Coming back !!

230 8 1
                                    

CHARMENE'S POV.

Ik was nu twee dagen in Frankrijk en had het best naar mijn zin! Het enige nadeel was dat Kian hier niet was.. Ik wist dat ik hem zou missen, maar zo erg als dit had ik niet verwacht! We appten elke dag tot laat in de nacht. Ik had al meerdere keren met hem gebeld.. Ik wou graag met hem facetimen maar zijn camera was kapot .. Ricky was meestal hele dagen weg met Trevor voor meetings enzo. Dus ik ging altijd naar buiten winkelen of een bleef binnen en keek een film! Ik had goed met Ricky gepraat over mijn oom en als ik thuis was en hij kwam vaker zouden we de politie bellen.. Ik lag op bed en hoorde dat ik een berichtje kreeg..
K: Goodmorning lieverd ❤️
C: Morning 😘
K: Ik kan niet wachten tot je weer hier bent !!
C: Haha ik ook niet..
K: Lieverd?
C: Ja sunshine?
K: Ik hou van je met heel mijn hart vergeet dat niet ❤️
C: ahw Ik hou ook van jou !! ❤️
K: Oke en nu mag je vertellen wat er aan de hand is ? 😉
C: Er is niks Kian.
K: Yeahh right.. Ik ken je langer dan vandaag!
C: ...
K: Nou?
C: Kun je me bellen ? 😔
K: Ja tuurlijk lieverd !
Ik wachte een minuutje en toen belde Kian al ! 'Wat is er lieverd?' Vroeg tie voorzichtig.. 'Kian.. Ik durf niet..' Zei ik terug met tranen in mijn ogen! 'Huh? Wat durf je niet ?' Vroeg tie verward. 'Naar huis..' Zei ik terwijl een traan over mijn wang liep.. 'Lieverd, het komt allemaal goed! Die oom van je is er nu al 2 dagen niet meer geweest.. ' vertelde hij mij zachtjes. 'Ja, omdat hij weet dat ik er niet ben..' Zei ik snel. 'Hoe bedoel je?' Vroeg die boos en verward tegelijk.. 'Hij stond aan de overkant toen ik de taxi instapte Kian.. en ik krijg sinds die dag allemaal berichtjes' 'Wat voor berichtjes ?' Vroeg Kian boos.. Ik begon te huilen.. 'Lieverd alsjeblieft vertel me wat voor berichtjes!' Zei die heel bezorgd.. 'Dat euh als ik terug kom hij precies euhhm hetzelfde zou doen..' Zei ik snel.. 'Precies hetzelfde als toen?' Hoorde ik Kian zeggen.. Hij moest huilen dat wist ik 100% zeker.. 'Weet Ricky dit?' Vroeg tie heel serieus. 'Nee' toen ik dat zei ging de deur open .. Ik legde me telefoon op bed en zag Ricky er aan komen lopen.. Ik rende op hem af en gaf hem een knuffel.. Hij zag dat ik moest huilen en vroeg wat er was.. Ik vertelde hem alles en hij wou de berichtjes lezen.. Ik pakte me telefoon en zei tegen Kian dat ik hem over een kwartier terug zou bellen! Ik liet hem de berichtjes zien en hij zei dat ik Kian moest bellen en daarna de telefoon aan Trevor moest geven omdat hij vanavond naar huis ging ! Ik deed wat hij zei dat ik moest doen.. Ricky vertelde Trevor alles dat hij moest weten voor de politie , zoals dat hij al 2 jaar heeft vastgezeten toen hij mij had aangerand, dat hij mijn moeder vroeger ook stalkte.. en al die dingen..

2 DAGEN LATER.
KIAN'S POV.

Ik had Charmene al twee dagen niet gesproken maar vandaag kwam ze terug! Ik had aangifte bij de politie gedaan samen mer Trevor en de politie ging opzoek naar het nummer waar het vandaan kwam en ze zouden me bellen als ze meer wisten ! Ik ging uit bed en stapte de douche in.. Naar een half uurtje was ik helemaal klaar! Ik liep naar beneden en smeerde een broodje.. Ik at het op aan de tafel en zag Anouk en Sam zoenen achterthuis.. Ze hadden nu 3 dagen wat officieel :) Ik kon niet wachten tot ik Charmene kan zoenen! Ik pakte wat drinken en ging weer zitten.. Ik staarde wat voor me en me telefoon ging af.. Ik nam op : met Kian Lawley?
Politie: Hallo meneer Lawley! De dader is gepakt en het was inderdaad Charmene's oom!
Kian: Oke dat is heel fijn om te horen ! Bedankt.
Politie: Als u en Charmene tijd hebben om te komen kan ik u vertellen hoelang hij vast blijft zitten en hoe alle zaken hier worden geregeld !
Kian: Is het goed dat we morgen langs komen ? Charmene komt vanmiddag thuis en ik denk niet dat ze er zo zin in heeft..
Politie: Helemaal prima! Tot morgen.
Ik hing op en belde Ricky meteen ! Hij was heel blij en gaf me Charmene ook nog even! Naar nog wat tv kijken en chillen stapte ik in de auto met Jc om Ricky en Charmene op te halen! Ik had haar een hele mooie bos bloemen gekocht met haar favoriete bloemen! We stonden te wachten en Ricky kwam er aan lopen ik gaf hem een knuffel zo deed Jc.. Nog geen minuut later kwam Charmene er ook aan! Ze had een zwarte broek met gaten aan en een los wit shirt.. Daaronder had ze converse aan die ze blijkbaar nieuw had want ze steelde mijne altijd haha! Ze kwam eraan rennen en sprong in mijn armen ! Ik gaf snel mijn bloemen aan Jc en Ricky pakte haar koffer die nog verder opstond! Ik had haar weer in mijn armen en het voelde zo veilig! Ze pakte me gezicht vast met haar handen en zoende me! 'Ik hou van je' fluisterde ze tegen mijn lippen! 'Ik ook van jou!!' Zei ik terug en zette haar weer op de grond ! Ik gaf haar de bloemen en haar ogen begonnen te glinsteren ! We kwamen thuis en Charmene pakte haar spullen uit terwijl wij tv gingen kijk. Ze kwam weer beneden en vroeg of we eten wouden.. Op dat moment kwam Anouk binnen en knalde Charmene heel hard tegen haar op omdat ze te vrolijk was en haar wou knuffelen :') Samen vielen ze lachend op de grond ! Naar 5 min stonden ze weer op en vroeg Charmene nog een keer of we wat wouden eten ! We knikte allemaal en ze liep naar de keuken!

CHARMENE'S POV.

Ik was aan het koken en Kian kwam achter mij staan en vormde zijn armen om me middel. Hij gaf me een kus op me wang en ging door naar me nek ! Ik draaide me om en hij tilde me op het aanrecht, we begonnen heftig te zoenen totdat Sam binnen kwam 'OHhww ohhww sorry ik ga alweer' zei hij snel en liep weg. Kian en ik begonnen te lachen en ik ging verder met koken! Na een tijdje zaten we met zn allen aan de tafel en praatte een beetje bij over deze vier dagen! Jc en Trevor zouden afwassen zodat Sam en Anouk naar de bios konden , Ricky kon uitpakken , Kian even naar de winkel kon en ik douchen ! Ik had gedoucht en föhnde me haar omdat ik wist dat Kian het niet fijn vond als ik met nat haar bij hem ging slapen! Ricky, Trevor en Jc gingen naar een feestje dus Kian en ik waren alleen thuis ! Ik liep de trap af en zag Kian half zittend, half liggend naar me grinniken met een scheven lach ! Ik had een groot tshirt van hem aan en een strak kort pyama broekje die je niet zag omdat het shirt zo groot was .. Ik klom boven op hem en gaf hem een kus. We keken samen een film maar op de helft stopten we met kijken..


Bedankt voor het lezen ❤️ het volgende stuk kan een beetje vies worden , dus als je dat niet wilt lezen kun je het overslaan 😏 love you guyss !

De verhuizing.Where stories live. Discover now