The O2L House!

295 8 0
                                    

ANOUK'S POV STILL.

'Ohmygodd wat hebben jullie gister gedaan' hoor ik Charmene zeggen. 'Euhh we hadden een feestje' zei Ricky twijfelend. Ik vroeg of ze het niet konden opruimen maar blijkbaar waren we voor hun te vroeg bij hun ook al was het al 13:00 uur. Toen Charmene en ik onze spullen in onze kamers hadden gedropt waren de jongens al aan het opruimen, tenminste alleen Ricky en Sam. Ik wist niet waar de andere waren. Ik voelde een tik tegen mn arm en keek Charmene aan en zij keek weer naar de tv, waar heel zachtjes muziek op stond. Ik wist direct wat ze bedoelde en we deden de muziek heel hard en gingen dansent helpen opruimen.

CHARMENE'S POV.

Ik was alle bekers van de trap aan het afhalen tot dat ik voeten zag.. Het waren die van Jc !! Ik knuffelde hem zo hard dat we bijna van de trap vielen :') Jc was altijd mijn beste vriend geweest ! Zelfs toen ik nog bij mijn ouders woonde, hij was als een tweedde broer voor me. Ik kon hem altijd alles vertelen. 'Ik wist dat die muziek van jou was' lachte Jc. 'Je kent me te goed' lachte ik terug. Toen hij naar de keuken liep ging ik verder de trap op en zag Trevor staan ik gaf hem een knuffel en liep samen met hem naar beneden. Alles was opgeruimd dus we zaten gezellig allemaal wat te eten aan de keukentafel. 'Jc je kan echt goed koken' zei Anouk vrolijk. Ik was blij voor haar want ze had gedacht dat het hier heel genant zou zijn met al die jongens, maar ze had het juist naar haar zin! We zaten wel zo gezellig met zn allen aan de tafel maar er miste iets en ik wist direct wat , Kian .. Altijd als ik hier was deed hij zo afstandelijk ! Dit keer vond ik dat het anders moest gaan dus ik liep weg van de tafel naar boven zonder iets te zeggen. Ik voelde allemaal ogen in me rug die me raar aankeken.. Toen ik boven was klopte ik op Kian's deur, hij mompelde heel zacht 'ja wat is er?' Ik vroeg of ik binnen mocht komen, toen ik binnen kwam lag hij in bed met een meisje en vroeg wat ik van hem moest.. Ik zei blozend; 'ohh sorry ik dacht dat je alleen was en dat je mischien wat met ons wou eten..' Hij keek me raar aan en zei dat ik beter kon gaan.. Ik liep direct door naar mijn kamer en dacht waarom ik zo dom was geweest om naar zijn kamer te gaan ..

JC'S POV.

Charmene was naar boven gegaan ik wist niet waarom maar, ik liet haar maar gaan! Ze had een lange reis achter dr rug. Toen ze naar een uur nog niet terug was en derest tv keek ging ik maar even kijken. Toen ik klopte zei ze voorzichtig 'ja'. Ik kwam binnen en zag haar op haar vesterbank naar buiten kijken, ik ging op haar bed zitten en vroeg of ze bij me kwam zitten. Uiteindelijk kwam ze en begon te huilen in mijn armen. Ik vroeg wat er was en ze vertelde het hele verhaal over Kian.. Ik weet dat ze al jaren lang verliefd op hem is , maar elke keer vertel ik haar opnieuw dat ze verder moet gaan .. Ik weet Kian is mijn beste vriend maar elke keer als er een feestje is heeft hij wel weer een meisje bij hem in bed .. Ik wil niet dat hij Charmene pijn doet.. Toen we nog even hadden gepraat ging ik weer naar beneden.. Anouk vroeg direct of er wat was omdat ik zo stil na beneden liep.. Ik zei dat Charmene ging douchen en gewoon heel moe was. Ze keek me een beetje verward aan maar dat boeide me niet!

CHARMENE'S POV.

Ughh ik hou zoveel van Jc ehh.. Toen die mijn kamer uit was ging ik maar douchen, toen ik de badkamer in kwam stond dat meisje uit kian's bed daar.. 'Ohh sorry' zei ik snel en liep de badkamer uit tot dat ze mijn arm vast hield en zei: 'Nee ik moet sorry zeggen..' Ik lachte naar haar en liep weg .. Ik wachtte vijf minuten op mijn kamer en liep weer naar de badkamer en kon eindelijk douchen !! Nadat ik gedoucht had ging ik nog even youtube filmpjes kijken en viel in slaap.


Bedankt voor het lezen xx, Ik weet dat het nu nog niet zo leuk is maar er komen leukere stukken aan ! Ik doe echt mijn best ❤️

De verhuizing.Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz