Suprise !

240 7 1
                                    

CHARMENE'S POV.

Later die nacht ging ik alleen naar bed.. Het was koud zonder Kian maar het voelde ook goed! Ik werd de volgende ochtend wakker en voelde me goed, waarom wist ik niet maar het voelde gewoon goed. Ik nam een douche, föhnde me haar, deed me makeup goed en koos een kort broekje met een lang los shirt erover heen uit.. Ik deed mn all stars aan en spoot nog wat parfum op en rende de trap af. Ik liep de keuken in en pakte een appel, ik ging aan de bar zitten en zag een brief met mijn naam.. Ik opende hem en las het in mijn hoofd op:

'Als je dit leest kom naar het strand.'

Ik wist niet wat ik moest denken .. Het was getypt dus ik kon ook niet aan de handschrift zien van wie het was! Ik pakte me telefoon en huissleutels en ging de deur uit! Het strand was niet ver weg dus ik besloot te lopen .. Toen ik er kwam keek ik om me heen en zag Kian staan met een tafel achter zich waar allemaal romantische en lekkere dingen opstonden.. Ik kreeg tranen in mijn ogen, zoiets heeft nog nooit iemand voor mij gedaan..

KIAN'S POV.

De hele ochtend was ik al heen en weer geweest voor deze verassing.. Toen ze daar eindelijk stond kon het niet meer verkeerd gaan! Voorzichtig liep ze op me af met een hand voor haar mond en tranen in haar ogen. Ze leek zo blij en zo zag er weer zo mooi uit. Ze sloeg haar armen om mijn middel en drukte haar lichaam tegen de mijne.. Ik sloeg mijn armen om haar heen en gaf een kus op haar hoofd! Ze lachte en vroeg voorzichtig 'heb je dit voor mij gedaan?' Ik knikte en ze begon te glimlachen en zoende me! Naar een tijdje gingen we zitten en schoof ik haar stoel aan. We hadden het erg naar ons zin..

CHARMENE'S POV.

We zaten er een tijdje en ik zag dat Kian zenuwachtig was.. Het viel al helemaal op toen die een champagne glas liet vallen! Ik begon te lachen en vroeg 'Kian ben je zenuwachtig?' Hij keek me aan met rooie wangen en zei 'Nogal ja, ik wil dat het perfect gaat..' Ik pakte zijn hand die op tafel lag en zei 'het is perfect Kian!' Hij lachte en zei snel 'euh zullen we op het kleedje gaan zitten ?' Ik knikte en stond op, we liepen naar het kleedje maar voordat ik wou zitten zei Kian 'wacht' .. Ik stond verbaast naast het kleedje en hij ging op één knie en haalde een doosje uit zijn zak. Hij begon met 'ik weet dat we elkaar nog niet zo lang kennen maar ik weet dat we door alles heen komen, lieve Charmene wil je alsjeblieft met me trouwen ?' Ik kreeg tranen in mijn ogen en begon helemaal te trillen .. Ik kon geen woord uit mijn mond krijgen .. 'Alsjeblieft?' Vroeg Kian weer toen het wat langer duurde. Ik ging op mijn knieën voor hem zitten en begon te lachen en knikte ja! Hij deed de ring om en ik sprong in zijn armen, hij viel achterover en ik zoende hem .. Toen we geen adem meer kregen en geschreeuw hoorde stopte we. Ik ging omhoog zo deed Kian.. We keken voor ons en zagen twee kinderen op ons afrennen.. Ze sprongen in het zand voor ons en ik herkende ze meteen. Het broertje en zusje van Jc, ik keek over hun hoofden heen en ik zag iedereen van O2L, Connor en Anouk staan met hun handen in hartjes vorm <3. Ik begon te lachen en keek Kian aan of ik naar ze toe kon, hij maakt een gebaar van ga maar. Ik rende op Ricky af, hij omhelsde me en tilde me op! 'Mijn kleine zusje word groot!' Zei die met tranen in zijn ogen.. Ik gaf hem een kus op zijn wang en liep naar Anouk ze gaf me knuffel en feliciteerde me.. Ook Sam, Connor en Trevor deden dit! Toen ik achterom keek en zag dat iedereen Kian omhelsde en feliciteerde keek ik weer terug naar Jc! Hij lachte en deed zijn armen open, ik liep op hem af en gaf hem een knuffel ! 'Bedankt voor alles Jc, bedankt' fluisterde ik in zijn oor.. 'Geen dank! Ik zou je altijd helpen..' Zei hij terug ! Samen liepen we weer terug naar derest.. Zoals de eerste dag dat Kian en ik iets hadden ging ik weer tussen zijn benen zitten! Jc's broertje en zusje waren in de zee aan het spelen en derest zat gezellig bij te praten ! Kian en ik hadden besloten om niks te gehaast te doen, dus het kon wel een jaar duren voordat we gingen trouwen.. Maar zeggen dat je verloofd bent met zn jongen als Kian is al een eer! 'Charmene Lawley Dillon klinkt wel goed' zei Trevor oppeens.. 'Het klinkt perfect' antwoorde Kian.. Ik begon te glimlachen en voelde Kian's armen om mijn buik heen. Elke keer als hij dat deed kwamen de vlinders weer ..

Omg echt bedankt voor de 1,12K ❤️❤️ Ik had het echt niet verwacht !!

De verhuizing.Where stories live. Discover now