Beachday !

309 8 1
                                    

Volgende dag!
ANOUK'S POV.

Het was al 11:00 uur en ik was de enige die wakker was.. Ik maakte eten voor iedereen en ging ze wakker maken. Ze kwamen naar beneden en als ik eerlijk moet zijn Sam was looking good shirtless ;) Kian kwam een half uur later pas naar beneden, toen hij beneden kwam keek iedereen op behalve Charmene die was met haar lepel in haar yoghurt aan het roeren.
Jc stelde voor om met zn allen naar het strand te gaan, iedereen knikte (zelfs kian) en we gingen ons aankleden. Ik had mn knal groene bikini aan met daarop een jurkje ! Charmene had dezelfde bikini maar dan in het roze.
We zaten allemaal te wachten tot Kian kwam.. Hij kwam altijd later , vaag! Charmene en ik ging lopen en de jongens op hun pennyboard.. We konden ze amper bij houden haha !
Toen we daar eenmaal waren en onze handdoeken neer hadden gelegd, rende de jongens zo snel mogelijk het water in en Sam trok mij mee. Het water was zo koud haha!

KIAN'S POV.

De jongens waren het water in samen met Anouk. Charmene zat een meter naast me want er lagen handdoeken van andere tussen ons.. Ik had spijt dat ze mij zag met dat meisje.. Ik had spijt dat ik altijd zo afstandelijk deed.. Ik ging dichter bij haar zitten en keek haar aan! Ze keek opzij recht in mijn ogen en vroeg of er wat was.. Ik zei voorzichtig 'sorry'. Ze keek weer naar de zee en vroeg 'sorry waarvoor?'. 'Dat ik zo afstandelijk deed en dat van gister' zei ik terug. Ze keek me weer aan en zei 'Kian dat je me niet mag oke! Maar wees dan tenminste niet zo chagerijnig tegen me..' Toen viel er een stilte. Ik ging staan en ze keek me verward aan, ik gaf haar een hand en hielp haar staan, zachtjes zei ik: 'Charmene ik vind je leuk' Ze had het niet gehoord en vroeg wat ik zei .. Ik voelde dat ik rood was en ze begon te lachen en zei 'Sukkel ik had je wel gehoord' Ik moest lachen en tilde haar op over mijn schouder en rende met haar het water in! Ze kon niet meer stoppen met lachen. Ze zei geloof ik door het lachen nog 'Kian zet me neer'. Toen we in het water waren zette ik haar neer en gaf haar een zoen. Ze lachte en draaide zich om naar derest. Ik deed mijn armen om haar middel en alles leek perfect te zijn totdat...

JC'S POV.

Ik had Kian en Charmene nooit daar alleen achter moeten laten.. Ik zag ze zoenen en liep op ze af.. 'Charmene ? Kan ik je even spreken?' 'Jahoor' zei ze vriendelijk. Ik zag kian naar derest zwemmen en trok Charmene mee aan haar arm! 'Au Jc!! Dat doet zeer' zei ze. Ik keek haar boos aan maar ze snapte het niet.. 'Ik zei toch dat je verder moest gaan en niet met hem moet nemen, hij gaat je pijn doen Charmene !!'

RICKY'S POV.

Ik zag dat Jc naar mijn zusje aan het schreeuwen was dus ging maar even kijken.. Toen ik vroeg wat er was kreeg ik geen antwoord.. 'Jc? Charmene?' Uiteindelijk naar een paar minuten zei Jc: 'Dat kleine zusje van je heeft iets met Kian'. 'En dan?' Schreeuwde Charmene boos en liep weg.. Ik vroeg aan Jc waar hij zich mee bemoeide. Hij zei dat Kian niet goed genoeg was voor haar en dat hij elke keer een ander meisje zat te zoenen, ik wist dat Kian dat deed maar ik wist ook dat het dit keer anders zou zijn.. Ik zei dat hij zich moest kalmeren en ging weer het water in naar Anouk. 'Anouk? Waar is Charmene als ze boos is?' 'Hoezo?' Vroeg ze verward 'Ga daarheen alsjeblieft en praat met haar' 'Ehm oke?' Zei ze twijfelend.

ANOUK'S POV.

Ik liep naar de snackbar duhh, natuurlijk zou Charmene daar zijn als ze boos is :') , Ze zag me aanlopen en rende op me af en gaf me een knuffel. 'Ik moet met je praten' zei ze.. Naar een half uur gepraat te hebben snapte ik het allemaal en gaf haar wijze raad! We liepen weer terug totdat Sam mij riep , Charmene knikte van dat ik kon gaan en ik rende naar Sam. Blijkbaar wou hij eten gaan halen voor ons allen.

CHARMENE'S POV.

Ik liep rustig over het strand totdat oppeens twee jongens mij optilde, ik gilde dat ze me los moesten laten en dat deden ze gelukkig ook! Ik draaide me om en zag Kian en Jc staan.. Ik was verward want een uur geleden was Jc nog boos op mij en Kian.. Jc zag dat ik verward was en zei dat hij ons een kans gaf! Ik was zo blij dat ik hem een knuffel gaf en we omvielen in het zand! Kian moest lachen en rende weg, ik rende achter hem aan en sprong op zijn rug. Hij zetten me neer op mijn handdoek en ging achter me zitten zodat ik tussen zijn benen zat met mij rug tegen zijn borstkast.. We hadden nog veel lol en gingen weer naar huis! Onderweg naar huis leerde Sam, Anouk pennyboarden , het was zo grappig om te zien :'), Toen de jongens een stuk verder op waren vroeg ik aan Anouk of ze wat had met Sam ze knikte nee maar ik kon aan haar zien dat ze loog! 'Eerlijk?' Vroeg ik. Ze bloosde en zei 'Ik denk dat ik hem leuk vind.. Alleen ik wil het zeker weten!' Ik lachte naar haar en er viel een stilte tot dat ze voor me ging lopen met haar gezicht naar mij toe en heel hard schreeuwde 'MAAR EHHH IK SHIP JOU EN KIAN WEL HOOR!!! KIANE OF CHARIAN!!' Ik begon te lachen en zei dat ze echt de beste vriendin was!

Dankjee voor het lezen !! Hoop dat je het weer leuk vond !! Na kerst ga ik weer verder schrijven, dan heb ik meer tijd 😊 ! MERRY CHRISTMAS! Hoop dat al jullie wensen uitkomen ! 🎄🎅
Heb je tips ofzo laat ze achter in de comments ❤️❤️ XO

De verhuizing.Where stories live. Discover now