met nat haar, maskara tot haar kin. Ze liep op me af en gaf me een knuffel. Ik nam haar mee naar mijn kamer ! Ze ging op bed zitten en ik volgde haar nadat ik de deur dicht had gedaan. 'Ik zag het..' Zei ik zacht. Er vielen tranen over haar gezicht.. Ik pakte haar vast en ze sloeg haar armen om me heen .. 'Sorry Jc..' Zei ze fluisterend. 'Je hoeft geen sorry te zeggen' zei ik terwijl ik haar een kus op haar hoofd gaf.. Ze duwde weg en ging staan! 'Jawel dat moet ik wel.. Jij hebt mij altijd verteld dat Kian slecht voor me zou zijn en ik wou jou niet geloven .. Kijk wat er nu van is gekomen!!' Schreeuwde ze half.. Ik stond op en pakte haar weer vast.. Ze begon te huilen, ik had haar nog nooit zo verdrietig gezien! 'Wil je hier slapen?' Vroeg ik voorzichtig. Ze knikte en zei dat ze haar makeup en haar even goed ging doen.. Ik liep naar beneden en pakte wat popcorn en drinken! Toen ik weer boven kwam zat ze op mijn bed al een film uit te zoeken. Ik zette het drinken op de nachtkastjes en de popcorn midden op bed. We besloten om een horror film te kijken. Naar een tijdje kwam Charmene tegen me aanliggen.. Elke keer als ze schrok begon ik te lachen en dan gaf ze me weer een stoot! 'Charmene?' 'Ja' zei ze met haar mond vol popcorn :'). 'Ik heb dit gemist!' Vertelde ik haar. 'Ik ook' glimlachte ze naar mij! Toen de film afgelopen was gingen we slapen.. Ze drukte haar lichaam stevig tegen de mijne aan en viel in slaap! Ik gaf haar een kus op haar hoofd en viel ook in slaap.

CHARMENE'S POV.

Ik werd wakker maar Jc lag er niet meer.. Voorzichtig liep ik de trap af de keuken in. Jc was ontbijt aan het maken voor ons allemaal! Ik ging naast hem staan en vroeg of hij het had verteld aan derest.. Hij knikte.. Ik liep naar de eettafel en Anouk kwam op me af om een knuffel te geven .. We gaven elkaar een knuffel en ik zei dat ik er liever niet over wou praten .. Ze knikte begrijpelijk! Ik ging tegenover Ricky zitten .. Hij glimlachte naar me en knipoogte. Ik lachte terug en keek naar mijn handen. 'Wat nou als Kian naast me komt zitten..' Speelde door mijn gedachten. Jc kwam eraan met het eten en het was heerlijk.. Iedereen had het op en normaal is Kian er al .. Maar deze keer niet. Mijn gedachten dwaalde steeds af naar waar hij zou zijn totdat de voordeur openging.. Ik draaide me om en zag dat het Kian was .. Ik stond op en begon afteruimen.. Ik zag Jc nog fronzen naar Ricky.. Ik liep de keuken in en zette de borden neer. Ik voelde twee armen om me heen en een kus op mijn wang.. Ik wist dat het Kian was en duwde hem weg. Ik liep weer naar de eettafel en zag dat iedereen naar de woonkamer was gegaan.. 'En bedankt' dacht ik bij mezelf .. Kian kwam achter me aan en bleef in de deur opening staan zodat ik er niet langs kon. 'Mag ik er langs?' Vroeg ik hem. 'Alleen als je verteld wat er aan de hand is' zei die kinderachtig.. 'Dat jij zoent met die focking ex van je, dat is mijn probleem! Mag ik er nu langs?' Zei ik boos.. Hij begon te lachen! 'Ohh vind je het grappig ook nog? Ruim het dan zelf maar op!' Zei ik terwijl ik de twee borden en het bestek voor hem op de grond gooide.. Nog geen minuut later stond Ricky achter me .. Ik duwde hem aan de kant en rende naar de trap en rende hem ook op. Ik ging in me kamer en deed hem opslot.. Ik gleed naar beneden tegen de deur en begon te huilen ..

RICKY'S POV.

'Wat is joun probleem Kian?' Vroeg ik hem boos.. 'Zij word boos als ik alleen met Andrea dans?' Zei hij terug.. 'Je hebt ook met haar gezoend Kian !! En waar kom je vandaan? Heb je het ook met haar gedaan?' Schreeuwde ik naar hem.. Hij keek naar de grond en zei dat hij bij Dom ging slapen.. 'WTF KIAN, JE HEBT EEN VRIENDIN!! WEETJE WEL NIET WAT IN HAAR HOOFD ROND GAAT NU?' Schreeuwde ik nog harder.. 'Sorry Ricky.. Maar please help me om het weer goed te maken met Charmene..' Zei hij terwijl hij nog steeds naar de grond keek. 'Nee Kian ik ga je niet helpen ! Probeer het maar een keer zelf op te lossen!' Zei ik terwijl ik weer naar de woonkamer liep .. Ze keken me allemaal aan en ik schudde me hoofd nee.. Ze begrepen het en keken weer tv.. Naar een tijdje liep Kian door de woonkamer de trap op..

KIAN'S POV.

Ik had het goed verpest.. Ik liep de trap op en klopte op Charmene's deur. 'Wacht even' zei ze.. Ik wachte vijf minuten en het slot ging open. Ik zuchte en liep naar binnen.. Maar er was niemand .. Ik liep naar haar inloopkast en zag dat ze net haar gympen aantrok.. 'Ga je weg?' Vroeg ik voorzichtig. 'Serieus Kian? Was dat je vraag?' Zei ze terug.. 'Euhh nee, ik kwam hier om met je te praten..' Zei ik terwijl ik naast haar op de grond ging zitten tegen de muur aan.. Ze keek me aan met haar mooie groene ogen.. 'Sorry Charmene.. Ik was dronken en..' 'Dat je dronken was is geen excuus!' Zei ze door me heen. 'Laat me het uitleggen, alsjeblieft' vroeg ik haar smekend.. Ze knikte en keek weer naar handen.. 'Zoals ik al zei ik was dronken en ze kwam naar me toe en begon met me te dansen.. Toen gingen we met een groepje flesje draaien doen en ik moest haar zoenen..' 'Dus daarom ging je naar buiten?' Onderbrak ze me weer met tranen in haar ogen.. 'Charmene luister nou.. Ik wou niet met haar zoenen dus liep ik naar buiten maar ze pakte me arm vast.. Ik ging op dat bankje zitten om jou te bellen want daar was het rustig.. Ze kwam naast me zitten en pakte me telefoon en zoende me.. Ik probeerde haar weg te drukken maar het lukte niet' vertelde ik terwijl er tranen langs mijn wangen liepen .. Ze kroop op me schoot en ging zitten zodat ze mij recht in mijn ogen aan kon kijken. 'Waar was je vanacht dan?' Vroeg ze terwijl ze zenuwachtig met de touwtjes van mijn trui zat te spelen.. 'Bij Dom.. Ik was te laf om jou in de ogen aan te kijken..' Zei ik snel.. Met tranen in haar ogen grinnikte ze een keer en gaf ze me een kus op mijn hoofd.. 'Ik vergeef je, maar ik vergeet het nooit! Ook zul je mijn vertrouwen opnieuw moeten zien te winnen Kian..' Zei ze terwijl ik me handen op haar kont liet rusten...


Een wat langer stuk voor jullie ❤️ Al bijna 1000 mensen hebben me verhaal gezien! Echt bedankt ❤️❤️

De verhuizing.Where stories live. Discover now